Şimdi Ara

Polis, Turkcell binasında arama yapıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • böyle bir şey ispat edilse bile Turkcell'in lisansı iptal edilmez. burası Türkiye geçiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Subat -- 7 Nisan 2010; 19:16:33 >
  • normalde edilmesi gerekir ama olay daha belli değil ne şekilde dinlemişler kim yapmış turkcelldenmi dinleme yapılmış yoksa adamların başka cihazımı var içerden yardım almışlarmı bişey bilmiyoruz kulaktan duyma işle olmaz tam öğrenelim mevzuyu lisansı iptal ederiz rahat olun
  • Ceza alsinlar da bizden cikarsinlar. Hic birsey olmaz.

Kaldi ki Musteri Hizmetleri'nde calisanlarin bir ustleri hersey gorebiliyor. Fazla konusmayi, onu bunu inceleliyolar.

Ayrica bu olayin sadece Turkcell'de oldugunu sanmayin; Her operator de bu var. Bunlar sadece ortaya cikan. Suan Hala Turkcell de calisanlar devam ediyor.
  • yahu arkadaş ne kadar boş yorumlar yapıyorsunuz adam günde yüzbinlerce dolar para kazanan bir şirket lisansını bile tehlikeye atarak üç beş futbolcu eskisini dinletir mi ya biraz düşünün

ayrıca böyle kin kusmanın da bir anlamı yok beğenmiyorsan gider diğer operatörü kullanırsın olur biter, yüzbinlerce insanın ekmek kapısına böyle beddua edilir mi ayıptır ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY

yahu arkadaş ne kadar boş yorumlar yapıyorsunuz adam günde yüzbinlerce dolar para kazanan bir şirket lisansını bile tehlikeye atarak üç beş futbolcu eskisini dinletir mi ya biraz düşünün

ayrıca böyle kin kusmanın da bir anlamı yok beğenmiyorsan gider diğer operatörü kullanırsın olur biter, yüzbinlerce insanın ekmek kapısına böyle beddua edilir mi ayıptır ya

Bu işler öyle senin basitleştirdiğin gibi olmuyor efendi, Hukuk var bu ülkede(zengine işlemesede) ihlali ceza getirir, hemde en ağırından.

Ben zaten pılımı pırtımı toplayıp geçtim VODAFONA, Ama yediğim kazığı bir ben bilirim Turkcellde bu yüzden beddua etmekde en doğal, en dini hakkım...

Dediğim gibi, inş iptal ederler lisansını, kapatırlar Turkceli, müdürlerini sokaklarda atın arkasına bağlayıp süründürürler, ceosunu kazıklı voyvodanın deneme tahtası yaparlar...

Hepsi bin beter olsun, ne desem az..az

• iyisiyle,kötüsüyle çirkiniyle,güzeliyle 3 gsm'de para kazandırıyor bu ülkeye ama biri iyi diğeri kötü olsun bu tip olaylar hiçbir şirketin imajına mal edilmemeli.
  • Bu Turkcell i de yabancılara peşkeş çekmeden rahatlamayacaklar yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultumbest

Bu Turkcell i de yabancılara peşkeş çekmeden rahatlamayacaklar yani

turkcell zaten yabancıların
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobifone

quote:

Orijinalden alıntı: ultumbest

Bu Turkcell i de yabancılara peşkeş çekmeden rahatlamayacaklar yani

turkcell zaten yabancıların

Hayır değil türk - yabancı ortaklı borsa vs bilgilerinden bakabilirsin kuzenim borsayı takip eder ondan biliyorum
  • Turk Yabanci Ortakligi Var 10 Kisi/Sirket in Payi var Internet Sitesinden Bakabilirsiniz.

@DSGNRY ve Digerleri; Asil Sen bu kadar gereksiz dusunme. Turkcell'in haberinin oldugu dinlemeler de var Haberi olmadiklari da. Zaten Bunlari Turkcell in Ust Yoneticileri yapiyor. Haberi var derken En usttekilerin yaptirdigi. Bu isin kazanilan parayla alakasi yok, daha fazla kazanmak icin neler yapilabilir ile ilgili. Suan Turkcell'den daha buyuk sirketlerde neler neler donuyor. Bunlari aklimdan da uydurmuyorum, bir yerden duyuyorum da biliyorum da konusuyorum.
  • Konu biraz sapmış ama bilgi olsun diye vereyim;

Aşağıdaki bilgilerden sonra halen Turkcellin Türklerin olduğunu söyleyecek varsa benim başka lafım yok.

Ortaklık Yapısı

Turkcell'in kurucu ortakları, daha önceden Telecom Finland Ltd. olarak bilinen ve şu anda TeliaSonera'nın sahip olduğu Sonera Holding, Çukurova Grubu ve MV Holding'dir.

Hissedar Hisse Nominal Değeri (TL) Pay Oranı (%)
    Turkcell Holding A.Ş. 1.122.000.000,238 %51,00
    Çukurova Holding A.Ş. 995.509,429 %0.05
    Mapfre Genel Sigorta A.Ş. 1.558.452,599 %0,07
    Sonera Holding B.V. 287.632.179,557 %13,07
    MV Holding A.Ş. 51.021.712,590 %2,32
    Diğer 137.199,575 %0,01
    Halka Açık 736.654.946,012 %33.48
    TOPLAM 2.200.000.000 %100,00

http://www.turkcell.com.tr/turkcellhakkinda/yatirimciiliskileri/ortaklikyapisi

http://www.turkcell.com.tr/turkcellhakkinda/yatirimciiliskileri/kurumsalyonetim/yonetimkurulu

• Turkcell böle bişi yapmış olmamalı arabağlantı düştü die telekulak olmamalı bi rıdvan dilmene kadar düşmemeli
    Kalitesinin bedelini hep müşteriden almış bu kaliyeti ucuz fiyata konuşturduğunu zannetmiş ama bunu aslında hiç başaramamış ADI TÜRK Kendisi karışık olan Türkiyeyim sömüren iletişim devi!
  • yabancı ortaklık var ama hissenin fazlası türklerde karamehmetin
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnzakyz

yabancı ortaklık var ama hissenin fazlası türklerde karamehmetin

Hocam sana ben daha ne diyeyim bilmiyorum.

Turkcelin en büyük hissedarı halka açık olan kısımdaki küçük yatırımcıların olduğu hiisedar kesimidir.

Çukurova gurubunun hissesi %0,5 dir yani Mehmet Emin Karamehmet şirketin yüzde birine bile sahip değildir. BKZ. TURKCELL WEB SİTESİ.http://www.turkcell.com/turkcellhakkinda/yatirimciiliskileri/ortaklikyapisi

• quote:

Orijinalden alıntı: maxalanya

quote:

Turkcelin en büyük hissedarı halka açık olan kısımdaki küçük yatırımcıların olduğu hiisedar kesimidir.

Çukurova gurubunun hissesi %0,5 dir yani Mehmet Emin Karamehmet şirketin yüzde birine bile sahip değildir. BKZ. TURKCELL WEB SİTESİ.http://www.turkcell.com/turkcellhakkinda/yatirimciiliskileri/ortaklikyapisi

Turkcell'in en büyük hissedarı Turkcell Holding A.Ş.'dir. %51

Turkcell Holding A.Ş.'nin mevcut ortaklık yapısına ulaşamadım ama 2004 yılında şu şekildeymiş.

Hissedar Pay Oranı
    (%)
    Çukurova Holding A.Ş. %32,79
    Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. %20,02
    Sonera Holding B.V. %47,09
    Diğer %0,10
    TOPLAM %100,00

Sanırım Çukurova Holding , Yapı Kredi'yi elinden çıkardığında hisselerini geri almıştı. Sonra da belli bir kısmını Rus Alfa'ya satmıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: k_t_destek

quote:

quote:

Turkcell Holding A.Ş.'nin mevcut ortaklık yapısına ulaşamadım ama 2004 yılında şu şekildeymiş.

Hissedar Pay Oranı
    (%)
    Diğer %0,10
    TOPLAM %100,00

Sanırım Çukurova Holding , Yapı Kredi'yi elinden çıkardığında hisselerini geri almıştı. Sonra da belli bir kısmını Rus Alfa'ya satmıştı.

Kendin söylüyorsun işte satmış diye :)

http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=30513

Söz konusu işlem gerçekleştiği takdirde Çukurova Grubu şirketlerinin doğrudan ve dolaylı şekilde Turkcell\'de sahip olduğu pay yaklaşık yüzde 13.5\'e inerken, Sonera\'nın payı yüzde 64.3\'e yükselecek.

O arada kalan farkdaki rakamda daha sonra YKB'ye rehinli hisseler ve o hisseler banka ile KOÇ a satıldı, ama o hisseleri alma hakkı sadece karamehmette olsada, bu şu anki durumu değimiyor.

Karamemed = 0.05 hisse :)

• lisans iptali diye bir şey olmaz ki. olsa olsa sorumlu görülenler hapis veya para cezaları alırlar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hissedar Pay Oranı
    (%)
    Diğer %0,10
    TOPLAM %100,00

Söz konusu işlem gerçekleştiği takdirde Çukurova Grubu şirketlerinin doğrudan ve dolaylı şekilde Turkcell\'de sahip olduğu pay yaklaşık yüzde 13.5\'e inerken, Sonera\'nın payı yüzde 64.3\'e yükselecek.

O arada kalan farkdaki rakamda daha sonra YKB'ye rehinli hisseler ve o hisseler banka ile KOÇ a satıldı, ama o hisseleri alma hakkı sadece karamehmette olsada, bu şu anki durumu değimiyor.

* Turkcell Holding A.Ş.%51
    -- Çukurova grubu %51 (% 26.5)
    -- Sonera grubu %49 (% 24.5)

* Çukurova Holding A.Ş. (% 0.05)
    * Sonera Holding B.V. (% 13.07)

* Diğer (% 2.4)
    * Halka açık (% 33.48)

Çukurova grubu % 26.5 + % 0.05 = % 26.55
    Sonera grubu % 24.5 + % 13.07 = % 37.55

Çukurova Grubunun hisseleri %26.55 yani 0.05 falan değil. bilmeden konuşma huyundan vazgeçemedik gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umtyilmz -- 12 Nisan 2010; 14:22:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mce07

quote:

quote:

quote:

quote:

Hissedar Pay Oranı
    (%)
    Diğer %0,10
    TOPLAM %100,00

* Turkcell Holding A.Ş.%51
    -- Çukurova grubu %51 (% 26.5)
    -- Sonera grubu %49 (% 24.5)

* Çukurova Holding A.Ş. (% 0.05)
    * Sonera Holding B.V. (% 13.07)

* Diğer (% 2.4)
    * Halka açık (% 33.48)

Çukurova grubu % 26.5 + % 0.05 = % 26.55
    Sonera grubu % 24.5 + % 13.07 = % 37.55

Çukurova Grubunun hisseleri %26.55 yani 0.05 falan değil. bilmeden konuşma huyundan vazgeçemedik gitti

Hocam okuma problemin yoksa yeniden büyük harlerle yazabilirim. bahsettiğin %26,5 karamehmette değil çukurova gurubunun YKB ye sattığı imyiyaz hakkı karamehmette olan hisseler. Hem hepsinin toplamı karamehmette olsa ne yazar?

Topla bakalım bu hisseleri ne çıkıyor?

Kimiş şirketin karını yiyenler TÜRKLER mi? Yabancılar mı?

Sen ayrıntıya takılıp resmi göremiyorsun, burada mesele Turkcell'i halen Türk Şirketi sanan arkadaşlara bilgi vermek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxalanya -- 12 Nisan 2010; 14:48:04 >

• ismi bile Türkçe olmayan operatörü Türkiye'nin operatürü diyenler.
    söyleyin bakalım Türkçe'de "TURK" diye bir kelime var mı veya "CELL" diye.

Turkcell'in suçu yok,çalışanların suçu var diyenler,saçmalıyorlar.
    Senin sistemlerinde isteyen çalışanın dinleme yapılabilecek açıklar varsa veya böyle bir imkan verebiliyorsan bu çalışanın suçu değil Turkcell'in suçudur.her lafın başında Kalitesiyle övünen operatörün suçu.
    gelgelelim bu konuda Turkcell'in lisansı iptal edilirse ben kendimi köprüden atarım orasıda ayrı bir konu.herkes biliyor nedenlerini.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.