Şimdi Ara

||| Pokemon Deluge Rehberi ||| (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
2
Favori
74.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ceza96

ya bişey sorcem bn birine trade teklifi verdim ama verdiğim teklifi geri alamıyorum ve teklif verdiğim pokemonumu göremiyorum teklifi nasıl geri alabilirim

Trade sekmesinden up for trade seç. Sayfanın en altında teklifin gözükecek. Deny offer seçeneğindendi galiba.
  • Selam arkadaslar Eski bi crater oyuncusuyum :)
    craterdeki cogu seyin oldugunu gorunce hemen basladım.ama bir kaç sey sorucam

battle yapıcak team içn hangi pokeleri onerirsiniz?
    bu pokeler için hangi ataklar gereklidir (ilk mesajda her turun onemli 1 veya 2 atagı yazıo.benim sordugum 4 unedehangi kombo atakları yerlestirirsek basarılı olur)
    bide bu pokedex in hali ne yaa bari alfabetik yapsalarmıs :D
  • müttiş
  • Dark sableye ye crunch ve sucker punch u bide dark pulse bide ancient power ekledim iyimi yaptım?

pokenin hangi tür oldugunu nerden öğrenebiliriz( dark ,water vb)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut K. -- 28 Ağustos 2009; 8:06:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeogalogeoL

Dark sableye ye crunch ve sucker punch u bide dark pulse bide ancient power ekledim iyimi yaptım?

pokenin hangi tür oldugunu nerden öğrenebiliriz( dark ,water vb)

iyi yapmış sayılmazsın darkın en güçlü 3 saldırısını eklemişsin 1 tanesi yeterdi
  • toplamda normal olarak kac tane efsane var???
  • Hayalet Pokemonlar en fazla kimlere vuruyor?
    Onları kim öldürebilir?

+ Efsanelerin isimlerini yazarmısınz
  • Merhabalar....Ben Cyndaquil in shinysini ve normalini yakaladım lvl 68 di ikiside ex leri de aynıydı shiny nin canı 340 idi normal in canı 272 idi yani ek özellik eklenmiş =) Hayırlı olsun diyim şimdiden Diğerlerinin de ne işe yaradığını çözüp mesaja eklerseniz sevinirim saygılar =)
  • Yeni özellikleri hazırlayacak varsa ekleyelim. Oyun değişmiş epey görmeyeli
  • arkadaslar hala bunu oynayan yada bu sayfayı hala kontrol eden varmıdır bilmiyorum ama ben baktıgıma göre baskalarıda bakar diye düşünüyorum... Neyse ben bişi sorcaktım simdi ben 6 pokemon yakaladım 100 yaptım hepsini, gittim badgeleride aldım 50 tane mi ne şimdi bi tek o (adını bilmiorum) 70 üstü çıkan pokemonları yakalamak kalıo dimi?? onları yakaladıktan sonra napcam? diyelim 5-6 tane de o güçlülerden yakaladım 100 yaptım hepsini ondan sonra ne yapmam gerekir?

Bide bu shiny ghost metallic falanlar değerlimi? yani shiny staryu-pichu yada metallic machop-caterpie ghost tauros-pinsar falan çıkarsa yakaliim mi yoksa sadece 70 üstü çıkanlar mı önemli?
  • arkadaşlar normal ve poison traineri yok mu ya?
  • Rehberi Yenile
  • Teşekkürler hacı
  • güncelle yada ben new rehber yapıcm
  • WindowsLive : Emrin olur. Sen önce Türkçe rehberi tut kendine ondan sonra rehber hazırla.
    LYS - YGS'ye hazırlandığımdan dolayı ilgilenemiyorum oyunla ve dolayısıyla bu konuyla. Eklemek istediğiniz birşey varsa ekleriz. Bu rehber benim değil, hepimizin.
  • Özür Dilerim
  • dark shiny felan hala aynı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _R3sp3cT_!LL3g4L_

dark shiny felan hala aynı mı?

Emo - Apaçi ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: WindowsLive

quote:

Orijinalden alıntı: _R3sp3cT_!LL3g4L_

dark shiny felan hala aynı mı?

Emo - Apaçi ??

..
  • paylasım ve bilgilendirme için teşekkürler. :)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.