Şimdi Ara

polis ve ip numarası (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
3.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hah iste bu tipler forumda ne gorse sikayet ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gereksiz bence uğraşmazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vendettaa0

adamın uyuşturucu içtiğini nasıl kanıtlayacaksın internette herkes her şeyi yazıyor.ona gelene kadar millet parklarda içiyor bu meredi.eğer csb değilse ağır işsizsin.

adam kendi dedi.csb değil.işşizlik değil tam tersi insanlık bu.adam uyuşturcu yüzünden ölse yazık değil mi ona?yanlış yapmasına müsade mi edeceğiz?mutlu olmak için başka yollar da var.birini çözülemeyecek sorunu varsa intihar etmesine karşı değilim(ama geçiçi bir aşk meselesiyse intihar etmeyi doğru bulmuyorum.)ama yaşamak istediği halde sırf zevk için kullanıyorsa uyuşturucuyu hemen müdahale edilmelidir.çünkü hayat meselesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncudostu

quote:

adamın uyuşturucu içtiğini nasıl kanıtlayacaksın internette herkes her şeyi yazıyor.ona gelene kadar millet parklarda içiyor bu meredi.eğer csb değilse ağır işsizsin.

adam kendi dedi.csb değil.işşizlik değil tam tersi insanlık bu.adam uyuşturcu yüzünden ölse yazık değil mi ona?yanlış yapmasına müsade mi edeceğiz?mutlu olmak için başka yollar da var.birini çözülemeyecek sorunu varsa intihar etmesine karşı değilim(ama geçiçi bir aşk meselesiyse intihar etmeyi doğru bulmuyorum.)ama yaşamak istediği halde sırf zevk için kullanıyorsa uyuşturucuyu hemen müdahale edilmelidir.çünkü hayat meselesi.

polisin o adamları bulması çok uzun iş bulsa da bir şey çıkmaz çıksa da devam ederler.Onu yazan da büyük ihtimalle 10 yaşındaki veledin biridir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oyuncudostu

quote:

polisin o adamları bulması çok uzun iş bulsa da bir şey çıkmaz çıksa da devam ederler.Onu yazan da büyük ihtimalle 10 yaşındaki veledin biridir.

ama gerçekte olabilir.o zaman konun üstüne gitmek gerek.veleddir deyip geçmemek gerek.ayrıca dün başımıza bir olay geldi.okulun bahçesinde 2 tane direk var.birinde bayrak asılı diğeri boş.boş olan direkle oyun oynadım.bir arkadaşta hangi direkti hatırlamıyorum ama bir direğe tırmandı.poliste bayrak indirme sandı.bu yüzden polis geldi üstümüzü aradı.yani bu konuyla ilgilenen polis niye bu olayla ilgilenmiyor.

• olayın Asayiş şube ile alakası yok Narkotik şubeye gideceksin ancak onlar ciddiye alır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: farego

Benim aküm çalınmıştı gittim polise aküm çalındı dedim

Polisin dediği şu,

Orada dükkan var mıydı ?

- Var dedim

Kamera var mıydı ?

- Var dedim..

Git kayıtlarını getir öyle gel bana dedi lakait bir usluple..

Yok abi yazıktır günahtır bizim paramızı vergimizi alıyorsun sen..

Hakkını ver şu mesleğin

Beni niye meşgul ediyosun ki ben görsem bulsam bulurum o adamıda döverim vs S:

bu tür olaylarla hiç ilgilenmiyorlar hatta ip den suçlu bulmak falan hep hikaye ,ancak çok büyük suçlarda inceleme yapıyorlar

genelde basın üzerine falan gider de başbakan falan talimat verirse ancak o zaman bir şeyler çıkmaya başlıyor bunun dışında hırsızlık,soygun ,dolandırıcılık gibi olaylara girseler başa çıkacak gibi değil ,birde zaten tespit edilip yakalansa bile kısa süre sonra çıkıyor ,cezaevleri yetmediği için her sene değişik adlarda suçlular salınıyor

polis daha kendine yapılanın bile hesabını soramıyor öyle saçma kanunlar çıkartıldı ki zanlıya dokunsan bile sürünüyorsun hatta hırsıza hırsız demenin bile suç olduğu bir ülkede hak hukuk aramak biraz tuhaf oluyor ama elden gelen başka bir şeyde yok

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.