Şimdi Ara

||| Pokemon Deluge Rehberi ||| (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
2
Favori
74.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.a pokemon deluge severler. Oyuna başlayalı 1 Hafta oldu. 100 Lvl Shadow Charizard Shadow Blastoise ve Shadow Rapidash var. Bunlara 1 er tane türüne göre en iyi skill ekledim. (Fire-Water-Fire) Diğer 3 skillede bu eklediklerimin aynısınımı eklemeliyim? Ekleyeceğim skiller illa türüne göre örneğin Fire'mi olmalı. Tavsiyelerinizi bekliyorum...
  • güzel rehber olmuş bende başladım
  • şuan oyunda yavaşlık var mı??
  • Oyunda Trainerlerden Gelen Exp. 80-90 :S Neden Böyle ?
  • aynen bu tranier dalgası seri lvl atlatıcaktı hesapta 30 30 exp geliyo acaba çokmu erkenden daldık bu tranier muhabbetine tam açıklama yapabilecek varmı ?
  • Bende bu trainer davasını sormak için bakıyordum başlığa ama cevap gelmemiş henüz.
  • Bunlar üst konu ya kimse bakmıyor o yüzden.
    Neden bilmem.
    Sorunu tekrar alabilirmiyim?
  • Trainer olarak verilen kişilere saldırı yaptığımda kazanıyorum ama sadece 6 exp geliyor. Sorun nedir ?
  • Çünkü Deluge yönetimi bu sorunu farketti ve tüm trainerların exp ve para olayını düşürdü.
  • İlk mesajda yazana göre Deluge adminlerinin zaten bundan aberi varmış ?
  • Evet ama artık bir sınır koyma zamanı geldiğini anlamışlar.Zaten fark ettiysen oyun çok kolay.
  • Gerçekten de çok kolay. Çok fazla exp. geliyor her battle'da.
  • Deoxys araken 3 tane Legend buldum hadi hayırlısı (Raikou-Mortres-Mew). Bi Deo. denk gelmez ama bana.
  • Fazla kolay
  • http://pic1.resimupload.com/r7/resim_354106755.JPG
    bunlarda benim pokeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan101 -- 8 Nisan 2010; 19:28:28 >
  • ilk başlarda düşük lvl pokeler ile çok zor oluyor oyun 100 lvl yapmak map battle lar ile cok zor
  • yeni trainerlar neler?
  • efsanelr tam olarak nerelrden çıkıyor?? bide hangi efsane hangi haritadan çıkıyor
  • ya arkadaş bn başlarda brz kötü pokeler aldım grubu değiştiremiyom nasıl olcak
  • Ben bir pokemonumu 100 lwl yaptım 2. yi nerden alıcam söyler misin

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.