SudaEriyenAspirin : Yeni trainerler ve yeni bilgiler kısa süre içerisinde eklenecek. mettul33 : Kesin birşey söylemek mümkün değil. Her haritadan çıkabilir. roo1907 :Pokemon => Your Team yolunu izle. Çıkan ekranda Replace yazan yere tıkla. BORDO_BERELİ_ASKER: Haritalarda çıkan pokemonlardan yakalamalısın. Önce pokemonu zayıflatacaksın. Ardından poke topunu atacaksın.
Konu güncellenecektir kısa bir süre sonra. Uzun bir aradan sonra yeniden başladım oyuna. Online Battle özelliği eklemişler. Tavsiye ediyorum özellikle Cratercilere
Normal, Shiny, Dark, Shadow, Ghostly, Metallic ve Mirage Pokemonlar arasındaki farklar nelerdir?
Dark pokemonlar 25% daha fazla attack gücüne sahiptir. Shiny pokemonlar 25% daha fazla can puanına sahiptir. Ghostly pokemonlar Rakibi korkutabilir.Metallic pokemonlar statlardan(mesela sleep,burn,freeze, poison ...)etkilenmez.Shadow pokemonlar Metalliclerin ve Ghostlylerin özelliklerini ekarte ederler. (mesela, Ghostly pokemonlar Shadow pokemonları korkutamaz.Ve Shadow pokemonlar eğer karşı taraftaysa Metallicler statlardan etkilenir). Normal pokemonların bir özelliği yoktur.
Mirage pokemonlara gelince.Onlar bukalemun gibiler.Eğer darklarla savaşıyorsa 20% daha fazla atak puanına sahip olurlar.Eğer karşısındaki shiny ise 20% Daha çok canı olur. Ghostly ve Metallic pokemonların Güçlerini kopyalar. Shadow'da durum biraz farklı.Shadowda statlar aktarılıyor(mesela senin pokemonun zehirlendiyse ve karşısında shadow varsa,Kendini tedavi edip Shadow'u zehirler).Ama mâlesef Mirage Pokemon normal pokemonlarla karşılaştığında canı 10% azalır.
Enderliğe göre sıraladığımızda: (Hep çıkan) Normal -> Metallic,Ghostly,Shadow,Dark -> Shiny,Mirage (Ender olanlar)
Teşekkürler, konuya eklendi bilgiler.
Trainerler bozukmu yani şimdi? Böyle hayatta kasılmaz bu.
Hayalet pokemonlar hangi haritada çıkıyor şimdi başladım oyuna da
Hala yok dimi trainer?
güzel konu hort lazımm
bende oynuyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme