Şimdi Ara

Polis yaşım tuttuğu halde sigara içiyorum diye beni zorla arabaya bindirdi.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
365
Cevap
4
Favori
43.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
328 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu olaya bir sürü ihtimal yazabilirim
    -csb
    -oradaki kişilere hava atmak için polise ukalalık yapmış olabilirsin
    - okulun çok yakın, çevresinde olabilirsin.
    -yaşın 19 lise öğrencisi olduğuna göre serseri bir yapın var
    -hal ve hareketlerin alkollü olduğunu gösterebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çift dikişim ben

• Vahsincir kullanıcısına yanıt
    Evet ,madem yaşın tutuyor kimliğini ver dedi .Verdim. anlattigimdan ibaret olduğuna kesin eminim.

• Okul çevresinde degildim. Okuldan 100 metreden fazla uzak 2-3 bina arasında geniş bir yerdeyim. 19 yaşında sigara ictigim sicilime islense ne olur.

• Buz_Adam32. kullanıcısına yanıt
    Evet doğru söylüyorsun, lakin ben gayet saygılı bir tavırla yaşımın tuttuğunu söyledim. Ve yaptığımın yasal olduğu söyledim. Fakat ekip otosuna kolumdan ve ensemden tutularak zorla bindirildim. Karşı tarafı bence dinlememiz gerekir ama yine haksizlar hiçbir şekilde bunu yapmaya hakları yok..

• AslanAvda kullanıcısına yanıt
    Ulan CSB ciler yüzünden derdimizi anlatamayacagiz yakında.

• Cavşırı C kullanıcısına yanıt
    -csb değil niye böyle birşey yapayım
    -yanimda kimse yoktu herkes toz oldu ukalalik yapmadım (tabi karşı taraf bize hava atıyor yaşı dolmuş Muş şeklinde anlamış olabilir)
    -okula uzak sayılmaz ama 100 metre uzak
    -serseri bir yapım var ama bana karşı yanlış birşey yapıldığında ( polise 2-3 tane vurup kacsammi diye düşündüm ama haklı olduğum için yapmadım)
    -sabahin köründe alkol içmeyi tercih etmem

• Evet anlattığım olaylar doğrultusunda nasıl bir dilekçe yazmalıyım , nereye başvurmalıyım (daha yeni yeni öğreniyoruz maalesef yaşımız genç)

• mystic river filminin başlangıcı sandım
  • realexile R kullanıcısına yanıt
    19 yaşında liseli olabiliyo bende olmuştum zamaninda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Günümüzün GBT birey mağdurları bu şekilde oluşuyor genellikle bakımsız saç sakaldan dolayı toplu alanlarda sürekli şekilde polisler tarafından rahatsız edilen insanlar....Ne kadar haklı olsanız bile sizi rahatsız etme düşünceleri bu durumlardan dolayı oluşuyor bana kalırsa

• 19 yasında lise okuduğuna göre yıllarca sınıfta kalan serseri meslek liselisin aga iyi olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum polislerin ismini aldın mı ? Yapacağın şey basit önce bekle okuldaki disiplin işi nasıl sonuçlanacak , aileni arkana almaya bak gelsinler okula müdürle konuşsunlar benim çocuğum terörist mi sigara içiyor diye zorla polis arabasına bindirmek felan burdan çıkıp savcılığa suç duyurusunda bulunmaya gidiyoruz diyeceksiniz müdür başlar tutuşmaya. Hatta sigara içtiğiniz o yeri gören dükkan kamerası felan varsa gidip rica minnet almaya çalış

• nquney1 N kullanıcısına yanıt
    Polisler hakkinda gorevi kotuye kullanmaktan kamu davasi acabilirsiniz. Tek bir dilekce yeter, avukata gerek yok, sizin adiniza savci kovusturma yapar, avukat onlara lazim olur.

Alternatif olarak bir avukatla gorusup tazminatin yuzdesi karsiligi sozlesme imzalayarak cebinizden para cikmadan da tazminat davasi acabilirsiniz.

Yapilanin yenilir yutulur yani yok ama aklinizda olsun burasi Turkiye, "biz talimati Cumhurbaskanindan aldik, sigaraya savas actik" diyip hukuka aykiri sekilde ceza almadan kurtulabilirler.
  • Disiplin sevk kağıdını görmeden no ss no güven.

Ayrıca liseli ve 19 ? yaşındasın? Okulda mı kaldın iki üç sene ne yaptın?

• Önüne gelen kekoyu polis yaparsan olacağı bu. Nerde boş beleş adam var polis, asker oluyor.
  • polislerde rütbeli askerler gibi zaman zaman egolarını tatmin ediyolar bu sekılde.Bı ara burda bi barda kavga cıktı polisler geldi kavgayı ayırıp işlem yapmaları gerekirken içlerinden biri çıkıp her iki tarafada siz kimsiniz lan diye bağırıp atar yaptı tabı herkes sus pus oldu bende dedım bu mafya mı polis mi şimdi mk ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bridget1988 -- 22 Ekim 2019; 23:44:57 >
  • Polisleri CİMER'e şikayet edebilirsin. Ama 18 yaşından büyük olduğuna inanmadım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.