Şimdi Ara

polis ve ip numarası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
3.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim aküm çalınmıştı gittim polise aküm çalındı dedim

Polisin dediği şu,

Orada dükkan var mıydı ?

- Var dedim

Kamera var mıydı ?

- Var dedim..

Git kayıtlarını getir öyle gel bana dedi lakait bir usluple..

Yok abi yazıktır günahtır bizim paramızı vergimizi alıyorsun sen..

Hakkını ver şu mesleğin

Beni niye meşgul ediyosun ki ben görsem bulsam bulurum o adamıda döverim vs S:
  • Ulan konu csb mi değilmi anlamadım ama arkadaşı baya yemişler...
  • adam sazan.avi yapmış atlamış herkezde
  • quote:

Orijinalden alıntı: bz9ai

quote:

Orijinalden alıntı: BayramAbi

quote:

Orijinalden alıntı: oyuncudostu

quote:

seni yemişler sazan.

birsürü isim saydı ama extacy şeker falan hatırlıyorum.

bende Methamphetamine çekiyom kardeş git şikayet et. Bulursam kokain, eroin, marijuana ne varsa.

sazan yapıyorsan kendi bilgilerinle yap.googledan copy paste ile olmaz bu işler.metamfetamin hatta meth demen yeterli idi.

affet abi yeni basladim daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

quote:

quote:

quote:

seni yemişler sazan.

birsürü isim saydı ama extacy şeker falan hatırlıyorum.

bende Methamphetamine çekiyom kardeş git şikayet et. Bulursam kokain, eroin, marijuana ne varsa.

türkiyede burundan çekeceğin kalitede met bulamazsın.
    edit: met kullandığını iddaa edip "marijuana bulursam" demeside ayrı bi komik.

Kendi üretir. Bir tutam kimya

Breaking bad...

• quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -berkay-

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -berkay-

Sanane adamar uyuşturucu satmıyorki . Gerçekten içseler bile içici diye geri serbest bırakırlar . Zaten gerçek olup olmadığını bile bilmiyorsun. Büyük ihtimalle Knight oynayan ilk okul çocukları . Böyle bir şey için polisteri meşgul etme

uyuştucu satmakla içmek aynı kapıya çıkmıyor mu?satarsa çok kişi ölür içerse kendisi ölür.ne demek meşgul etme.ihtimal varsa gerekeni yapmak boynumuzun borcudur.

Aynı değil . Satmak ta suçtur içmekte ama satmanın cezası büyüktür içmenin cezası ise en fazla tutuklanır sonra serbest bırakılırsın . Zaten bu konuyu açman bile tam bir saçmalık . Knight Online ın tam bir ilk okullu(liseli demiyorum) dolu olduğu bir dönemde biri sana 2-3 uyuşturucu adı saydı diye hemen başımıza kahraman olmaya çalışma . . Zaten polisin hiç işi yok senin Knight Online ındaki uyuşturucu adı sayan kişiyi bulacak . Ayrıca polisi meşgul etmekte bir suçtur...

ama adam sende iç falan diyordu.birde içene yardımcı olmayacaklar mı?ip numaralarını bulurlarsa adamı uyuşturucu illetinden kurtaramazlar mı?o zaman boş değil işte.

Çocuk musun evladım sen

ne çocuk musun ben yanlış birşey mi söylüyorum?

• Polisin de bir devlet memuru olduğunu unutmamak gerek. Salla başını al maaşını modunda çalışıyorlar çoğu üstelemezsen olayı sonuç alamazsın. Ayrıca madde bağımlısı için IP tespit falan yapmazlar. Sadece birkaç yerde vardır böyle teknolojik şeyler. Karakollar da masaüstü bilgisayar ve telsiz haricinde teknolojik alet olacağını zannetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hachi-kyu-san

Polisin de bir devlet memuru olduğunu unutmamak gerek. Salla başını al maaşını modunda çalışıyorlar çoğu üstelemezsen olayı sonuç alamazsın. Ayrıca madde bağımlısı için IP tespit falan yapmazlar. Sadece birkaç yerde vardır böyle teknolojik şeyler. Karakollar da masaüstü bilgisayar ve telsiz haricinde teknolojik alet olacağını zannetmiyorum.

o zaman uğraşmayayım ama yapmaları gerekir.ama yinede internetten bu durumla ilgili eleştirimi söyleyecek yer bulursam yazarım.
  • Ne diceksin polise? Moradonda 2 tane asas uyuşturucumu satıyor diceksin
  • quote:

quote:

Polisin de bir devlet memuru olduğunu unutmamak gerek. Salla başını al maaşını modunda çalışıyorlar çoğu üstelemezsen olayı sonuç alamazsın. Ayrıca madde bağımlısı için IP tespit falan yapmazlar. Sadece birkaç yerde vardır böyle teknolojik şeyler. Karakollar da masaüstü bilgisayar ve telsiz haricinde teknolojik alet olacağını zannetmiyorum.

o zaman uğraşmayayım ama yapmaları gerekir.ama yinede internetten bu durumla ilgili eleştirimi söyleyecek yer bulursam yazarım.

polise bunla ilgili nereye mesaj atabilirim?
  • davandan dönme gardaş, gerekirse o içicileri bulup kafalarına sık, cezalarını kendi ellerinle ver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sweeny

Ne diceksin polise? Moradonda 2 tane asas uyuşturucumu satıyor diceksin

uyuşturucu kullanıyorlar deyip ip numarası bulamıyor musunuz dedim.polis ilgilenmedi.
  • quote:

quote:

quote:

Arkadasların dediği doğru içiciler için polis merkezi İp falan bulmakla ugrasmaz. Zaten İp bulabilecek polis donanımı her merkezde yoktur. Olanlarda şu an kimbilir neleri takip ediyor işi gücü bırakıp uğraşmazlar. Açıkçası polis biz uğraşamayız diyemediği için seni oyalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.chaLi

quote:

quote:

quote:

Arkadasların dediği doğru içiciler için polis merkezi İp falan bulmakla ugrasmaz. Zaten İp bulabilecek polis donanımı her merkezde yoktur. Olanlarda şu an kimbilir neleri takip ediyor işi gücü bırakıp uğraşmazlar. Açıkçası polis biz uğraşamayız diyemediği için seni oyalıyor.

bunla ilgili mesaj atmam saçma olur mu niye ilgilenmiyorsunuz diye.

• Ne güzel sallamış millet kullanmak suç değildir diye
     polis ve ip numarası

Ha ama bencede arkadaşın uğraştığı boş bir şey ama suçtur.
  • nasıl manyaklar var ya içiyorsa kendine içiyor bir şey yapmaz polis ona
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K.chaLi

quote:

quote:

quote:

bunla ilgili mesaj atmam saçma olur mu niye ilgilenmiyorsunuz diye.

Demek istediğin uğraştığına değecek sonuçlar almazsın. Polisi görevi suistimal için şikayet bile etsen disiplin amiri disiplin soruşturması açmadan polis ceza almaz kaldı ki bunun için disiplin amiri kararını polisten yana kullanacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

davandan dönme gardaş, gerekirse o içicileri bulup kafalarına sık, cezalarını kendi ellerinle ver.

ben zaten hayatları kurtulsun diye yapıyorum.ne demek kafasına sık falan düzgün mesaj at.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bal Porsuğu Reyiz

nasıl manyaklar var ya içiyorsa kendine içiyor bir şey yapmaz polis ona

kendine içiyor ne demek adam ölsün mü?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bal Porsuğu Reyiz

nasıl manyaklar var ya içiyorsa kendine içiyor bir şey yapmaz polis ona

kendine içiyor ne demek adam ölsün mü?

ölsün kendi içiyorsa sanane

polisin de işi yok knight da uyuşturucu içtiği belli olmayan (belki de fake) adamların mı peşine düşecek
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.