Şimdi Ara

Pokemon vortex hakkınd genel yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
8.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Pokemon vortex hakkınd genel yardım lütfen

Pokemon vortex hakkınd genel yardım lütfen

Şimdiden çok tşk. ederim arkadaşlar. Mümkünse ileride kafama takılanları tecrübeleri pokemonseverler aracılığıyla bu başlık altında gidermek istiyorum.

Ve Release Seçeneği anladıgım kadarıyla pokemonu özgür bırakmak anlamına geliyor. Özgür bırakmak için takımdan çıkartmak lazım sanırım. Pokemonu takımdan nasıl çıkartıyoruz onu çözemedim. Yapmam böyle bişe ama merak ediyorum ilerde lazım olucaktır mutlaka...

Arkadaşlar tradeye pokemon koyamıyorum lütfen yardım edin.3 pokemon var diyemi acaba takımın dışında bırakmak için belirli bir takım sayısına mı ulasmam lazım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guest222134453 -- 18 Mart 2011; 16:22:25 >

• Galiba 6 pokemon olması şart takımda. 7 pokemon olmadan hiç bir pokemona özgürlük veremiyoruz ve tradeye koyamıyoruz sanırım ?
  • Crater oynadın mı? Craterin aynısı bu. 7 pokemonun olursa bir tanesini atabilirsin yoksa olmaz. Normal pokemonlar değersizdir bu arada. Efsanelerde çok değerlidir. Efsaneler crater'e göre çok zor çıkar. Move up down ise pokemonun takımdaki sırasını ayarlamana yardımcı olur.
  • Saol hocam çok tşk. ederim. Efsaneler hakkında bilgi verebilir misin biraz. Özel ve güçlü pokemonlara mı veriliyor bu ad. Zorda çıkıyor sanırım. Değerli pokemonların listesini verebilir misin. Olur olmadı pokemonları almıyım haritada...

Edit: Birde hocam hangi pokemonu daha kolay hangi bölgede bulabilirim ? + olarak pokemonların expini görüyorum ama ne kadar kaldıgını level atlamasına nerden bakabilirim. Ve balbausar , squrtle yazım yanlısı yapmısımdır kesin ama anlamıssındır genel olarak bunları nerelerde bulabilirim. Sulak alanlara bakıyorum ama yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guest222134453 -- 18 Mart 2011; 16:48:33 >
  • -Şimdi live battle demek başkalarıyla online vs yapıyorsun.
    -Efsane demek vortexte çok zor çıkan pokemonlardır. Delugede'de zor mudur bilmem. Gameboy oyunlarında efsaneler diğer pokemonlardan güçlüydü. Farkları ise oyunda sadece 1 tane olmasıydı mesela. Bundan dolayı bu tür oyunlarda efsanelere değer veriliyor. Bazıları işe yaramaz ama para gibi düşün. Oyunda ticaret yaprken onları kullanabilirsin.
    -Hangi pokemonun hangi mapte çıktığının rehberi vardı vortex için.Squirtle v.b istiyorsan sulak alanlara git orada çıkar. Sabretmen lazım mutlaka çıkacaktır.
    Anlamadığın nokta olursa sorabilirsin ben hep burdayım.
  • pokemondeluge daha kaliteliymiş hocam. diğeri kapandı error fln diyor. birde kalitesi mühüm farkla önde gibi. Haklıymışsın deluge daha iyi. Live battle da var galiba bunda :) keşke efsane pokemonlar bunda da olsa mewto fln...Özel pokemonlar...

oyun açılmış vortex. Ama kafam karıştı şimdi. Deluge yavaş biraz hız olarak internet bakımından vortex daha kararlı stabil çalışıyor. Efsane fln dedin aklım orda kaldı. Birde orda pokemonları kastım :) sistemine de yabancı değilim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guest222134453 -- 19 Mart 2011; 0:43:16 >
  • Efsane ikisindede var merak etme. Delugede ayrıca live battle var.
    Sen crater oynadığından emin misin? Yada 1-2 gün filan mı oynamıştın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    oyundaki problem (lütfen yardım)
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oynadım hocam da KO oynarken merchant kurdugum sırada takılıyordum. Yani 100 level 5-6 pokemon yapınca oyunu kavradım sanıyordum. Dediğim zamanda bayağı bir önceki süreç zaten. Bildiklerimizide unuttuk. Şu an vortex oynuyorum. 100 level 4 pokemon yaptım. bayağı bi rozet kazandım. Diğerini oynamıyorum ama iyimi ediyorum bilmiyorum onuda
  • Oyunda amaç rozet kazanmak değildir. Trainer'lar var onlar senin pokeni rahat 100 yaparlar. Amaç levelde değil. Vortex'te amacın değerli pokemonları yakalamak , elde etmek. Normal pokemonları yakalama. Dark shiny ghostly ancient filan yakala. Bunlar daha güçlü olurlar. Ama live battle olmadığı için vortexin pek bi amacı kalmıyor.
    Delugeyi tavsiye ederim.
  • live battle da gerçek bir oyuncuyla online kapışırken onun haberi olmuyor ama yani pod falan basamıyor ee buna tam anlamıyla ws denmezki ya da basabiliyor mu ben adamın ruhu duymadan pokemonları ile savasıyorum hocam
  • Bende 8 tane pokemon var,vortex oyununda ama bırakamıyorum release tıkladıgımda
    The pokémon you wish to release is in your team, so you can't release it. To release it, take it out of your team and then try again. hata veriyo,ne yapmalıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustap1234

Bende 8 tane pokemon var,vortex oyununda ama bırakamıyorum release tıkladıgımda
    The pokémon you wish to release is in your team, so you can't release it. To release it, take it out of your team and then try again. hata veriyo,ne yapmalıyım ?

pokemon takımında o yuzden bırakamıyosun takımdan çıkarman gerek önce sonra bırak..
  • sa beyler bende bikaç bişey sorucam bu pokemon vortex hakkında dünden beri 5 tane charmender yakalım bu charmender efsane pokemon mu? Bide efsne pokemonları sayar mısınız ? Bide bu ancient li pokemonlar falan var onların normal poke lerden farkı ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: koraycan370

sa beyler bende bikaç bişey sorucam bu pokemon vortex hakkında dünden beri 5 tane charmender yakalım bu charmender efsane pokemon mu? Bide efsne pokemonları sayar mısınız ? Bide bu ancient li pokemonlar falan var onların normal poke lerden farkı ne?

1-Charmander efsane değil.
    2-Efsane pokemonlar:Articuno • Zapdos • Moltres • Mewtwo • Mew • Raikou • Entei • Suicune • Lugia • Ho-Oh • Celebi • Regirock • Regice • Registeel • Latias • Latios • Kyogre • Groudon • Rayquaza • Jirachi • Deoxys • Uxie • Mesprit • Azelf • Dialga • Palkia • Heatran • Regigigas • Giratina • Cresselia • Phione* • Manaphy • Darkrai • Shaymin • Arceus • Victini • Cobalion • Terrakion • Virizion • Tornadus • Thundurus • Reshiram • Zekrom • Landorus • Kyurem • Keldeo • Meloetta • Genesect
    3-Ancient pokemonlar %25 daha fazla defans özelliğine sahiptir.

• eyw. panpa sağolda bide bu efsaneler neye göre belirlenmiş..
  • Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nestie -- 3 Ağustos 2012; 16:02:38 >
  • Beyler ben gym ları bitirdim sadece editörler kaldı onları da bitirmem gerekiyo mu efsaneler için ? Acil yardım ederseniz sevinirim :))
  • elitleri de yenmen gerekiyor(editör derken elit demek istedin galiba)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.