Selamlar, bir yakınımın eline dreamcast geçmiş , oda konsolu bana verdi. Bu cihaz için oyun nerden bulabilirim? ps.de olduğu gibi buna da chip filan takılabiliyorumu? Torrent.de d.c. için pek çok oyun var , rar formatında çalıştırabilmek için cd.ye nasıl yazdırmak gerekiyor?
Varmı bu konsolu geçmiş zamanda kullanıpta yardımcı olacak babayiğit?
bir arkadaştan edindiğim bilgiye göre onun cd'leri farklı olduğunu söyledi bana 900 yada 1 gb'lik diskleri varmış
onun dışında makinaya çip takıldığını duymadım ama boot cd'si ile oyunları açabiliyordun diye hatırlıyorum
yalnız oyunları çok güzel onuda belirteyim bu arada
copy oyun bul tak cip istemez bizdeiki tane vardı ps2 kadar basarılı bir konsoldu hic bir yerde oyun bulamazsan pm at ne kadar oyun varsa cuzi bir paraya gonderiyim cogu oyun vardı bizde ...
Arkadasım Shenmu ve Shenmue 2 oyunlarını derhal oynamalısın.
yazılımı mıcrosoft tarafından yaplıdıgı ıcın modcıp takmadan butun korsan oyunları rahatlıkla oynarsın, bazı oyunları bootcd ıle acıcaksın bazılarında ıse boot oluyor, oyunların hepsını rahatlıkla nette bulabılırsın... grafık acısından da senı rahatlıkla tatmın eder hatta dreamcast ıcın hıc yapılmamıs oyunları bıle ımport yoluyla dreamcastta oynatıyorlar, mesela bende winning eleven 4 ve 3 wardı : ) , dreamcast ıcın ozel lınux surumlerıde bulman mumkun...
torrent.de dünya bi oyun buldum , ancak dosyalar zipli , cd ye atarken hangi programı kullnıp nasıl yazdıracaz yaf
onların zipini açtıktan sonra içinde ya cdi ya da iso formatında dosyalar çıkar..bunları nero veya alcohol120 ile imaj yaz seçeneğini kullanarak max 16x hızında yazarsan hepsi çalışır..bazıları için arkadaşların dediği gibi boot cd kullanmalısın..onu da internette rahatça bulabilirsin..