Şimdi Ara

Pokemon X/Y ANA KONU [3DS'NİN Baş Tacı] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
568
Cevap
4
Favori
27.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Anladım hocam. Peki x & y çıkana kadar 3ds'de oynayabileceğim bir pokemon oyunu mevcut mudur?

Ana seri oyunu yok ama Super Pokemon Rumble 3ds ve Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity var. (Bir de ds oyunlarını oynayabilirsiniz tabii 3ds'te)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cgcandır -- 5 Ağustos 2013; 11:55:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Anladım hocam. Peki x & y çıkana kadar 3ds'de oynayabileceğim bir pokemon oyunu mevcut mudur?

3DS de tüm ana oyunları oynayabilirsin. GB dan tut DS dekine kadar. :) Dstwo adlı kartla.

• Pokemon x ile ilk defa sevicem heralde bir pokemon oyununu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B2022E7A -- 13 Ağustos 2013; 13:25:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenercag

Pokemon x ile ilk defa sevicem heralde bir pokemon oyununu

Pokemon fire red, emerald, gold u oynayıp da sevmediysen biraz zor.
  • 1. nesil pokemonlarda olacakmış. sırf bu oyun için 3ds xl siparişinde bulundum bugün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhunonur

1. nesil pokemonlarda olacakmış. sırf bu oyun için 3ds xl siparişinde bulundum bugün.

Siparişi nerden verdiniz hocam?
  • hocam pm attım link verilmiyormuş forumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhunonur

hocam pm attım link verilmiyormuş forumda.

Bende alabilirmiyim o pm'den

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shoptodan sipariş vereceğim ben 33 sterlin civarı 7- 8 sterlin filan da takipli kargo parası filan oluyor 130-140 lira civarına gelecek... Daha ucuza güvenilir bi site bilen var mıdır?
  • eShop'tan digital download şeklinde de satın alabilirsin. Oyunun çıktığı günden sonra bir de kargo süresi vaktini alabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüznü Şenlendiririm

Pokémon Bank geliyo

http://www.pokemonxy.com/en-us/strategy/

Paralı :/
  • Bir oyundan diğerine atmak için başka bir cihaz daha gerekiyo bildiğim kadarıyla.Bu sistem o yüzden paralıda olsa iyi gözüktü ama 3ds te çalışan HeartGold,Diamond gibi oyunlara destek vermemesini anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüznü Şenlendiririm

Bir oyundan diğerine atmak için başka bir cihaz daha gerekiyo bildiğim kadarıyla.Bu sistem o yüzden paralıda olsa iyi gözüktü ama 3ds te çalışan HeartGold,Diamond gibi oyunlara destek vermemesini anlamadım.

Salla ya :/ Adamlar bi sistemlerini hacklese gider herşeyin :D
  • Telefonda emulator ile gameboy versiyonlarını oynamak zevkli oluyor, telefonda oynadığım tüm asphaltlardan, modern combatlardan daha çok zevk almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Little big Metal

Telefonda emulator ile gameboy versiyonlarını oynamak zevkli oluyor, telefonda oynadığım tüm asphaltlardan, modern combatlardan daha çok zevk almıştım.

Tam tersi konsol oyunlarını kendi konsolunda oynamak kadar eğlenceli olamaz. ;)

Wii emulatoru var pc de çokta güzel oluyor grafikleri ama 5-10 dk anca bakıyorum. :/ Gerçek wii de daha sarıyor çünkü. (PC de wiimote ile oynadığımıda yazıyım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

quote:

Orijinalden alıntı: Little big Metal

Telefonda emulator ile gameboy versiyonlarını oynamak zevkli oluyor, telefonda oynadığım tüm asphaltlardan, modern combatlardan daha çok zevk almıştım.

Tam tersi konsol oyunlarını kendi konsolunda oynamak kadar eğlenceli olamaz. ;)

Wii emulatoru var pc de çokta güzel oluyor grafikleri ama 5-10 dk anca bakıyorum. :/ Gerçek wii de daha sarıyor çünkü. (PC de wiimote ile oynadığımıda yazıyım)

ve ayrıca emulatörlerde çok fazla bug oluyor. orjinal kalitesinde konsolda oynamak çok keyifli.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.