Şimdi Ara

Pokemon World Online Üyelik açıldı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum cidden teşekkürler pokemon crater kapandığından beri hiçbir pokemon oyunu oynamamıştım bu çok iyi oldu <3
  • Sorun çıktı.
    Arkadaşa yardım etmek için farklı bi karater açtım şimdi hiç birisine girmiyor.
  • bu arada pokemonlarınız geliştiğinde(evolve) -exp. olacak -100245 gibi.savaşarak onları azaltıp 0 dan sonrada + ya çeviriyoruz. ayrıca bulunduğunuz haritada mutlaka /catch komutunu uygulayın. çünkü eğer hr pokemon çıkarsa karşınıza boşuna öldürmek istemezsiniz(hr pokemon düşük level da 3-5M arası satılıyor) ayrıca Ponyta bir yerde HR ken başka bir yerde Rare olabiliyor. siz o pokemonun HR veya Rare olduğunu öğrenmek için, karşınıza çıktığında arama motoruna iblamelee Ponyta(karşınıza ne çkarsa onu yazın. ben ponyta yı örnek verdim) yazdığınızda siteye ulaşabilirsiniz ve HR mi yoksa Rare mi öğrenebilirsiniz. link vermek yasakmış o yüzden bu şekilde anlattım.
  • istismar=ban yazmıştım. 2 hesap açtığınızı öğrendilerse ceza vermiş olabilirler. zaten oyuna girdiğimizde ip miz bile yazıyor(şu an hata olduğu için yok ama...)
  • ark. server da sorun oldu düzelttiler.ben johtoda başladım starter cyndaquil
  • quote:

Orijinalden alıntı: idrisovic

ark. server da sorun oldu düzelttiler.ben johtoda başladım starter cyndaquil

hayırlı olsun. ayrıca common pokemonların çoğu işe yaramıyor. o yüzden boşuna pokeball masrafı yapmayın(alan da olmuyor) yanınızda her zaman 50+ pokeball olsun Shiny pokemon bulmanız durumunda kaçırmamanız için. yeni başladığınız için 50 dedim ama siz ileride 500 tane alabilirsiniz .
    common pokemonlar gerçekten çok iyi olabiliyor örnek verecek olursam Slowpoke yakalamıştım ilk başladığım zamanlar şu an 97 level. bide dewgong yakaladım o zamanlar oda 87. o yüzden yakalamak istediğiniz pokemonun hareketleride önemli mesela ditto HR fakat tek hareketi transform. bunun için de link veremem ama arama motoruna serebii pikachu vb. yazarsanız hareketleri öğrenebilirsiniz.Küçük bir ekleme;
    Jenerasyon nedeniyle serebii de gördüğünüz bazı hareketler oyunda olmayabilir. bunun için yeniden iblamelee yi ziyaret edebilirsiniz HR olup olmaması dışında hareketleri ve ne kadar exp. istediği gibi önemli bilgilerde orada mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MataRayshuNe -- 17 Eylül 2011; 2:57:37 >

• oyunu cok bilmiyorum oyunu bilen bilmeyen herkez pm atablr Aventura95 msnem ce_lay@example.com
  • oyunda pokecentere girdim kapıdan cıkmadı kapının daha arkasına siyah ekrana girdi bugda kaldı nasl kurtulcam simdi ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem199531

oyunda pokecentere girdim kapıdan cıkmadı kapının daha arkasına siyah ekrana girdi bugda kaldı nasl kurtulcam simdi ben

eger sadece kapıdan cıkmamıs olsaydı /refresh yaz derdim ama :) sen yinede dene ya da oyundan cık gir oda olmazsa modemi falan resetle
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem199531

oyunda pokecentere girdim kapıdan cıkmadı kapının daha arkasına siyah ekrana girdi bugda kaldı nasl kurtulcam simdi ben

Zaten map yükleme sorunu oldumu yazıyor. eğer hiç kıpırdayamıyorsanız 30dk civarı bekledikten sonra tekrar deneyin. eğer yazı yazabiliyorsanız /stuck işe yarayabilir
  • nidoran yakaladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zetharos

nidoran yakaladım

ben oyunu sildim 1saattir Pikachu yakalamaya calısıorum cıkmadı bile sinirlendim sildim onla ugrasamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perditionn

quote:

nidoran yakaladım

ben oyunu sildim 1saattir Pikachu yakalamaya calısıorum cıkmadı bile sinirlendim sildim onla ugrasamam

pikachu horribly rare

• Power Plantta very rareydi galiba.
  • quote:

pikachu horribly rare

evet öylede oyunda çok lag var zaten oynamak istemio canım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 17 Eylül 2011; 17:01:11 >
  • Aşırı lag ve pokemon bulamama gibi sorunlardan oyunu sildim
  • adı üstünde very rareeeeee. çıkmıyor diye oyunu bırakmak garip biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: idrisovic

adı üstünde very rareeeeee. çıkmıyor diye oyunu bırakmak garip biraz.

oyunda zaten çok lag var ve çokda zevkli değil bence :)
  • Pkachu için oyunmu bırakılır . bende raichu var şu an. Pikachu Power plant ve viridia forest da VR. viridian biraz dolu olduğu için yakalama ihtimaliniz azalıyor(şans meselesi).Power plant dı benim tercihim ve 3 saatte yakaladım.(ama Magneton yetmiyordu tek başına 2. bi elektrik tipi olsun diye. yani ben pikachu istiyom yaaaa gibi bi durum yok )
    ayrıca tamamen şansınıza da bağlı. ben Mt silver a adımımı attım 2dk sonra Sneasel buldum . onuda 2hr+2M karşılığı takat yaptım şu an Walrein ve Sharpedo 90 level.O yüzden sabırsız olmayalım ne zamandır bekliyorsunuz açıldı işte oynayın.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.