Şimdi Ara

Pokemon X/Y ANA KONU [3DS'NİN Baş Tacı] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
568
Cevap
4
Favori
27.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dependet

Beyler ben White'i bitirdim geçen gün şimdi direk X/Y'e mi geçsem sizden geri kalmamak için ondan sonra mı White 2'yi mi alsam , yoksa ilk önce White 2'yi oynayıp ondan sonra mı X/Y'yi alarak seriyi tamamlasam ?

Hikaye olarak her seri birbirinden bagımsızdır. yani daha once pokemonu oynanamıs biri direk X ve Y den baslayabilir, bende Pokemon FireRed, ve Heartgoldu bitirdim, şimdi Pokemon X oynuyorum, yani kacırdıgın birşey olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamscape

quote:

Beyler ben White'i bitirdim geçen gün şimdi direk X/Y'e mi geçsem sizden geri kalmamak için ondan sonra mı White 2'yi mi alsam , yoksa ilk önce White 2'yi oynayıp ondan sonra mı X/Y'yi alarak seriyi tamamlasam ?

Hikaye olarak her seri birbirinden bagımsızdır. yani daha once pokemonu oynanamıs biri direk X ve Y den baslayabilir, bende Pokemon FireRed, ve Heartgoldu bitirdim, şimdi Pokemon X oynuyorum, yani kacırdıgın birşey olmaz

Peki ben sadece White'ı oynadım Pokemon serisinde . İlk önce X'i oynayıp mı geriye döneyim yoksa ilk önce eski serileri oynayıp ondan sonra mı X/Y'e geçeyim . Sen olsan hangisini yapardın ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dreamscape

quote:

Peki ben sadece White'ı oynadım Pokemon serisinde . İlk önce X'i oynayıp mı geriye döneyim yoksa ilk önce eski serileri oynayıp ondan sonra mı X/Y'e geçeyim . Sen olsan hangisini yapardın ?

Önceki serileri oynamak daha mantıklı çünkü direk x/y oynarsan diğer seriler normalde vereceği hazzı vermeyip çok "eski" gelecektir.

• Gittigidiyor'daki fiyatlar uçmuş. Eshop'tan almak en mantıklısı sanırım? En uygun fiyata nereden bulabilirim
  • e shopta ucuza alanlar var 112 120 tl arası değişiyor. kutulu sevdiğim için hem pahalıya patladı hemde 10 gün sonra elimde olacak.
  • Bu X ve Y'de serideki bütün pokemonlar yok değil mi?
  • gg harbiden uçurmuş fiyatları
  • X. Ve y iki farkli oyun mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha Madara.

Bu X ve Y'de serideki bütün pokemonlar yok değil mi?

Var, sadece yeni gelen 70 küsur pokemon'u eklemişler. B/W haric tüm oyunlarda tüm pokemonlar var diye biliyorum ben ama genede yanlış bilgi vermiş olmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8B

X. Ve y iki farkli oyun mu

Efsane pokemonları farklı, kapak tasarımları falan farklı bunlar dışında hiçbir fark yok
  • quote:

Bu X ve Y'de serideki bütün pokemonlar yok değil mi?

Data olarak var. fakat her pokemonu normal yollardan oyun içerisinde elde edemiyorsunuz.

quote:

X. Ve y iki farkli oyun mu

Minik farklar bulunuyor. Mesela Black /White için:
    -Efsaneler (Reshiram/Zekrom)
    -savaş şekilleri (birinde üçlü diğerinde rotasyonlu)
    -Pokemonlar(özel olarak 20 pokemon birinde, bir 20 kadarı da diğerinde bkz.http://www.serebii.net/blackwhite/exclusives.shtml)
    -Bölgeler (1 şehir tamamen birbirinden farklı tasarımdaydı. post game'de birinde oyuncularla savaşabileceğin diğerinde pokemon yakalayabileceğin bir bölge bulunuyordu)
    -Eğitmenler
    -Oyunu bitirince -galiba- black'te hard, white'da easy mode açılıyormuş.

Hikaye ve yapabileceklerin olarak neredeyse aynıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ichise -- 15 Ekim 2013; 15:05:30 >

• İlk 3 jenerasyon (event hariç) tam değil mi xy'de? Hikaye için değil sadece pokedex'i tamamlayabilmek için heart gold/soul silver almayı düşünüyordum. Pokemon xy bu ihtiyacı karşılar diye ümit ediyordum ama mümkün değil sanırım bu durumda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cgcandır -- 15 Ekim 2013; 17:20:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pokemon x ve y yi alan arkadaşlar oyunun başındaki mystery gift ten Torchic lerini almayı unutmasınlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgcandır

İlk 3 jenerasyon (event hariç) tam değil mi xy'de? Hikaye için değil sadece pokedex'i tamamlayabilmek için heart gold/soul silver almayı düşünüyordum. Pokemon xy bu ihtiyacı karşılar diye ümit ediyordum ama mümkün değil sanırım bu durumda?

pokedexi tamamlamak çok zor. mew i sadece emerald da yakalayabilirsin. onu da yeni nesil oyunlara aktarması bi ayrı dert.
  • Beraber oynamak için FC:1392-4715-5331
  • 6 tane pokemon yakaladım. İlk sırada onlar var. Sonra yakaladığım pokemonları ilk 6 ya koyamıyorum. Savaşlarda kullanamıyorum. Sadece bu 6 tane kendi arasında yer değiştiriyor. Diğer yakaladıklarımı nasıl ön sıraya alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hospital

6 tane pokemon yakaladım. İlk sırada onlar var. Sonra yakaladığım pokemonları ilk 6 ya koyamıyorum. Savaşlarda kullanamıyorum. Sadece bu 6 tane kendi arasında yer değiştiriyor. Diğer yakaladıklarımı nasıl ön sıraya alacağım.

Yanında sadece 6 tane pokemon taşıyabiliyorsun. Daha sonra yakaladıkların kasabalarda bulunan pokemonlarını iyileştirdigin Pokemon Centrallerdeki DataBox lara gonderiliyor.
  • Oyun resmen kasıyo abi, rezillik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Oyun resmen kasıyo abi, rezillik

gamefreak kodlamada biraz karıstırmıs dogru. bazı horde battle ve team fightlarda 3d gostermiyor bile. 3Dyi sadece pokemon evrimlerinde veya gym leaderlerle dovusurken kullan, normalde kapalı tutarsan akıcı oynarsın.
  • FC : 3711- 7861- 4596 . Beni de ekleyin, trade battle yapalim
    Ekleyen pm atsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phago -- 27 Ekim 2013; 10:18:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.