Şimdi Ara

Pokemon World Online Üyelik açıldı! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yakalamak istediğiniz pokemonun nerede çıktığını iblamelee den bulabilirsiniz(resmi rehber). ayrıca tüm rozetleri tamamlayıp efsane pokemon bulma gibi bi hevesiniz olmasın
  • matarayshune magnemite varsa bana satar mısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: idrisovic

matarayshune magnemite varsa bana satar mısın

oyundaki adınızı verirseniz 1 saat sonra verebilirim tahminen. duşa girmem lazım. paraya ihtiyacım yok o yüzden önemli değil o konu . fakat 18-20 level olacak çünkü elimde yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: MataRayshuNe

O yüzden sabırsız olmayalım ne zamandır bekliyorsunuz açıldı işte oynayın.

Ben beklemiyodum açılmasını açıldı oynamaya başladım sıkıldım geri bıraktım
  • idrisovicc nick ama şu an rep 30 değil oyunda konuşuruz
  • quote:

idrisovicc nick ama şu an rep 30 değil oyunda konuşuruz

şu an girdim oyuna ''yeshilelma'' ben yakalamaya gidiyorum rep30 olunca haber verirsiniz
    poke bar gitti. siz 30 rep yapmaya çalışın düzelince ben poliwag-magnemite+bulursam ponyta ve arbok da getireceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MataRayshuNe -- 18 Eylül 2011; 0:24:29 >
  • quote:

idrisovicc nick ama şu an rep 30 değil oyunda konuşuruz

hepsi hazır.sadece 30 rep kazanman gerekiyor. oyunda yoksam forumdan ulaşabilirsin(arada giriyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MataRayshuNe -- 18 Eylül 2011; 12:58:48 >
  • squirtle aldım yeni başladım dha nick cem19955 oyuna giren birisi olursa söylesin tek sıkıyor beni oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem199531

squirtle aldım yeni başladım dha nick cem19955 oyuna giren birisi olursa söylesin tek sıkıyor beni oyun

idrisovic le konuşabilirsiniz. ayrıca rep ihticaciniz olursa charmander seçen çok kişi var onlarla savaşabilirsiniz
  • ya benim çar durduk yere takıldı hareket edemiyorum :S:S:S:S:S
  • aşağıya benden çok yazanda var i can't move diye
  • omq!
    açılmıyo hesap alımı durmuş
  • berat üyeliğin varsa bi yardımcı olun biriniz i can't move yazıyor herkez bazıları why i can't move falan yazıyor ne bicim bir sorundur bu yaw :S
  • daha yeni üye olmaya çalıştım ama :(
  • msn ver bende 2 üyelik var birini verem ama bugda kurtarablrsen senin ols n
  • bug değil o bazen oluyor oyunda düzelir merak etme
  • idrisovic kardeş msn falan versene yeniyim oyunda takılak tek cok sıkılıyom haydi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem199531

berat üyeliğin varsa bi yardımcı olun biriniz i can't move yazıyor herkez bazıları why i can't move falan yazıyor ne bicim bir sorundur bu yaw :S

duvar veya npc arkasına takılı kaldığınızda All kısmına yazabilirsiniz. yetkili varsa ışınlar. siyah/yeşil ekran durumunda yeniden giriş yapın diyorlar. Pokebar giderse de yarım saat içerisinde düzeliyor. diğer mesajlarıda incelerseniz gerekli cevapları alabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: berat9999

daha yeni üye olmaya çalıştım ama :(

bu cuma-cumartesi açılacakmış yeniden
  • Şuan üye olabiliyormuyuz???
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.