Şimdi Ara

POLİS OLMAK MI ? BESYO MU ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
9.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

POLİS OLMAK MI ? BESYO MU ?

(En Son Oy Tarihi: 26.5.2020)
Giriş

Orijinalden alıntı: PersonaNonGrata-

şuan açık var polis ol rahat edersin

polislikte açık var diye çalışma sistemi degiştirilmiyorki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Alex Ferguson

quote:

Orijinalden alıntı: akın90

quote:

Orijinalden alıntı: WATFro

quote:

Orijinalden alıntı: Hérmés

İçinde vatan sevgisi varsa pöh ol. 5000e yakın maaşları var

Bizim tanidigin 9 aldığı bile oldu

yook artıkk

Bordo bereliler ve Kritik bölgelerde görev yapan komando subayları'da o kadar alıyor

olabilir.onunla ilgili bilgim yok.

• Ailesinde fazlasıyla polis bulunduran biri olarak söylüyorum polislik ancak aşık olunarak yapılıcak bi meslek hiç bişe olmadı polis olayım maaşıda iyi diyerek olunucak bi meslek değil he maaşı iyidir şarka gittiğindede yükselir ama bi süre sonra keşke daha düşük maaşa çalışsamda bu zorlukları çekmesem dersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: heymannn

Şarka iki kez gideceksin 8 yap onu.

nasıl yani 2 kez derken ?

2. şark olayı var işte 40 yaşında bir daha gidiyorsun. Polislerde şark görevi 2 kez yapılıyor şu anda.

• quote:

quote:

seçim senin

bol tatil, fazla izin imkanı . rahatlık ------- atanma sorunu , düşük maaş , beden öğretmeni prestij düşüklüğü

bol maaş, rahatlık prestij,saygı---------az tatil , izin alması zor ( polis olan bir yakınımdan duyduklarımı söylüyorum "bütün gün geziyoruz polis arkadaşlarla ahım şahım bir şey yok"
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Sheeper

polis olacağına simit sat onurlu yaşa
    tabii ki besyo

Foto alındı egm online ihbar ve bimere şikayet edildi,devlet memurunu aşağılamak ve hakaret etmekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strawberry Swing

quote:

Orijinalden alıntı: Hérmés

İçinde vatan sevgisi varsa pöh ol. 5000e yakın maaşları var

Ne alakasi var vatan sevgisiyle kardesim

Özel harekatçı olmak kolay değil. Parası için asla yapılacak bir meslek değil. Vatanı düşünerek yapabilirsin ancak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dethagorf

Hangisini daha iyi yapabileceğini düşünüyorsun?
    Polis olup yatacaksan, beden öğretmeni olup çocukları salacaksan ellerine top verip hiç bi öğretim vs. yapmayacaksan ikisini de olma. Tamam maddiyat önemli meslek seçiminde lakin mesleğinizi sevmeniz daha da önemlisi görevinizi yerine getirmeniz gerekir, boşvermeşlikle değil.
    Senin karar vermen gerekir bu konuda.

kardeşim hangisini yaparsam yapayım hakkını vermeye çalışırım yerine getiririm görevimi. 28-29 yaş çokmu geç peki sance yada okumak için 22 yaş ?

Geç değil. Hiçbir şey için geç değil.

• POLİS

en az 3500 liradan baslıyor maaş
  • Polis.

Arkadaşım bak polis oluyorsun, iyi bir maaş alıyorsun ama ufak bir sıkıntı var.O maaşı yiyecek zamanı hiçbir zaman bulamıyorsun.Ancak çoluğuna çocuğuna verirsin ki onlar da senin yüzüne hasret olarak büyür. Şarktan şarka koşarsın lojman çıkmayınca farklı bir sosyolojik ortamda yaşamaya hazırlanıyorsun.Emekli olup rahat ederim diyorsun olmuyor çünkü polisin emeklilik sonrası sosyal güvenceleri neredeyse hiç yok.Maaş astronomik bir biçimde düşüyor. Yıllık iznin güya var ama onu hayatta kullanamıyorsun.Aptal saptal amiri müdürü çekiyorsun saç sakal dikkat ediyorsun.

Bir tarafta da gül gibi beden eğitimi öğretmenliği var. Yahu ben hukuku bırakıp besyo ya geçen adam tanıyorum macera falan arama arkadaşım.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyaz1616

Ailesinde fazlasıyla polis bulunduran biri olarak söylüyorum polislik ancak aşık olunarak yapılıcak bi meslek hiç bişe olmadı polis olayım maaşıda iyi diyerek olunucak bi meslek değil he maaşı iyidir şarka gittiğindede yükselir ama bi süre sonra keşke daha düşük maaşa çalışsamda bu zorlukları çekmesem dersin

hadi ya. zor oldugunu biliyordumda bir sure sonra keske olmasaydım diyecek kadar zor olacagını düsünmedim. cok saol yardımın için kardeşim.
  • quote:

quote:

quote:

Şarka iki kez gideceksin 8 yap onu.

nasıl yani 2 kez derken ?

2. şark olayı var işte 40 yaşında bir daha gidiyorsun. Polislerde şark görevi 2 kez yapılıyor şu anda.

bilmiyordum bunu. açıkçası fikrim degişmeye başladı.
  • quote:

quote:

quote:

seçim senin

bol tatil, fazla izin imkanı . rahatlık ------- atanma sorunu , düşük maaş , beden öğretmeni prestij düşüklüğü

bol maaş, rahatlık prestij,saygı---------az tatil , izin alması zor ( polis olan bir yakınımdan duyduklarımı söylüyorum "bütün gün geziyoruz polis arkadaşlarla ahım şahım bir şey yok"

atanma sorunu çok fazla yok diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: akıllıçoççuk

POLİS

en az 3500 liradan baslıyor maaş

orası öyle kardeşim ama paraya bakarak hareket etmek istemiyorum bende açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mega Therion

Polis.

Arkadaşım bak polis oluyorsun, iyi bir maaş alıyorsun ama ufak bir sıkıntı var.O maaşı yiyecek zamanı hiçbir zaman bulamıyorsun.Ancak çoluğuna çocuğuna verirsin ki onlar da senin yüzüne hasret olarak büyür. Şarktan şarka koşarsın lojman çıkmayınca farklı bir sosyolojik ortamda yaşamaya hazırlanıyorsun.Emekli olup rahat ederim diyorsun olmuyor çünkü polisin emeklilik sonrası sosyal güvenceleri neredeyse hiç yok.Maaş astronomik bir biçimde düşüyor. Yıllık iznin güya var ama onu hayatta kullanamıyorsun.Aptal saptal amiri müdürü çekiyorsun saç sakal dikkat ediyorsun.

Bir tarafta da gül gibi beden eğitimi öğretmenliği var. Yahu ben hukuku bırakıp besyo ya geçen adam tanıyorum macera falan arama arkadaşım.

anladım kardeşim çok saol yardımın için.

• Bizim burda bi tane uzman çavuş abimiz bile 5 bin lira alıyo (Hatay sınırda) .JÖH-PÖH her türlü daha fazla alır.Polisliği bu sene büyük ihtimal sporda yediğim 2 saniye cezadan kaybettim.Bu sene hazırlanıp tekrar giricem.Ben olsam polisliği seçerdim.Maaşı olsun,verilen imkanlar olsun,itibar olsun vs vs.

Edit : Millet okurken sen para kazanıyo olcan ayrıca atanma gibi bi derdin olmucak.Sırf işsiz kalma olasılığı yüzünden üniversite okumak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard2A6 -- 13 Ağustos 2016; 22:17:33 >
  • Besyoyu bitirip polis olmak

• quote:

Orijinalden alıntı: Leopard2A6

Bizim burda bi tane uzman çavuş abimiz bile 5 bin lira alıyo (Hatay sınırda) .JÖH-PÖH her türlü daha fazla alır.Polisliği bu sene büyük ihtimal sporda yediğim 2 saniye cezadan kaybettim.Bu sene hazırlanıp tekrar giricem.Ben olsam polisliği seçerdim.Maaşı olsun,verilen imkanlar olsun,itibar olsun vs vs.

Edit : Millet okurken sen para kazanıyo olcan ayrıca atanma gibi bi derdin olmucak.Sırf işsiz kalma olasılığı yüzünden üniversite okumak istemiyorum.

işte atanma sorunuda var kafam çok karışık ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoeyBane

Besyoyu bitirip polis olmak

yok daha neler yapmam öyle birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mega Therion

Polis.

Abartma sen de ya hukuku bırakıp besyoya mı geçti ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.