Bildirim
Pokemon Tibia Oyunu Açmak Hakkında Sorularım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bir zamanlar bende server açmak için uğraşıyordum kafama göre harita çizip istediğim objeleri istediğim yere koyuyordum serverede giren bi kaç arkadaşla beraber oynuyorduk zevkine. ama 7/24 online bi server değildi. sen eğerki sürekli açık olmasını istiyorsan netten biraz araştır yabancı sitelerde server kurulum dosyaları mevcut. bu işle hazır uğraşan birilerinin olacağını sanmıyorum ama kendi bilgisayarında server dosyalarını test edip neyin ne olduğunu öğrenirsen daha sonra dosyaları kiralık bi sunucuya aktarabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: mmeettoo42
bir zamanlar bende server açmak için uğraşıyordum kafama göre harita çizip istediğim objeleri istediğim yere koyuyordum serverede giren bi kaç arkadaşla beraber oynuyorduk zevkine. ama 7/24 online bi server değildi. sen eğerki sürekli açık olmasını istiyorsan netten biraz araştır yabancı sitelerde server kurulum dosyaları mevcut. bu işle hazır uğraşan birilerinin olacağını sanmıyorum ama kendi bilgisayarında server dosyalarını test edip neyin ne olduğunu öğrenirsen daha sonra dosyaları kiralık bi sunucuya aktarabilirsin.
Hocam tarihe baksaydınız keşke 2012 de açmıştım konuyu ama ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
-
arkadaşım ben poemon tibia server açacam ama sadece arkadaşlarla oynayacağız bana yardım edebilirmisin acaba saol
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X