Şimdi Ara

Pokemon Cyrus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyunda cheat engineer işe yarar mı?Çok uzak bir yerlere bir kaç kere gidip gelmem lazım baya uzun sürüyor hilesiz,bir seferlik kullanıcam oluyorsa.Birde pokemon crater de oluyormuş DH klanı filan varmış öyle bir şey varmı bu oyunda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dayak_Arsızı -- 6 Haziran 2011; 16:51:43 >

• Türk milleti her oyunda hile arar(mış). Metin2 olsun diğer oyunlar olsun ama aklıma gelmezdi pokémon cyrus içn olacağı malesef işe yaramaz diyorum istersen dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rizeli53-

Türk milleti her oyunda hile arar(mış). Metin2 olsun diğer oyunlar olsun ama aklıma gelmezdi pokémon cyrus içn olacağı malesef işe yaramaz diyorum istersen dene.

Ararmış değil arar. Bu kesin bir kere. Ayrıca Cyrus'ta yabancılar fazla olduğu için biz de onlara uyum sağladık sanırım. O yüzden hile filan yok. İsterse arkadaş yapsın hilesini tespit edilirse IP ban yiyor.
  • Cümlede hata yok ki niye düzeltiyorsun. Herkes yapmıyor onun için (-muş) eki koydum. Kesinlik yok ama yapmıyorlar değil.
  • arkadaşlar bu oyunda türke hiç rastlamadım yeni başladım 13 lvl squrtlım var gym liderini nasıl geçicam
  • Öldürerek olmasın ? Pek fazla cyrus oynayan hatta hiç oynayan yok diyebiliriz.
  • cheat engineer'ı bir çözsem.Bu oyunda bisiklet filan var mı? gamboy oyunlarında vardı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Pokemon Moon
    8 yıl önce açıldı
    Pokemon TCG Pocket
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • allahım ya onu bizde biliyoruz sadece tek pokemonla geçemiyorum poliwag fln nerden bulacağım diyorum
  • Bence Hilesi Çıkar Yakında
  • ya ben geçemiyom golem mi neyse 30 lv olmuş onix de 46 !
  • valla ben savaştığımda onix 17 rayhon 20 lv
  • aynen benim yendiğimde de düsük dü ama ben ates pokesi nerden bulacağımı bilmediğim ve bulasmadığım için pek oynamıyorum
  • şimdi gir bak kaç lv : D
  • ben 16 lvl woltortle la geodud ve onix i yendim ryhonu yenemedim
  • ponyta nerden bulabilirim bilen varsa yazabilir mi
  • poliwag nerden bulunuyor _?
  • ilk başlangıç haritasında sağ üste cık veya bana pm ini ver oyundaysan seni götüreyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayfox -- 9 Haziran 2011; 2:25:20 >
  • benim oyundaki adım dragon5509 sen bana ne zmn oyunda olursun
    söyle ya da oyuna girince pm at açık olurum belki
  • poliwag buldum poliwagın statüsü ne olucak _?
  • Ponyta: Route 3'te bulabilirsin. Zubat mağarasına girmeden önceki çimenlik. Ayrıca 1. gym'i yenmeniz gerekiyor.
    Poliwag: Bildiğim kadarıyla ilk P.C olan şehirde çimenlikte ya da suda çıkıyor. Poliwag sp.atk olacak.
    Gloom: İlk p.c olan şehirde çimenlikte Oddish bulun. Onu 21 level yapın ve gym'i geçmenize çok yardımcı olacak. Ataklarını şöyle yapın;
    1. Sleep Powder 2. Poisonpowder 3. Mega Drain 4. Acid
    Sp.atk, hp, def verirseniz gym'i rahatça geçmenize yardımcı olur.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.