Şimdi Ara

Pokemon X/Y ANA KONU [3DS'NİN Baş Tacı] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
568
Cevap
4
Favori
27.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler şuan bende 31 level charmeleon var, kaç levelde charizard, kaç levelde mega charizard x oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Beyler şuan bende 31 level charmeleon var, kaç levelde charizard, kaç levelde mega charizard x oluyor?

37 falanda çarizard oluyor olunca prof un verdiği carizart x taşını kullan
  • lv36'da charizard olur. oyundaki ilerleme durumunuza göre mega ring'i aldığınızda mega'sını kullanırsınız.
  • Arkadaşlar benim bir sorum olacak. amazondan 210$ lık 3ds + pokemon y setini almayı düşünüyorum. Eğer bunları alırsam herhangi bir sıkıntı yaşamadan oyunu oynayabilir miyim? Yani region lock, online gibi sıkıntılar olmadan. Sabahtan beridir sayfasında geziyorum bu sorulara bir cevap yok. Zaten nintendonun kendi sitesi de amazona falan yönlendiriyor cihazı almak için. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz amazondan alayım mı yoksa daha uygun ve rahat çözümler var mı?
  • Arkadaşlar Pokemon X'i olupta Haunterları trade yapmak isteyen varmı? Elimdeki Haunterı Gengar'a dönüştürmek istiyorum. Dönüşmesinin tek yolu trade yapmakmıs yani eğer yolunuz route 14e düştüyse haunterlardan birini yakalayıp bendeki haunterla takas yapabiliriz böylece her iki tarafında Gengar'ı olur. Route 14'un kuzeyinde Laverre Town var ordan gengarite taşını alıp onunla gengarın mega evrimine sahip olabilirsiniz.
  • pokemon x de eski efsanelere nasıl sahip oluyoruz?
  • Dreamscape kullanıcısına yanıt
    @Dreamscape, FC kodunuzu verirseniz yardımcı olabilirim. İsterseniz lv40'larda bir tane hunter da verebilirim. Bir kaç tane vardı bende.

@fenercag, mewtwo için champion olmak gerekiyor. sonrasında pokemon village'daki mağarada yakalıyorsunuz. Kuş üçlüsü için ise başlangıç pokemonunuza göre bir tanesini yine champion olduktan sonra yakalıyorsunuz. önce roaming şeklinde görünüyor. Sonra haritanın üst tarafında bir mağara vardı denizli kısımda, orada yakalıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ichise -- 30 Ekim 2013; 22:35:41 >
  • 3153-3974-7277 Friend kodum. eğer level 40 haunterınız varsa cok makbule gecer.
  • Ekledim, oyunda olursanız 1-1:30'a kadar yollayabilirim. Doğası ve karakteristiğini bilmiyorum ama lv45-49 gibi birşeydi. Bir de lv30 gengar var. IV breeding yapmadan önce kullanırsınız.
  • Pokemon xy fc paylasimini bu konudan yapalim konu canlansin hala haunter i mi gengar yapicak takas ariyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @fenercag, Oyunda takas atın yapalım.

@Dreamscape, hocam hiç online olmamışınız. size göndereceğim bir gengar hala duruyor.
  • @ichise hocam online oldugunuzda takas teklifi sunarim.

Birde oyunda ki bu mega stone lari aksam saat 8 ile 9 arasinda bulabiliyormusuz youtube dan baktim taslarin yerine bende gözükmüyor ne yapmam gerek?

Oyundaki ismim Sonicarcher bu arada görünce kim bu demeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B2022E7A -- 5 Kasım 2013; 23:02:43 >
  • kolioude city de serena(yada erkek versiyonu) ile dövüşüp, anistar city de taşın orada prof. ile konuşmak gerekiyor. 8-9pm olayı için.

Oyunda da trade atın, zaten hunter'ınızı geri yollayacağım. verdiğim pokemonla tekrar takas edeceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ichise

kolioude city de serena(yada erkek versiyonu) ile dövüşüp, anistar city de taşın orada prof. ile konuşmak gerekiyor. 8-9pm olayı için.

Oyunda da trade atın, zaten hunter'ınızı geri yollayacağım. verdiğim pokemonla tekrar takas edeceğiz.

Saolun hocam

• rica ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ichise

@fenercag, Oyunda takas atın yapalım.

@Dreamscape, hocam hiç online olmamışınız. size göndereceğim bir gengar hala duruyor.

@ichise Hocam, forumdan başka bir arkadaşla o işi hallettik yinede teşekkürler.

Şimdiki Eevee'mi leafeon'a donusturmek istiyorum pokemonun adını unuttum ama Kalostaki Moss Rock'ın nerede olduğunu bilen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreamscape -- 6 Kasım 2013; 10:17:31 >
  • pokemon village'a giden yolda gördüm sanki.
  • Rock stone lazim trade yapicak var mi? Birde graveler i golem yapicam ayrıca articuno ariyorum chespin secmis ve yakalamis arkadaşlar articunonun yerine ne isterler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B2022E7A -- 7 Kasım 2013; 18:25:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: endeleben

quote:

Beyler şuan bende 31 level charmeleon var, kaç levelde charizard, kaç levelde mega charizard x oluyor?

Charizard oldu ama x taşı yok bende şuan. 3. rozeti yeni aldım ve biriyle savaştım savaş sırasında mega evulation yapılabiliyor, ama sadece charizarda değil diğer pokemonlara da. Bunu kalıcı olarak yapamıyor muyuz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: endeleben

quote:

Charizard oldu ama x taşı yok bende şuan. 3. rozeti yeni aldım ve biriyle savaştım savaş sırasında mega evulation yapılabiliyor, ama sadece charizarda değil diğer pokemonlara da. Bunu kalıcı olarak yapamıyor muyuz?

sadece savaş sırasında oluyor malasef
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.