Şimdi Ara

pokemon cyrus Yardım isteyenler buyursun gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu konunun gerektiğini düsünerek açtım anladığım kadarı ile yardım isteyen kişiler olabilir bende kendimce tecrübeliyim diğer arkadaslarında yardımıyla bu oyunda türkleri üst sıralara taşırız

Arkadaslar 4. gymi geçen var mı ateş ve su pokemonları yeterli oluyor mu ? veya başka pokemonlarda kullanmalı mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayfox -- 17 Haziran 2011; 21:20:55 >

• Onu geçmek yetenek ister oraya gidinceye kadar pokemonlar ölüyo zaten.
  • oraya gidene kadar pokeler ölmez neden mi? orda bilgisayar war kullancağın pokeleri kasa da tut gidince değiştir al sana ölmedi :)
  • Eger yanında güçsüz pokemon taşırsanda gidemeden ölürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 17 Haziran 2011; 21:14:37 >
  • marovak cıkmadığı sürece sorun yok onun için de blastoise var :D

Not: pokemonun adını yanlıs yazmıs olabilirim maruz görün 2 gündür 4. gym için urasıyorum da son pokesinde ölüyorum :)
  • Arkadaş Bizimkiler 4. gyme gelmiş biz daha 2. gym zor dioz
  • 2. gym için istersen yardım edebilirim aynı sekilde 3. gym içinde yardım gösterebilirim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Team Speak isteyen varsa gelsin
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3. gym yendiğin kadroyu yazabilir misin levelleriyle?
  • Yanlıs hatırlamıyorsam levelları 30 lwl ponyta 25 lvl ponyta 28 lvl gloom 22 lvl gloom 25 lvl gyarados 33 lvl luxray
  • Ben 2.gymde suan Butterfree kasiom insallah charmeleon 28 yapicam fire fangla alicam(Charmeleon atack gidiom )
  • buterfree yi birinden mi duydun bilmiyorum ama benim hiç kullanmadığım bir pokeydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayfox

buterfree yi birinden mi duydun bilmiyorum ama benim hiç kullanmadığım bir pokeydi

caterpie den gelişiyor.
  • onu biliyorum da bence gerek olmayan bir poke 2.gym için
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayfox

onu biliyorum da bence gerek olmayan bir poke 2.gym için

butterfree bence güçlü ya :D
    Edit:Daha 1. gym deyim lan şu nosepass ne güçlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berat0600 -- 17 Haziran 2011; 21:25:03 >
  • 2 seceneğin var önünde 1. poliwag yakala statları söyle ver
    20 lwl
    15 speed
    20 sp atack
    20 sp def
    geri kalanı can ver
    aynı sekilde oddish de olur
    poliwagda hypnosis atağını kullan hipnoz et
    oddish de slepp power ile uyut zaten gerisi kendi gelir
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayfox -- 17 Haziran 2011; 21:32:58 >
  • veya oddish i 21 e kas mega drain cıkıyo ama gloom yapma gloom yapınca mega drain atağı 25 lvl a yükseliyo işine yaramaz önce mega drain i aç sonra gloom yap
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.