Şimdi Ara

Pokemon World Online Üyelik açıldı! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: XPHOS

Şuan üye olabiliyormuyuz???

hayır.cuma-cumartesi açılacak demişlerdi ama ertelenecek sanırım. herhangi bi değişiklik olduğunda resmi siteden takip edebilirsiniz(ben buradan sadece sonucu yazıyorum. ingilizcemtümünü anlamaya yetmez )
  • Üyelik açık şu an 12 saat sürecek sanırım. sonra yarın yine aynı şekilde
  • ben üye oldum bir ortağa ihtiyacım var beraber oynamak ve bilmediğim birçok şey için kayıt olan başka kim var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBestOnTHeWe

ben üye oldum bir ortağa ihtiyacım var beraber oynamak ve bilmediğim birçok şey için kayıt olan başka kim var?

forumda pek çok Pokemon World Online konusu var oradan veya bu konudan Soru sorabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MataRayshuNe

quote:

ben üye oldum bir ortağa ihtiyacım var beraber oynamak ve bilmediğim birçok şey için kayıt olan başka kim var?

forumda pek çok Pokemon World Online konusu var oradan veya bu konudan Soru sorabilirsiniz.

link atarsan minnettar kalırım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MataRayshuNe

quote:

link atarsan minnettar kalırım

http://forum.donanimhaber.com/m_46136183/tm.htm
    Oyunu oynayan pek çok kişi var o konuda.Soru soraranız yardımcı olacaklardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MataRayshuNe -- 23 Eylül 2011; 10:30:56 >

• üyelik açamıyorum biri yardım etse veya bilgiler versem alsa?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.