Arkaşlar oyuna daha yeni başladimda biraz yardimda aldim aslinda ama aklima takilan bi kaç soru var yardimci olursaniz sevinirim.
1) Bu oyunda tam olarak trade nedir nasil yapilir daha dorusu şole soleyim pokemon tradelemek nasil yapilir.Benim bildigim trade alim satimlarda kullanilir ama ben bu oyunda pokemon alip satmayi bi turlu beceremedim. 2)Bide PvP nasil yapilir şöle solesem daha iyi olacak galiba anlamayan arkadaşlar olabilir online bi oyuncuylar teke tek nasil şavaşabilirim ne yapmam gerek duelle teklifi falan çunku o kadar kascaz paso ormanda gezip pokemon yakalayip kasmanin dişinda bide savaş vardir sanirim..
Yardimci olanlara şimdiden teşekkürler..
1-)doğrudan satış yok ancak değiş tokuş yapıyosun. yani senin pokene o poke veriyo 2) 2 şekilde yapıyosun haritada üstüne tıklayarak yada ismini biliyosan ismini sağtarfataki Battle an Online Member (Live Battle) a tıklayarak ismini yazıyosun. yada bilgisayarla oynamak istersen iBattle Any Member (Computer Controlled) a ismini yazıyosun
Yardimin için sagol ama harita adamin ustune tiklayinca "[ Show all of member's Pokemon | Add to friends | Ignore ]" seçeneklerinden başka bişe çikmio yani nasi teklifde bulunucam
Bi soru daha ekliyim bu arada rozetleri nerden kazaniyoruz ve nasil ? Görev falanmi aliyoruz?
yanlarda batle in a gym yazıo ona tıkla ordan rozet alabilirsin
Yaw zaten biliyomuşum Nese teke tek kapişma konusunda yardim edermisiniz adam nasil bulcaz buldukmu nasil tekek teklif etcez falan ???
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme