Şimdi Ara

POLİS OLMAK MI ? BESYO MU ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
9.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

POLİS OLMAK MI ? BESYO MU ?

(En Son Oy Tarihi: 26.5.2020)
Giriş
    pöhten bahsettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Circassian IV

Bende bu son olaylardan sonra Polis olmaya karar verdim PÖH'ın fiziksel olarak beni aşacağını düşünüyorum
    Yunus ya da Başbakanlık var aklımda

Edit: Maaş için polis olmayı düşünüyorsanız olmayın

inşallah istedigin gibi sonuçlanır kardeşim herşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heymannn

quote:

Orijinalden alıntı: akın90

quote:

Şarka iki kez gideceksin 8 yap onu.

nasıl yani 2 kez derken ?

2. şark olayı var işte 40 yaşında bir daha gidiyorsun. Polislerde şark görevi 2 kez yapılıyor şu anda.

O da değişti son KHK ile artık sayı sınırı kalktı. Kaç kere uygun görülürse o kadar gidersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: TankerNejla

Polsilik derim hocam neden cunku simdi bir ogretmen maasiyla gecinmek cok zor ha ben evlenmem tek yasarim dersen sikiti olmaz ama sevdigin meslegi uapmanda onemli ama is cikmaza.giderse bosa gider emeklerin hemde yasin gecmis artik

öğretmen maasıyla geçinmek nasıl zor oluyor ? eşide öğretmen olsa özel ders hariç 3+3 den 6 bin lira maaş alıcaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: barracudaaa

quote:

quote:

quote:

Şarka iki kez gideceksin 8 yap onu.

nasıl yani 2 kez derken ?

2. şark olayı var işte 40 yaşında bir daha gidiyorsun. Polislerde şark görevi 2 kez yapılıyor şu anda.

O da değişti son KHK ile artık sayı sınırı kalktı. Kaç kere uygun görülürse o kadar gidersin.

5 kere uygun görürlerse 5 keremi gidecegim yani çok saçma

• quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

quote:

Orijinalden alıntı: TankerNejla

Polsilik derim hocam neden cunku simdi bir ogretmen maasiyla gecinmek cok zor ha ben evlenmem tek yasarim dersen sikiti olmaz ama sevdigin meslegi uapmanda onemli ama is cikmaza.giderse bosa gider emeklerin hemde yasin gecmis artik

öğretmen maasıyla geçinmek nasıl zor oluyor ? eşide öğretmen olsa özel ders hariç 3+3 den 6 bin lira maaş alıcaklar

bencede. en kötü 6 bin özel dersleri eklersen bu rakam 7-8 binide bulur toplam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Heisenbergün asistanı

Herkes işkembeden sıkmış klasik polis yani asayişte 3k ile başlarsın 3.5 3.7ye kadar ulaşırsın komiserlik falan bilmiyorum sınavlarını kazanırsan daha iyi alırsın ama polis olupta 5k 7k 9k alan hiç görmedim.

Not:babam polis

sonunda net bir cevap kardeşim teşekkür ederim

Bu arada babamın yüzünü göremiyorum. Adamın varlığıyla yokluğu bir. Olaylardan sonra iyice berbatlaltı sosyal hayat 0. Bir gün giderse ertesi günün sabahı geliyor. İzin vs zaten sıkıntılı izne çıkarsan olay falan oldu mu dşrekt çağırırlar. Yok iznim var vs diyemezsşn koşa koşa dönersin. Babam asayişten narkotiğe geçti ama şuan pek fark etmiyor. Normalde 1 hafta gece 1 hafta gündüz giderdi gece gittiği zaman ertesi gün izinli olurdu şimdi izin yok. Her gün çalış hergün çalış. Yüzünü göremiyorum. Gelincede uyuyor zaten. İyi düşün parası için yapılacak iş değil. Heleki darbe başarılı olsaydı polislerin hepsini kurşuna dizerlerdi. Polislik yapılır ama bu ülkede değil. Amerikada polis hakları geniştir. Daha rahattır. Devriye vs zatrn dizilerde falanda görmüşsündğr. Türkiyede polislik robotluk gibi birşey. Ölüme her an hazır olman gerekiyor. Parasına değer mi değmez ama bu lanet işide birilerinin yapması gerek. İnsan canı için bırak 3k 5k 10k 100k bile azdır.

• akın90 kullanıcısına yanıt
    http://www.resmigazete.gov.tr/main.aspx?home=http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2016/06/20160617.htm&main=http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2016/06/20160617.htm

Tam bakmadım ama sanırım bu resmi gazetenin içinde olması lazım.

• akın90 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim para konusu olunca ticareti tek geçerim nasıl olur deme araştır bulursun. Para ticarette.

• ben polisim bence öğretmen ol bana şuan öğretmen ol deseler olurum çok sıkıntılı bir meslek sağlam irade ve çokça vatan aşkı gerek bu mesleği yapmak için son bir aydır olaylar yüzünden öyle çalışıyoruzki irade falan alt üst oldu ama yapacak birşey yok
  • quote:

quote:

quote:

Herkes işkembeden sıkmış klasik polis yani asayişte 3k ile başlarsın 3.5 3.7ye kadar ulaşırsın komiserlik falan bilmiyorum sınavlarını kazanırsan daha iyi alırsın ama polis olupta 5k 7k 9k alan hiç görmedim.

Not:babam polis

sonunda net bir cevap kardeşim teşekkür ederim

Bu arada babamın yüzünü göremiyorum. Adamın varlığıyla yokluğu bir. Olaylardan sonra iyice berbatlaltı sosyal hayat 0. Bir gün giderse ertesi günün sabahı geliyor. İzin vs zaten sıkıntılı izne çıkarsan olay falan oldu mu dşrekt çağırırlar. Yok iznim var vs diyemezsşn koşa koşa dönersin. Babam asayişten narkotiğe geçti ama şuan pek fark etmiyor. Normalde 1 hafta gece 1 hafta gündüz giderdi gece gittiği zaman ertesi gün izinli olurdu şimdi izin yok. Her gün çalış hergün çalış. Yüzünü göremiyorum. Gelincede uyuyor zaten. İyi düşün parası için yapılacak iş değil. Heleki darbe başarılı olsaydı polislerin hepsini kurşuna dizerlerdi. Polislik yapılır ama bu ülkede değil. Amerikada polis hakları geniştir. Daha rahattır. Devriye vs zatrn dizilerde falanda görmüşsündğr. Türkiyede polislik robotluk gibi birşey. Ölüme her an hazır olman gerekiyor. Parasına değer mi değmez ama bu lanet işide birilerinin yapması gerek. İnsan canı için bırak 3k 5k 10k 100k bile azdır.

kardeşim çok haklısın ve çok saol gercekten cok yardımcı oldun. allah sana ve ailene sabır versin herşey gönlünüzce olur inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyaZZencii

ben polisim bence öğretmen ol bana şuan öğretmen ol deseler olurum çok sıkıntılı bir meslek sağlam irade ve çokça vatan aşkı gerek bu mesleği yapmak için son bir aydır olaylar yüzünden öyle çalışıyoruzki irade falan alt üst oldu ama yapacak birşey yok

allah yardımcınız olsun kardeşim bol bol sabır versin size. kararım ögretmenlige dogru gidiyor zaten.
  • Öhretmen haftada maksimum 30 ayda ortalama 120 saat calisir polis memuru ayda 120 saat calissin ogretmenin aldigi maasi almaya razidir aradaki 300-500 icin polis olunmaz sosyal hayatin sifir aileni colugunu cocugunu goremezsin su an teskilattaki polislere sor yuzde doksani gozu kapali ogretmen olmak ister zaten Turk polis teskilatinin azimsanmiyacak bir kismi da cesitli branslardaki ogretmenlerden olusur bu arkadaslarin bircogu da suan bir imkan bulup ders calisarak ogretmenlige atanmayi istemektedir.muhakkak birden cok polisle konus ve kararini ona gore ver hakkinda hayirlisi olsun.

• besyonun sana tek artısı kısa dönem askerlik fırsatı.

polislik için bişe diyemem ama hazır çok kişi meslekten atıldı, polis ol sen de.

• polislik siyasi olaylardan çok çabuk etkilenir bu sebeple tehlikeli özellikle şu dönemde yapılacak meslek değil diye düşünüyorum
    fakat imkan olarak çok iyi mutlaka şansını dene ama benim tercihim besyodan yana

dipnot: Yanlış bilmiyorsam askerleri asteğmen olarak yapabilirsin veya üniversiteden sonra sutasak için başvurabilirsin. Tsk Polis teşkilatından daha sağlamdır.
  • Polislik kolay meslek değil. Zorluklarıda anlatılacak seviyede değil, yaşayınca görüyorsun. Vatan için çalışırım muhabbetide olmasın, milyar dolarlık takımların diledikleri kadar özel güvenlik bulma şansı varken 7 saat maçta ayakta beklemenin vatan hizmetiyle alakası yok.
    Velhasıl polislik zaten kaçmıyor, besyoya gir mezun ol elinden geleni yap. Türkiye'de en iyi memuriyetlerden biri öğretmenliktir(çalışma koşulları olarak). Ha olmazsa başaramazsan polis belkide komiser olursun.

• demişin ki ıspanakmı mı baklava mı çok alakasız
  • pmyo kazanmak kolay olsa bende deneyecegim ama bu gidisle anca pomem kazanirim gibi duruyor xd

• quote:

Orijinalden alıntı: ernaltnts

Öhretmen haftada maksimum 30 ayda ortalama 120 saat calisir polis memuru ayda 120 saat calissin ogretmenin aldigi maasi almaya razidir aradaki 300-500 icin polis olunmaz sosyal hayatin sifir aileni colugunu cocugunu goremezsin su an teskilattaki polislere sor yuzde doksani gozu kapali ogretmen olmak ister zaten Turk polis teskilatinin azimsanmiyacak bir kismi da cesitli branslardaki ogretmenlerden olusur bu arkadaslarin bircogu da suan bir imkan bulup ders calisarak ogretmenlige atanmayi istemektedir.muhakkak birden cok polisle konus ve kararini ona gore ver hakkinda hayirlisi olsun.

saolasın kardesım yardımın ıcın buradada aılesınde polıs olan yada kendısı polıs olan bırcok arkadas yardım ettı kararım ogretmenlıge dogru gıdıyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyZorrr

polislik siyasi olaylardan çok çabuk etkilenir bu sebeple tehlikeli özellikle şu dönemde yapılacak meslek değil diye düşünüyorum
    fakat imkan olarak çok iyi mutlaka şansını dene ama benim tercihim besyodan yana

dipnot: Yanlış bilmiyorsam askerleri asteğmen olarak yapabilirsin veya üniversiteden sonra sutasak için başvurabilirsin. Tsk Polis teşkilatından daha sağlamdır.

anladım kardesım saolasın
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.