hocam switch için yama yapamazmısınız acaba |
Pokemon Oyunları Türkçe Yamaları (2. sayfa)
-
-
Switch için yama düşünüyorum ama şimdi 4 tane yama için çalışıyorum fazla vaktim olmuyor günde 1 saat bakabiliyorum bunlar bittiğinde başlayabilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sword shield türkçe yama çalışmasına başladım ama türkçe karakterde sorun yaşıyorum bu font tipini falan nasıl ayarlayabilirim yardımcı olabilir misin
-
Dostum rahatsız ettiğim için kusura bakma ama bu çeviri işleriyle son derece ilgiliyim nereden başladığını veya ne yaptığını anlatabilir misin pokemon emerald %35 de kalsın istemiyorum veya iletişim için herhangi sosyal medya uygulaması adresini verebilir misin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Dostlar Pokemon Diamond ve Pearl'in remake'i olan Platinum'un çevirisi bitti şu linkten ulaşabilirsiniz:
https://forum.donanimhaber.com/pok-mon-platin-turkce-yama-100-bitti--156474695
Hikaye olarak Diamond ve Pearl ile aynı Gen 4 oyunu, DS Emulatorden oynanıyor.
-
dostum bu tool'u denedim fakat linkten midir bilmiyorum hata verip duruyor açılmıyor
-
Winrar dosyası şifrelidir hocam
HackRomTools
yazıp şifreyi açın.
-
hocam visualboyadvence ve desmumede dosyalar çalışmıyor nasıl çalıştırabilirim veya başka bir çalıştırıcı varmı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grininja -- 9 Ocak 2024; 19:33:32 > -
hocam full versyon çıktımı
-
Evet bayada oldu: https://forum.donanimhaber.com/pokemon-ultra-sun-3ds-100-turkce-ceviri-tamamlandi-yayinda--148003260
bi yorum atarsın :)
-
oynayayım sonra yorum yorum hocam eline sağlık şimdiden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grininja -- 13 Ocak 2024; 15:53:54 > -
Çalışıyor hocam. VisualBoyAdvance ile Pokemon Blue, FireRed, Emerald üçünü de denedim. İçinde anlatım da var zaten. VisualBoyAdvance'i RAR'dan çıkardın mı? Windows'un nedir? Windows 10'da çalışıyor. Desmume ise farklı onda Nintendo DS oyunlarını oynayabilirsin.
-
sağol hocam rar dosyasından çıkarmayı unuttum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grininja -- 17 Ocak 2024; 20:35:23 > -
çok güzel olmuş hocam elinize sağlık
-
switch için yama yapan arkadaşlar vardı yarım mı bıraktılar acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X