Şimdi Ara

POLİS OLMAK MI ? BESYO MU ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
9.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git

POLİS OLMAK MI ? BESYO MU ?

(En Son Oy Tarihi: 26.5.2020)
Giriş
  • Polisliğe yönel ya bırak Besyo'yu önüne gelen Besyo okuyor ileride atanması daha da zorlanacak. Bu sene her ildeki besyolar için kontejyanın kaç kat üstü başvuru geldi hiç bulaşma.
  • Hazır polis açığı varken pmyo. Açıkta kalmazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenbergün asistanı

quote:

Orijinalden alıntı: akın90

quote:

Herkes işkembeden sıkmış klasik polis yani asayişte 3k ile başlarsın 3.5 3.7ye kadar ulaşırsın komiserlik falan bilmiyorum sınavlarını kazanırsan daha iyi alırsın ama polis olupta 5k 7k 9k alan hiç görmedim.

Not:babam polis

sonunda net bir cevap kardeşim teşekkür ederim

Bu arada babamın yüzünü göremiyorum. Adamın varlığıyla yokluğu bir. Olaylardan sonra iyice berbatlaltı sosyal hayat 0. Bir gün giderse ertesi günün sabahı geliyor. İzin vs zaten sıkıntılı izne çıkarsan olay falan oldu mu dşrekt çağırırlar. Yok iznim var vs diyemezsşn koşa koşa dönersin. Babam asayişten narkotiğe geçti ama şuan pek fark etmiyor. Normalde 1 hafta gece 1 hafta gündüz giderdi gece gittiği zaman ertesi gün izinli olurdu şimdi izin yok. Her gün çalış hergün çalış. Yüzünü göremiyorum. Gelincede uyuyor zaten. İyi düşün parası için yapılacak iş değil. Heleki darbe başarılı olsaydı polislerin hepsini kurşuna dizerlerdi. Polislik yapılır ama bu ülkede değil. Amerikada polis hakları geniştir. Daha rahattır. Devriye vs zatrn dizilerde falanda görmüşsündğr. Türkiyede polislik robotluk gibi birşey. Ölüme her an hazır olman gerekiyor. Parasına değer mi değmez ama bu lanet işide birilerinin yapması gerek. İnsan canı için bırak 3k 5k 10k 100k bile azdır.

Bir polis çocuğu olarak yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum. Her polis ve çocuğu aynı şeyleri yaşıyor. Ek olarak birde polis düşmanı olan tipler var. Polisliği kolay meslek sananlar mı dersin, 48 saat ya da 24 saat görev yaptığı halde iki dakika arabada kestirdi diye laf edenler mi dersin? Bugün 8-9 saat mesai yapan insanlar off poff diyerek çalışırken polisin yaptığı işe laf söylemeye çalışıyor. Arabada bütün gün boş boş devriye geziyorlar diyeni gördüm. Adam demiyor ki bu adamın çalışması demek bir yerlerde olmaması gereken bir kargaşanın, bir ölümün ya da yaralanmanın olması demektir. Tabi ki mesleğini kötüye kullananlar var. Yine de parası için yapılacak meslek değil. Zaten parası çok falanda değil. Yapılan işe göre az. Ev seçerken bile çevresini araştırmak zorunda kalırsın. Dedim ya polisi sevmeyen çok. Bizzat yaşadığımız olay, babam işe gittikten sonra gecenin bir vakti penceremize yumurta atmışlardı. Penceremizde asılı Türk bayrağını kesmişlerdi. Sevdiğim meslek diyorsun. Oku öğretmen ol. Beden eğitimi öğretmeni de olsan polisine düşman olmayacak nesiller yetiştir. Hayata ne zaman atıldığın değil ne kadar mutlu atıldığın önemli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• akın90 kullanıcısına yanıt
    Besyo neden olmadı puanimi tutturamadin yoksa mulakatlardami elendin

• Kesinlikle besyo. Cok pisman olursun sonra.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PersonaNonGrata-

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PersonaNonGrata-

şuan açık var polis ol rahat edersin

polislikte açık var diye çalışma sistemi degiştirilmiyorki.

seçim senin

bol tatil, fazla izin imkanı . rahatlık ------- atanma sorunu , düşük maaş , beden öğretmeni prestij düşüklüğü

bol maaş, rahatlık prestij,saygı---------az tatil , izin alması zor ( polis olan bir yakınımdan duyduklarımı söylüyorum "bütün gün geziyoruz polis arkadaşlarla ahım şahım bir şey yok"

atanma sorunu çok fazla yok diye biliyorum.

Var

• quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Polis ol bence, hırsızlık için yanına gelenlerle ilgilenmezsin, yolda 2-3 masum çevirip artistlik yaparsın, sabaha kadar devriye atacam diye bi sokağın köşesine arabayı çekersiniz nöbetleşe uyursunuz, olay yerinede 30 dakika gidersiniz çözemeden gelirsiniz, eylem oluncada eylem yapan eli boş bayraklı vatandaşı 2-3 kere joplarsın, ohhhh polisim ben yeaa tribe girersin.

Polislik iyidir gardaş, en rahat maaşı onlar kazanıyor.

Doğudaki Polisi ayırıyorum tabiki, doğuda polis olma.
    Bu söylediklerimi yapamazsın doğuda, oradaki polis gerçek polis.

Sırf artılamak için yorumu aradım, +1 kardeşim, sırf polis olduğu için kendini bişey sanan şahıs çok fazla

• Bu arada öğretmenlikte atamayı gitgide zorlaştırıyolar ki öğretmen olunca da zorunlu doğu görevin var, para ve rahatlık olarak polislik derim, meslek olaraksa kendi mesleğimi öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: rakpunar

quote:

quote:

quote:

Herkes işkembeden sıkmış klasik polis yani asayişte 3k ile başlarsın 3.5 3.7ye kadar ulaşırsın komiserlik falan bilmiyorum sınavlarını kazanırsan daha iyi alırsın ama polis olupta 5k 7k 9k alan hiç görmedim.

Not:babam polis

sonunda net bir cevap kardeşim teşekkür ederim

Bu arada babamın yüzünü göremiyorum. Adamın varlığıyla yokluğu bir. Olaylardan sonra iyice berbatlaltı sosyal hayat 0. Bir gün giderse ertesi günün sabahı geliyor. İzin vs zaten sıkıntılı izne çıkarsan olay falan oldu mu dşrekt çağırırlar. Yok iznim var vs diyemezsşn koşa koşa dönersin. Babam asayişten narkotiğe geçti ama şuan pek fark etmiyor. Normalde 1 hafta gece 1 hafta gündüz giderdi gece gittiği zaman ertesi gün izinli olurdu şimdi izin yok. Her gün çalış hergün çalış. Yüzünü göremiyorum. Gelincede uyuyor zaten. İyi düşün parası için yapılacak iş değil. Heleki darbe başarılı olsaydı polislerin hepsini kurşuna dizerlerdi. Polislik yapılır ama bu ülkede değil. Amerikada polis hakları geniştir. Daha rahattır. Devriye vs zatrn dizilerde falanda görmüşsündğr. Türkiyede polislik robotluk gibi birşey. Ölüme her an hazır olman gerekiyor. Parasına değer mi değmez ama bu lanet işide birilerinin yapması gerek. İnsan canı için bırak 3k 5k 10k 100k bile azdır.

Bir polis çocuğu olarak yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum. Her polis ve çocuğu aynı şeyleri yaşıyor. Ek olarak birde polis düşmanı olan tipler var. Polisliği kolay meslek sananlar mı dersin, 48 saat ya da 24 saat görev yaptığı halde iki dakika arabada kestirdi diye laf edenler mi dersin? Bugün 8-9 saat mesai yapan insanlar off poff diyerek çalışırken polisin yaptığı işe laf söylemeye çalışıyor. Arabada bütün gün boş boş devriye geziyorlar diyeni gördüm. Adam demiyor ki bu adamın çalışması demek bir yerlerde olmaması gereken bir kargaşanın, bir ölümün ya da yaralanmanın olması demektir. Tabi ki mesleğini kötüye kullananlar var. Yine de parası için yapılacak meslek değil. Zaten parası çok falanda değil. Yapılan işe göre az. Ev seçerken bile çevresini araştırmak zorunda kalırsın. Dedim ya polisi sevmeyen çok. Bizzat yaşadığımız olay, babam işe gittikten sonra gecenin bir vakti penceremize yumurta atmışlardı. Penceremizde asılı Türk bayrağını kesmişlerdi. Sevdiğim meslek diyorsun. Oku öğretmen ol. Beden eğitimi öğretmeni de olsan polisine düşman olmayacak nesiller yetiştir. Hayata ne zaman atıldığın değil ne kadar mutlu atıldığın önemli.

Harika bir yorum olmuş, darbe olduğu gece apar topar işe gidip pazar günü ancak evine dönebildi kısıklıdaki (CB evinin önü) polisler, 2 gece sokakta yatmışlar. Yatmasınlar demiyorum o gün o görevi tabiki vatan için şerefsizlere karşı yapmaları gerekiyordu fakat şimdi kadar iş yoğunluğu olan mesleğe bir de sadece içindeki kinini garezini kusmak için konuşan tipler eklenince tuzu biberi oluyor.

• Peekay kullanıcısına yanıt
    Desene biber gazını iyi yemişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_3579

Besyo neden olmadı puanimi tutturamadin yoksa mulakatlardami elendin

puandan dolayı geçen yıl tercih yaptım ben açıkögretimden puanım kırılıyormuş hoca bunu bana söylemedi kırılmıyor dedi bitirdi beni obp puanım yarı yarıya kırıldı.
  • Vatan sevgisin den bahsediyorsun hemen maaşa bağlıyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: surrealist2

Kesinlikle besyo. Cok pisman olursun sonra.

teşekkür ederim.
  • Besyo tabiki polislik ne yüzde 90 sanı aç kalmış issiz güçsüz tayfası polislerin. bakma sen çoluk çoçuğun dediğine . :D benim kahvedeki batak arkadaşlarımın yarısı polis oldu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: u9ur10

Besyo tabiki polislik ne yüzde 90 sanı aç kalmış issiz güçsüz tayfası polislerin. bakma sen çoluk çoçuğun dediğine . :D benim kahvedeki batak arkadaşlarımın yarısı polis oldu :D

eyw. saolasın
  • son durum ne acaba

• richierich59 kullanıcısına yanıt
    son durum biraz karışık hocam. tam polis olmak için karar verdım daha mantıklı buldum babam DOMİNO'S isim hakkı aldı ve şuan burayı işlerin başındayım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.