Şimdi Ara

Polis yaşım tuttuğu halde sigara içiyorum diye beni zorla arabaya bindirdi.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
4
Favori
43.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
328 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Müdür seni boş yere disipline göndermez. Şunu da bi zahmet okuyuver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magic2 -- 23 Ekim 2019; 0:34:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce gitsinler gece kulüplerine çöksünler, neler dönüyosa içerde hepsini paketleyip emniyete götürsünler, tabi yiyosa.

• olay biraz hikaye gibi görünüyor. polis geldi herkes toz oldu ben kaldım, falan. Film mi bu ? :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç rahatsız olmadım. Sigara içenlerden nefret ediyorum
  • Bu kadar zorlarına gittiyse malum şahsın torpillileri onlar.sen yine aç ana davandan sonuç çıkmaz ne yazık ki.

• Birkaç günde 3 5 tane sigara konusu, nedense planlanıyor gibi gelmeye başladı bu işler, birileri iyi örgütleniyor gibi demi ya. Toplumu birbirine düşürmek gibi polis ile devleti milletin karşısına getirmeye çalışmak gibi umarım yanılıyorumdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rcc53

Bu mesaj silindi.
    okul güvenliği okulun kapısının önünde içiyordu o suç mu işliyor şimdi?
  • Polisin davranışını haksız buluyorsun ama okul çevresinde valiliğin genelgesi olmasına rağmen sigara yasağı kuralına uymuyorsun.

Şikayet et, hiç bir şey olmaz, dahası sigara yasağına uymadığın için ve polise eğer karşı koymuşsan bir bunun için ceza alabilirsin. Madem yaşın 19, cezai ehliyetin var. Çünkü, okul çevresinde sigara içenlerin kolluk kuvvetlerince engellenmesi ile ilgili bir genelge var, google'layında bulabilirsin.

-----

Yapman gerekene gelince:

1- okul çevresinde sigara içmemen lazımdı,
    2-polis geldi, hemen elindeki atman lazımdı ve konu ufak bir uyarı ile kapanacaktı.

Zaten polis de canı sıkıldığından oralarda sigara içenleri kovalamıyor, ona üstten emin geliyor okul çevrelerini kontrol edin diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nquney1

Çift dikişim ben
    19 Yaşındaysan kaç çift ?

• Haklısın ama polisin dediğini yapmadığın için olmuş bunlar. Abd ya da avrupada değiliz sen polise karşı hakkını aramayazsın maalesef. At o sigarayı deyince atacaktın bir daha içmicem tamam abi dicektin o polis egosu okşanınca gidecekti. Boşuna uzatmışsın karşı gelerek.
    Sen dava açarsan ne olacağını söyleyeyim; polis cumhurbaşkanımızın emri sigara haram vb diyecek ya da okul çevresi içmek yasak diyecek dava düşecek. Bir ders almış oldun dediğim gibi ABD’de değiliz yaptığın yasalmış vb ilgilendirmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 23 Ekim 2019; 8:8:8 >
  • RevengeRain kullanıcısına yanıt
    Bizim milletin genel ozelligi o, hayatı boyunca bir baltaya sap olamamış tipler bir mevki sahibi oldukları zaman bozuluyorlar, nereden gelediklerini, daha önce ne olduklarını unutuyorlar

• İyi yırtmışsın ben lisedeyken sabah okula giderken sigara içiyodum okul sokağına gelince son iki fırt çekim atim dedim.
    Taa sokağın öbür ucundan tarihçi görmüştü, okula girmemle tokatı yemem bir oldu.
    Sonra diyo lavuk utanmıyon mu sigara içmeye aw sen utanmıyon mu kendi halinde talebeye tokat atmaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jac0B0 -- 23 Ekim 2019; 8:54:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • orda adam öldürseler dokunmazlar, ama birisi cıkıp sigara içilmesin deyince arabada veya yolda sigara içen herkese sarmaya başladılar. kralcılık mı desem bilmiyorum. farklı kelimelerle anlatılabiliyor bu zihniyet.
  • Hocam benim da zamanında sigarayla ilgili mevzularim olmuştu lisede, eski okul müdürü şu cümleyi kurmuştu bana" Disiplin yönetmeliğinde öğrencinin okul alanları içinde sigara ve alkol kullanmasi yasaktır demiyor, öğrencinin sigara ve alkol kullanmasi yasaktır. Yani istersem sana disiplin cezası verebilirim" birebir olmayabilir ama böyle bişey demişti ne kadar doğrudur bilemem ama aklında bulunsun

• quote:

Orijinalden alıntı: s1ms0n

Bu mesaj silindi.
    98 liseliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kara Komite

Haklısın ama polisin dediğini yapmadığın için olmuş bunlar. Abd ya da avrupada değiliz sen polise karşı hakkını aramayazsın maalesef. At o sigarayı deyince atacaktın bir daha içmicem tamam abi dicektin o polis egosu okşanınca gidecekti. Boşuna uzatmışsın karşı gelerek.
    Sen dava açarsan ne olacağını söyleyeyim; polis cumhurbaşkanımızın emri sigara haram vb diyecek ya da okul çevresi içmek yasak diyecek dava düşecek. Bir ders almış oldun dediğim gibi ABD’de değiliz yaptığın yasalmış vb ilgilendirmez.
    Haklı olduğun kısımlar var da ABD'de böyle durumlarda polisin neler yaptığını görmüyoruz gibi konuşmuşsun. ABD'de adamı vurup atıyorlar polisler beraat ediyor. Buradaysa tam tersi suçlu bile olsa karşı taraf polis vuramıyor. Nasıl ABD ile kıyaslanıyoruz şimdi? ABD'de adam tek bir sirenle aracı durduruyor burada? Herkes bir efelenme peşinde polise. Vatandaş kurallara riayet ediyor da polisin her hareketi gözünüze batıyor. İşini kötü yapan polisleri ayırıyorum tabi ki.

• Okul etraflarinda birsürü yabancı şahislar dolaniyor uyuşturucu satan. Devlet son zamanlarda gençler ölmesin uyuşturucuya bulaşmasin diye okul etrafında denetimleri sıkı tutuyor. Okul kıyafetin yok sen nasıl bir öğrencisin? 2.cisi okul etrafında sigara içiyorsun bekleme yapiyorsun bir taraflarin yanliş . Polislerimizde artik pis insanlarla uğraşmaktan canina yetiyor senide o insanlara benzetmiş olabilir fevri davdanmiş olabilir. Bizde lisede sigara içtik ama okula sivil gitmedik okul etrafinda şüphe oluşturacak hareketlerde bulunmadik. Senin olacağin yer okulunda sınıfındır kardeş.

• Türk hukuk sistemine güvenip dava açacaksın veya yarabbi şükür diyeceksin.
  • mtanhu kullanıcısına yanıt
    Madem genelge var hergun öğretmenler okul kapısında sigara içiyor. Ben okula yakın değildim bu arada uzaktim.

• Lise 6 yıl mı oldu?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.