Şimdi Ara

||| Pokemon Deluge Rehberi ||| (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
2
Favori
74.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • OOhh benim bu konuyu görmemem lazımdı :( Şimdi bir de Pokemon'a başladık iyi mi :) Eline sağlık emeği geçen herkese.
  • 2 sene sonra tekrar beni pokemona başlattın helal olsun valla

yalnız benim bir sorum var bundada craterdeki gibi kasma varmı yoksa öle tek tek mi uğraşıyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: jedi41

2 sene sonra tekrar beni pokemona başlattın helal olsun valla

yalnız benim bir sorum var bundada craterdeki gibi kasma varmı yoksa öle tek tek mi uğraşıyosun

• jedi41 : Hoşgeldin
    Craterdeki kasma yöntemlerinin birçoğu geçerli hala. En başta F5
  • ozan pm e bakarmısın

EDİT:h.b

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Elder Scrolls -- 28 Nisan 2009; 14:03:14 >
  • ozan pm en doluymus burdan sorim

linki varmı dh anlatan f5 yöntemini

valla hepsini unutmusum
  • Link yok ama anlatayım hatta rehberede eklerim.
    İlk önce saldırı yemeyen trainera giriyoruz. (Trainerlar rehberde mevcut.) Daha sonra ilk atağımızı yapıyoruz ve F5+Enter yapmaya başlıyoruz hızlı hızlı. Sayfa yenilendikçe elle saldırı yapmış gibi olacaktır. Pokemon sayısına bağlı olarak yaklaşık 30sn - 1 dk sonra savaşın bittiğini ve kazandığımızı görebiliriz...
  • güzel oyunmuş beğendim bu arada paylaşım süper şu efsanelerin çıkması için bişey yapmak gerekiyormu ??
  • berqo:tüm gym leri yen ondan sonra şansına cıkarsa cıkar

Ozan:saol ama bide farklı browserlarda kasma vardı onu denedim olmadı onu nasıl yapıcaz
  • Gym'lerin yanında elite'leri de yenmemiz gerekiyor mu?
  • evet gym battles'da olan herkesi yenmen lazım sanırım 60 tane fln var
  • Teşekkür ederim, yendim bitti :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: jedi41

berqo:tüm gym leri yen ondan sonra şansına cıkarsa cıkar

Ozan:saol ama bide farklı browserlarda kasma vardı onu denedim olmadı onu nasıl yapıcaz

Farklı browser ile olması lazım. Ama aynı browserdan farklı sayfalarda olmuyor.

Efsaneler için GYM'ye gerek yok sanırım. Bu konuda net bir bilgim yok. Herkes farklı birşey söylüyor bu konuda.
  • ozan msn verirmisin peki bişey sorcam

yok yaw gym leri yenmeden çıkmıyolar ben yendim hemen ardından çıkmaya başladılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Elder Scrolls -- 29 Nisan 2009; 15:00:12 >
  • dövüş pokesinin en bol cıktıgı harita hangisi riolu bulamıyorum bi türlü
  • jedi41 : OzaN-1907@msn.com
    WoLDeMoRT_ : Map 2'de çıkıyor Riolu.
  • 2 gündür map 2 deyim çıka çıka 6 tane normal riolu cıktı is mi bu onu bulana kadar da 6-7 efsane buldum orası güzel
  • Riolu çıkmıyor kolay kolay. Bir kerecik buldum D Riolu. Ondada kaçırdım
    Ama Metallic, Ghostly ve Shadow'u çıkıyor. Günlerce arıyordum bi ara Riolu fakat artık pes ettim.
  • dün gece s.riolu kaçırdım
  • Efsaneler için gymlere gerek varmı?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.