Şimdi Ara

Pokemon World Online Üyelik açıldı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu bilgilendirme amaçlıydı.herhangi bir mod. silerse sevinirim.Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MataRayshuNe -- 24 Eylül 2011; 22:17:03 >

• Üye olunmuyor bi sorun var sanırım.
    Failed to execute query, please try again!
    Böyle bişey çıkıyor.
  • Resmi sitede detaylar mevcut.benim ingilizcem pek yeterli değil oradan öğrenebilirsiniz detayları henüz tam anlamıyla açılmamış olabilir ama oyunda bi kaç yeni oyuncu gördüm.Zaten üyeyseniz pw reset yapıp eski hesabınızla giriş yapabilirsiniz
  • mert kanka bende başladım kantoda bulbasaur aldım Aventura95 pmleri beklerim tek sıkılıyorum beyler
  • mert dediğin hatada id ni deiş şifreni biraz daha zor yap olur
  • Şu an 10-15 Türk var oyunda. 600 e yakın kişi oyundaymış. Arada savaşabiliriz Exp. vermiyor ama Rep. kazanılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheqeMerT

Üye olunmuyor bi sorun var sanırım.
    Failed to execute query, please try again!
    Böyle bişey çıkıyor.

bendede dedi eger onceden kullandıgın id girdiysen oyle dio sonra duzeldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rise Online World - ANA KONU
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eski üyelikleriniz bir yere gitmedi konuda açıkladığım gibi sorun olmuştu. pw reset seçeneğinden yeni şifrenizi alabilirsiniz. fakat boşlukları doğru şekilde doldurmanız lazım örneğin hotmail kısmına üye olurken yazdığınız mail adresini yazmanız gerekiyor
  • Ve bu oyunu klasik hatası INVALID USERNAME OR PASSWORD

Edit:Pw reset nerden yapılıo ? sitede yukarda yazıo ama bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 16 Eylül 2011; 23:59:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Perditionn

Ve bu oyunu klasik hatası INVALID USERNAME OR PASSWORD

playerdex e girdiğinizde sağ tarafta Trainer login kısmı var onun altında reset seçeneği

• quote:

Orijinalden alıntı: MataRayshuNe

quote:

Ve bu oyunu klasik hatası INVALID USERNAME OR PASSWORD

playerdex e girdiğinizde sağ tarafta Trainer login kısmı var onun altında reset seçeneği

tamam tesekkurler

• oyunda su anda hareket edilmio hiç bişey yapılmıo bunlarda hepp sorun var anlamıorum nasıl bu kadar lag yapmayı basarıolar siteleri yavas oyun güzel ama oynanmıo bide gym'e kaybedersen 1 gün beklemen lazımmıs
  • Server yoğun olunca Siyah/Yeşil ekran ve Pokebar gitmesi gibi sorunlar oluyor. genelde yarım saat içinde düzeliyor. Sizde varken başkası rahatça oynuyor olabilir.(bi çeşit dc sistemide diyebiliriz. -Sen çok oynadın şimdi sıra onların )
  • quote:

Server yoğun olunca Siyah/Yeşil ekran ve Pokebar gitmesi gibi sorunlar oluyor. genelde yarım saat içinde düzeliyor. Sizde varken başkası rahatça oynuyor olabilir.(bi çeşit dc sistemide diyebiliriz. -Sen çok oynadın şimdi sıra onların )

adamlar hareket edio ben kıpırdayamıorum,hiçbi şey yapamıorum ekranda hiçbi şeye tıklanmıo

Edit:Giriş ekranını degistirdim resim aynı ama altına ismimi yazdım bide tips'i türkçeye çevircem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 17 Eylül 2011; 0:41:38 >

• quote:

quote:

Server yoğun olunca Siyah/Yeşil ekran ve Pokebar gitmesi gibi sorunlar oluyor. genelde yarım saat içinde düzeliyor. Sizde varken başkası rahatça oynuyor olabilir.(bi çeşit dc sistemide diyebiliriz. -Sen çok oynadın şimdi sıra onların )

adamlar hareket edio ben kıpırdayamıorum,hiçbi şey yapamıorum ekranda hiçbi şeye tıklanmıo

/refresh komutunu kullanabilirsiniz.Yararı olmazsa bi 30dk civarı bekleyin düzeliyor. fakat şu an server full e yakın olduğu için düzelmeme ihtimali de var. uzun sürebilir yani

• Orijinalden alıntı: MataRayshuNe

/refresh komutunu kullanabilirsiniz.Yararı olmazsa bi 30dk civarı bekleyin düzeliyor. fakat şu an server full e yakın olduğu için düzelmeme ihtimali de var. uzun sürebilir yani

yok olmuo zaten ekrana tıklayamıorum bitek yazdıklarım gidio
  • daha ilk gün olduğu için doğal karşılamak lazım. beklemekten başka çare yok. Ayrıca onların cebine sadece Token yolula para girdiği için bu durum gayet normal.Yanlış hatırlamıyorsam Map server için için 1500 veya 2500 dolar ödemişti Admin
  • Oh be düzeldi

Bu arada tipsleri Türkçe yaptım :D yes or no vardı onu evet hayır yaptım oldular bakalim tipsler türkçemi

Edit:Evet olmuslar hatta kendi ekledigim bisey var o bile gozukuo :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 17 Eylül 2011; 1:23:59 >
  • ege sen bu oyunu iyi biliyorsun bir rehber hazırlasana
  • quote:

Orijinalden alıntı: idrisovic

ege sen bu oyunu iyi biliyorsun bir rehber hazırlasana

ileride yapabilirim ama şimdilik bu konuyu açtım. bir kaç detayı yazdım zaten onun dışında herşey tecrübeyle oluyor biraz zaman geçirmek lazım oyunda
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.