Şimdi Ara

||| Pokemon Deluge Rehberi ||| (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
2
Favori
74.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pokemoncrater'a çok benziyor. Uzun zamandır böyle oyun arıyordum. Rehber süper olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Enigma99

Pokemoncrater'a çok benziyor. Uzun zamandır böyle oyun arıyordum. Rehber süper olmuş

Enigma Ryder_Tr yi tanıyomun o benim
  • 1 günde kastım bayağı. 6 pokemonum var 6'sı da 100 level oldu. Bütün rozetleri aldım. Şimdi sıra efsanede.
  • Bende haritada bir tek ben gözüküyorum diğer oyuncular gözükmüyor onu nerden ayarlayabilirim belli bir ayarı var mı yoksa oyunun kendi özelliği mi ???
  • OzaN Çok saol oyuna yeni başladım
  • Arkadaşlar bunda crater gibi pokemonun üzreni tıkladığımızda özellikleri çıkmıyormu yoksa ben mozilla kullandığımdan dolayımı öle ?
  • Ellerine sağlık
  • arkadaşlar gym'leri bitiridm şimdi ne olcak yardım lütfenn
  • Can sıkıntısından buna merak saldım büroda calısırken oyalanıyorum... Hangi pokemonları aramam lazım hangileri daha guzeldir ?
  • Güzel değilmiş... Hesabımı veriyorum isteyen kullansın , içinde 7-8 tane 100 lvl poke var. 5 tanesi efsane mew dahil.

id : Kenshi
    pw : 123456
  • Saol yeniden başlıyorum oyuna
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzaN

F5 Yöntemi İle Hızlı Kasma Nasıl Yapılır ?
    İlk önce saldırı yemeyen trainera giriyoruz. (Trainerlar rehberde mevcut.) Daha sonra ilk atağımızı yapıyoruz ve F5+Enter yapmaya başlıyoruz hızlı hızlı. Sayfa yenilendikçe elle saldırı yapmış gibi olacaktır. Pokemon sayısına bağlı olarak yaklaşık 30sn - 1 dk sonra savaşın bittiğini ve kazandığımızı görebiliriz...
    Not: Bu yöntem adminlerin bilgisi dahilindedir ve oyun kurallarına uygundur.

Bu kısım bende olmuyor... Yani oluyorda çok fazla olmuyor. 6 lvl pokemon 11 vuruyorsa, bu yöntem ile en fazla 33 yapıyor...
  • Takımımızdaki Pokémonlar'ın sırasını değiştirebiliyor muyuz?

Edit:Ben hep "Your Pokémon" kısmından bakıyordum orada yoktu,"Your Team" den baktım çıktı orada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 4 Haziran 2009; 21:39:57 >
  • Training accounts for fire - Monkey_D_Luffy, trainfireflying
    Training accounts for water - FireTrainer, ShadowstormNotShadow
    Training accounts for grass - Diamond, ShadowstormNotShadow
    Training accounts for electric - Diamond, ElectroTraino
    Training accounts for psychic - PsychicTR, trainpsychic
    Training accounts for rock - FireTrainer
    Training accounts for ground - FireTrainer, ShadowstormNotShadow, PsychicTR, trainpsychic
    Training accounts for fighting - ShadowstormNotShadow, Turkish_Alpha
    Training accounts for flying - Monkey_D_Luffy, trainfireflying, Dhtrainbug
    Training accounts for dark - DarkMaster, TrainDark
    Training accounts for bug - DarkMaster, TrainDark
    Training accounts for dragon - TrainDragon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pessimist ! -- 4 Haziran 2009; 22:51:13 >
  • Tam olarak hangi pokemonlar efsanevi?
  • Eline sağlık. Çok güzel olmuş.
  • F5+ Enter olmazsa durmadan Attack a basın süper oluyor :D
  • efsaneleri yazarmısınız rotom(frost) 85 lwl düştü o da mı efsane
    edit: ghostly de çıktı 74 lwl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celeren -- 28 Haziran 2009; 19:13:00 >
  • Beyler oynayan yok herhalde artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryuk__ -- 19 Temmuz 2009; 18:17:40 >
  • bana yardım ederseniz sevinirim bende pokemon bölümünde your pokemon ve your team var 8 pokemonum var 6sı takımda 2 si dışarda savaşırken onların 2si gözükmüyo nasıl takıma sokabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.