Şimdi Ara

POLİS OLMAK MI ? BESYO MU ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
9.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

POLİS OLMAK MI ? BESYO MU ?

(En Son Oy Tarihi: 26.5.2020)
Giriş
  • 28 yaşında birinin hayata atılması çok geç bilim adamı hukukçu olacak olursan olur ama bunlar için değmez kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebeyen

28 yaşında birinin hayata atılması çok geç bilim adamı hukukçu olacak olursan olur ama bunlar için değmez kesinlikle

hmm anladım saolasın..
  • yaş sorunu olmasa direk besyo diyecektim. polislik zor meslek
  • quote:

Orijinalden alıntı: merhaba_slm

yaş sorunu olmasa direk besyo diyecektim. polislik zor meslek

çok büyük bir sorunmu peki yani 28 yaş para kazanmak için çokmu geç ?
  • Polis olma. Zor meslek. Besyo ya git

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakimBeey

quote:

Orijinalden alıntı: Mega Therion

Polis.

Arkadaşım bak polis oluyorsun, iyi bir maaş alıyorsun ama ufak bir sıkıntı var.O maaşı yiyecek zamanı hiçbir zaman bulamıyorsun.Ancak çoluğuna çocuğuna verirsin ki onlar da senin yüzüne hasret olarak büyür. Şarktan şarka koşarsın lojman çıkmayınca farklı bir sosyolojik ortamda yaşamaya hazırlanıyorsun.Emekli olup rahat ederim diyorsun olmuyor çünkü polisin emeklilik sonrası sosyal güvenceleri neredeyse hiç yok.Maaş astronomik bir biçimde düşüyor. Yıllık iznin güya var ama onu hayatta kullanamıyorsun.Aptal saptal amiri müdürü çekiyorsun saç sakal dikkat ediyorsun.

Bir tarafta da gül gibi beden eğitimi öğretmenliği var. Yahu ben hukuku bırakıp besyo ya geçen adam tanıyorum macera falan arama arkadaşım.

Abartma sen de ya hukuku bırakıp besyoya mı geçti ?

Asıl sen hukuku abartma arkadaşım.

• ha diyince polis olunmuyor yalnız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hhhhh99

ha diyince polis olunmuyor yalnız

orası öyle. ha diyince ögretmende olunmuyor. olmak için çalısacam.
  • polis ol... polis maaşları iyi, besyo oku uğraş dur.. besyo'dan sonra ne yapacaksın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

polis ol... polis maaşları iyi, besyo oku uğraş dur.. besyo'dan sonra ne yapacaksın?

ögretmenlik için ugraşacagım
  • Besyo'ya git. Ordan tsk ve kuvvetlerin sözleşmeli subay alım tarihlerine dikkat et. Öğretmen subay olarak Harp okullarında beden eğitimi verirsin. Hem subay olursun, hem de kimse sana karışmaz ast üst muhabbeti çok olmaz
  • besyö ne lan . Mezun olunca direkt açıktasın
    polis ol memursun sonucta maaşında iyi geçen sene 2750 ile baslıyodu

• akın90 kullanıcısına yanıt
    5 bin görünen kısmı :) + olarak saglık sigortası yasam sigortası gibi bi dünya ücret ekleniyor

• Herkes işkembeden sıkmış klasik polis yani asayişte 3k ile başlarsın 3.5 3.7ye kadar ulaşırsın komiserlik falan bilmiyorum sınavlarını kazanırsan daha iyi alırsın ama polis olupta 5k 7k 9k alan hiç görmedim.

Not:babam polis

• Polislik dışardan göründüğü gibi değil yılın ortalama yarısı 12/12 çalışıyorlar. İş yükleri çok ağır.

Geçici görevleri var. Adamlar eline bir kağıt veriyorlar hoooop git 48 saat içinde şu ilde 6aylık geçici görevlisin. Evini taşıyamaz 6 ay it gibi sürünürsün.

Ek görevler var; normalde bir işi yaparsın izin günün gelir hoooop maç miting gösteri görevini anında yapıştırırlar.

İzin istersin genelde kapalıdır. Geçen sene 8 ay falan izinleri kapalıydı mesela, bu sene zaten biliyorsunuz malum.

Türkiye'de gündem bitmez polisin işide bitmez.

Şarkın gelir adam basar torpili Elazığ Sivas Gümüşhane'de şark yapar senin torpilin yoksa sana Hakkari kalır.

Psikolojin bozulur lanet olsun parasına dersin.

Sağlıktan öte birşey yok. Medyaya yansımadığı için bilmezsiniz, 2-3 güne bir ya bir polis intihar eder yada cinnet geçirir.daha yeni Edirne ve Kayseri'de birer polis intihar etti. Kimsede çıkıp niye bunlar patır patır ölüyor demedi, demez.

Buna rağmen hala polis olacağım diyorsan git özel harekata bence. Orda herşey daha siyah beyaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Çakar Çakmaz Çakan Çakmak

Besyo'ya git. Ordan tsk ve kuvvetlerin sözleşmeli subay alım tarihlerine dikkat et. Öğretmen subay olarak Harp okullarında beden eğitimi verirsin. Hem subay olursun, hem de kimse sana karışmaz ast üst muhabbeti çok olmaz

çok mantıklı bir düşünce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biplemez

5 bin görünen kısmı :) + olarak saglık sigortası yasam sigortası gibi bi dünya ücret ekleniyor

kardeşim adam kendisi diyor polisim 3600 maaşımız var diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenbergün asistanı

Herkes işkembeden sıkmış klasik polis yani asayişte 3k ile başlarsın 3.5 3.7ye kadar ulaşırsın komiserlik falan bilmiyorum sınavlarını kazanırsan daha iyi alırsın ama polis olupta 5k 7k 9k alan hiç görmedim.

Not:babam polis

sonunda net bir cevap kardeşim teşekkür ederim
  • Bende bu son olaylardan sonra Polis olmaya karar verdim PÖH'ın fiziksel olarak beni aşacağını düşünüyorum
    Yunus ya da Başbakanlık var aklımda

Edit: Maaş için polis olmayı düşünüyorsanız olmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Jonathan Hemlock -- 14 Ağustos 2016; 2:25:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barracudaaa

Polislik dışardan göründüğü gibi değil yılın ortalama yarısı 12/12 çalışıyorlar. İş yükleri çok ağır.

Geçici görevleri var. Adamlar eline bir kağıt veriyorlar hoooop git 48 saat içinde şu ilde 6aylık geçici görevlisin. Evini taşıyamaz 6 ay it gibi sürünürsün.

Ek görevler var; normalde bir işi yaparsın izin günün gelir hoooop maç miting gösteri görevini anında yapıştırırlar.

İzin istersin genelde kapalıdır. Geçen sene 8 ay falan izinleri kapalıydı mesela, bu sene zaten biliyorsunuz malum.

Türkiye'de gündem bitmez polisin işide bitmez.

Şarkın gelir adam basar torpili Elazığ Sivas Gümüşhane'de şark yapar senin torpilin yoksa sana Hakkari kalır.

Psikolojin bozulur lanet olsun parasına dersin.

Sağlıktan öte birşey yok. Medyaya yansımadığı için bilmezsiniz, 2-3 güne bir ya bir polis intihar eder yada cinnet geçirir.daha yeni Edirne ve Kayseri'de birer polis intihar etti. Kimsede çıkıp niye bunlar patır patır ölüyor demedi, demez.

Buna rağmen hala polis olacağım diyorsan git özel harekata bence. Orda herşey daha siyah beyaz.

çok teşekkür ederim kardeşim ugraşıp yazmışsın. fikrim degişmeye başladı iyice dedigin gibi çok araştırıyorum günlerdir ve polislik yapılacak bir meslek degil ya. parası iyi diyor birçok kişi ama o parayı adamın burnundan getiriyorlar.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.