dünyayı yozlaşmaktan korumak için (jessie) bütün insanları ulusumuzla birleştirmek için (james) kötülüğü tüm dünyaya yaymak için (jessie) pisliğimizi yıldızlara sıçratana kadar (james) jessie (jessie) james (james) roket takımı her zaman şimşek gibi çakar (jessie) ya şimdi teslim olun ya da savaşa hazır olun (james) meeooww çok doğru (meowth)
quote:
Orijinalden alıntı: huseyin__06
dünyayı yozlaşmaktan korumak için (jessie) bütün insanları ulusumuzla birleştirmek için (james) kötülüğü tüm dünyaya yaymak için (jessie) pisliğimizi yıldızlara sıçratana kadar (james) jessie (jessie) james (james) roket takımı her zaman şimşek gibi çakar (jessie) ya şimdi teslim olun ya da savaşa hazır olun (james) meeooww çok doğru (meowth)
Alıntıları Göster
sabahları türkmeneli tv diye bir kanalda çıkıyo izleyebilirsin
sabahları türkmeneli tv diye bir kanalda çıkıyo izleyebilirsin
Hahaha Pokemon Cok Izlerdık La Eskiden Off :D
Artık South Park Izlıyorum :D
quote:
Orijinalden alıntı: Rayquaza
isminle çelişiyosun
quote:
Orijinalden alıntı: DHF_Viper
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
arkadaşım bende 4 sezon türkçe dublaj var istersen ayarlayabiliriz
quote:
Orijinalden alıntı: zumerozkan
Pukemon Mu :D
quote:
Orijinalden alıntı: dogii sabahları türkmeneli tv diye bir kanalda çıkıyo izleyebilirsin
saat kaç gibi çıkıyor?
quote:
Orijinalden alıntı: BuRock 2010...
quote:
Orijinalden alıntı: zumerozkan
Alıntıları Göster
beyler pokemonu küçümsemeyin cocuklugumuz onlarla gecti bende tekrar izliyecem zaten 1 tanesi 30 dakika 100 bölüm falan cocuklugumda yarıdan baslamıstım zaten
abi yuh ama yaaa xD bende izlerdim babam hep izletmezdi içimde ukte kaldı anasını satim xD ne var lan cocuguz izletsene diyecem dayak yiyecez sonra xD helal 4 sezon pokuman akar xD
quote:
Orijinalden alıntı: persie17
quote:
Orijinalden alıntı: dogii sabahları türkmeneli tv diye bir kanalda çıkıyo izleyebilirsin
saat kaç gibi çıkıyor?
Bilmem saate dikkat etmedim pek ama her sabah görüyorum 10-12 arası bir bak derim
quote:
Orijinalden alıntı: dogii
quote:
Orijinalden alıntı: persie17
quote:
saat kaç gibi çıkıyor?
Bilmem saate dikkat etmedim pek ama her sabah görüyorum 10-12 arası bir bak derim
Alıntıları Göster
evet arkadaşlar var şaka değil reklam giib olcak belki ama uygun bişeyler ayarlarız maksat iki tarafta kazansın
quote:
Orijinalden alıntı: Alemdar11
evet arkadaşlar var şaka değil reklam giib olcak belki ama uygun bişeyler ayarlarız maksat iki tarafta kazansın
Alıntıları Göster
Animefreak tv var ordan izle
ama ingilizce
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.President
Animefreak tv var ordan izle
ama ingilizce
Alıntıları Göster
amundada vardı sanırım. 2 ay önce indirmiştim 200 bölüm