Pokemon X (3ds)- %100 Türkçe Çeviri Pokemon Ultra Sun çevirisinden sonra, eski tip Pokemon oyununu gözlerim aramadı değil, bende Pokemon X'i çevireyim dedim. Eski tip dediysem, gba,gbc dönem stili ile oynanışı aynı ve daha kapsamlı, daha renkli daha keyifli. Bu çeviriyi kendim için yapmıştım. 1 günümü almadı. Paylaşmak istedim. Aslında bir önceki Ultra Sun çevirimde gördğüüm bazı tatsız sebepler yüzünden paylaşmayacaktım, ama anlık vazgeçip paylaşmış bulunuyorum. Temel imla hata düzeltmelerle birlikte, translate kullanılarak çevirildi. Oyunda anlaşılmayacak derece anlamsız cümleler kesinlikle yoktur. El ile çevirmeye yakın kalitede çevirilmesini sağladım. Birkaç yerde satır atlamaları vs görebilirsiniz, bunlar çok fazla zaman ayıramadığım için normal şeyler. Ek olarak, translate yaması kötü vs diyen arkadaşlar. Bu oyun ortalama 90 bin satırdan ve milyona ulaşan kelimeden oluşuyor. Kimsenin manuel olarak çevirmesine, böyle talepsiz bir oyunu imkan yok. O yüzden en temizi bu şekilde. Bir şekilde olması, hiç olmamasından iyidir. Çeviri Oranı: %100 Çeviren: Soner Çakır /Lyc(((soneday Platform: 3DS İndir: https://sonercakir.blogspot.com/2021/06/pokemon-x-3ds-100-turkce-ceviri.html Forumda direk 3ds rom paylaşmak istemedim, bloguma girerek indirebilirsiniz. Nasıl Oynarım?; Citra emulatör ile, bilgisayar, telefon ve oyun konsollarında oynayabilirsiniz. Oyun orjinal Nintendo 3DS oyunudur ve .3ds dosyası olarak paylaşılmıştır. Yama ve yama yükleme derdi yoktur, aç oyna şekilindedir. İyi oyunlar dilerim. Bağış yapmak isteyenler için hesap numaram: Banka: Finansbank Enpara İban: TR610011100000000060298781 İsim: Soner Çakır Ekran görüntüleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyc -- 15 Haziran 2021; 15:24:41 > |
Pokémon X (3DS) - %100 Türkçe Çeviri Yayınlandı
Pokémon hayranları sevinin! Uzun zamandır beklenen Pokémon X oyununun %100 Türkçe çevirisi nihayet yayınlandı. Artık Pokémon dünyasının büyülü diyarını ana dilinizde keşfedebilirsiniz.
Bu resmi olmayan çeviri, Pokémon X'in tüm metinlerini, diyaloglarını ve menülerini Türkçe'ye çeviriyor. Oyundaki her şeyi rahatça okuyabilecek ve anlayabileceksiniz.
Pokémon X Türkçe yamayı resmi web sitesinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Kurulum süreci oldukça basittir ve birkaç dakika sürer. Yamayı kurduktan sonra, oyunu Türkçe olarak oynamaya başlayabilirsiniz.
Pokémon X'in Türkçe çevirisiyle, Pokémon dünyasına dalmak ve Pikachu, Charizard ve diğer sevilen karakterlerle maceraya atılmak daha da keyifli olacak. İster yeni bir oyuncu olun ister eski bir hayran olun, Pokémon X'in Türkçe çevirisiyle eğlenceli ve sürükleyici bir deneyim yaşayacaksınız.
Şimdi harekete geçin ve Pokémon X Türkçe yamayı indirin. Pokémon dünyasını ana dilinizde keşfetme ve unutulmaz bir maceraya atılma zamanı!
Anahtar Kelimeler:
- Pokémon X ROM
- Pokémon X Türkçe Yama
- Pokémon XY Türkçe
- Pokémon Türkçe Yama
- Pokémon X
- Pokémon X İndir
- Pokémon X 3DS