röportajı çok uzun tamamını okumanız için linke tıklamanız yeterli.
Haydi cimbom yanındayız
Haklı tabii ki . Forumdakiler bile saçma teoriler uyduruyor . Kimileri Olay Çıkartalım hükmen yenik sayılalım bile demişti . Galatasaray takımı bu kadar aciz mi ? Bu hafta kazansa Şampiyonlar Ligi'ne gidebilme ihtimali artacak . Adnan Polat yerinde bir açıklama yapmış .
quote:
Orijinalden alıntı: Fyodor Dostoevsky
Haklı tabii ki . Forumdakiler bile saçma teoriler uyduruyor . Kimileri Olay Çıkartalım hükmen yenik sayılalım bile demişti . Galatasaray takımı bu kadar aciz mi ? Bu hafta kazansa Şampiyonlar Ligi'ne gidebilme ihtimali artacak . Adnan Polat yerinde bir açıklama yapmış .
Lig maçında galatasarayı destekleyen fenerbahçeli arkadaşları görebileceğimi hiç sanmıyordum.Şampiyonluk isteği böyle bir şey olsa gerek
quote:
Orijinalden alıntı: kkratoss
Lig maçında galatasarayı destekleyen fenerbahçeli arkadaşları görebileceğimi hiç sanmıyordum.Şampiyonluk isteği böyle bir şey olsa gerek
Alıntıları Göster
Bir gün herkes fenerli olacak diyorlar birde çıkarlar söz konusu olunca hale bak.
quote:
Orijinalden alıntı: Firenze
Haydi cimbom yanındayız
quote:
Orijinalden alıntı: MavéRicK_09
quote:
Haydi cimbom yanındayız
Alıntıları Göster
Fenerlilere bak başkalarına muhtaçlar..
quote:
Haydi cimbom yanındayız
O bu değilde kasımpaşa eğer feneri yenerse futbol bölümünü görmek istiyorum sadece
quote:
Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars
biz de kasımpaşaya muhtacız
olası bir kasımpaşa galibiyetinde kursaklarında kalacak bizde bursa'yı yenersek oldumu size fark 2 fenerbahçe ile 1
bu hafta çok konuşulacak gelecek haftanın manşetlerini görebiliyorum. şike iddiaları, biz neden önce oynadık vs .haberleri havalarda uçuşacak.
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: greyhound
olası bir kasımpaşa galibiyetinde kursaklarında kalacak bizde bursa'yı yenersek oldumu size fark 2 fenerbahçe ile 1
bu hafta çok konuşulacak gelecek haftanın manşetlerini görebiliyorum. şike iddiaları, biz neden önce oynadık vs .haberleri havalarda uçuşacak.
quote:
quote:
Alıntıları Göster
Adnan POLAT'ı sınırsız çizsin adminler, baksana ne demiş forumdaki bazı üyeler için.
quote:
Orijinalden alıntı: reef1905
Adnan POLAT'ı sınırsız çizsin adminler, baksana ne demiş forumdaki bazı üyeler için.
Alıntıları Göster
Forumdaki bazı üyelere hakaret etti Adnan. Bence de çizilmeli.
quote:
Orijinalden alıntı: LsR
O bu değilde kasımpaşa eğer feneri yenerse futbol bölümünü görmek istiyorum sadece
Pazar günü forumda olman yeterli. Bu anı kaçırma zaten.
quote:
quote:
sesleri çokmıyo ama kabullenmişler
quote:
Orijinalden alıntı: winchester
quote:
sesleri çokmıyo ama kabullenmişler
Alıntıları Göster
beyler iddaa oynuycaksanız ben size ikimaç söyleyim evinizi barkınızı donunuzu ne varsa satın oynayın fenerbahçe KASIMPAŞA GALATASARAY bursaspor büyük yazdıklarım yener
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetutku
beyler iddaa oynuycaksanız ben size ikimaç söyleyim evinizi barkınızı donunuzu ne varsa satın oynayın fenerbahçe KASIMPAŞA GALATASARAY bursaspor büyük yazdıklarım yener
quote:
Adnan Polat diyince kimse bişi demiyor biz diyince 7 gün ama nerede adalet.
quote:
Orijinalden alıntı: Hellmarch!
quote:
Sesimiz geliyor mu, bizde mi admin odası basalım.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Hellmarch!
quote: