Şimdi Ara

Polis yaşım tuttuğu halde sigara içiyorum diye beni zorla arabaya bindirdi.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
4
Favori
43.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
328 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence de arkadaşlar olay görmeden bu konuya yorum yapılmaz.
  • Yahu olayı senin tarafından dinliyoruz burada. 50 tane manipülasyonla anlatıyorsun belki mevzuyu nereden bilecez. Şu ifadeyi mahkemede versen sen zararlı çıkarsın haberin yok. 19 yaşıma girecem diyorsun. Yaşın tutmuyor zaten onu geç. Sivildim diyorsun. Yanında bebeler varsa polis seni torbacı zannetmiştir. Öyle kimlik sormadan adam almaz polis. Senin yaşın kadar polisle işim olmuştur. Az çok biliriz prosedürü. Büyük ihtimal sen yaşım tutuyor dedin, adamlar sana kimlik sordu, sen de delikanlısın ya diklendin, göstermedin ya da gösteremedin. Eğer yanımda kimlik yok deseydin T.c kimlik numaranla sorgularlardı. Onların yanında techizat,donanım var bu gibi işler için. Polise diklendiğin zorluk çıkardığın ifadenden o kadar belli oluyor ki Tabi bu olay gerçekten yaşandıysa.

Okulun çevresinde değilsen ve sivilsen polisler seni alıp neden evine değil de okuduğun okula götürdü? Sıkışınca abi öğrenciyim ben ya dediysen, tutup okuluna götürürler tabi. Müdür de bu bizim öğrencimiz diye doğruladıysa salmışlardır. Yoksa polise mukavemetten karakola çekmeleri lazım. Bir takım sorunlar yüzünden devamsızlıktan bir sene kaldım diyorsun, hala okula gitmeyip sağda solda sigara tüttürme peşindesin. Ne tür sorunların var az çok tahmin ediyoruz hepimiz lise çağındaydık bir zamanlar. Büyük ihtimalle ailenin okula gitmediğinden de sigara içtiğinden de haberi yok. Var diyorsun da he he hadi tamam tamam inandık Benim çocuğum bir sene devamsızlıktan kalacak ama ben hala sağda solda elde sigara takılmasına ses etmeyecem. Ebeveynlerin ya çok sorumsuz ya ciddi ailevi sıkıntıların var ya da yıldırdın artık insanları ne hali varsa görsün kıvamına getirdin. Aksi halde Türkiyede öyle bir anne baba profili yok güzel kardeşim yemezler. Bu vaziyette polise dava falan açayım deme sen zararlı çıkarsın.

Tabi konu Türk Polisini karalama amacıyla açılmış troll konu değil ise...

• Buradakilerin gazına gelip şikayette bulunma, şahidin yok, hiçbir şey ispatlayamazsin, polislerin nasıl ifade vereceğini bilemezsin, dertsiz başına dert alma, unut gitsin, Allah'a havale et.
    Yazdıkların üzerinden olay bu sekilde yaşanmış gibi yorum yapiyorum, onu da ekleyeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara Komite

Haklısın ama polisin dediğini yapmadığın için olmuş bunlar. Abd ya da avrupada değiliz sen polise karşı hakkını aramayazsın maalesef. At o sigarayı deyince atacaktın bir daha içmicem tamam abi dicektin o polis egosu okşanınca gidecekti. Boşuna uzatmışsın karşı gelerek.
    Sen dava açarsan ne olacağını söyleyeyim; polis cumhurbaşkanımızın emri sigara haram vb diyecek ya da okul çevresi içmek yasak diyecek dava düşecek. Bir ders almış oldun dediğim gibi ABD’de değiliz yaptığın yasalmış vb ilgilendirmez.
    Abd ve avrupa arasında en ufak bir bağlantı yok. Amerikan polisi bildiğin kural tanımaz. Buradakiler boş beleş tipler olsa da o kadar sınırsız hakları yok. Hiç değilse kafasına göre vuramıyor seni. Adam seni vurduktan sonra ne hakkı arayacaksın?
  • su uniforma giyipte ego kasan tiplerden basimiza gelmedik kalmadi
    ulkede herkes bi yerlere torpil ve destekle geldigi icin, isini duzgun yapabilen insan yok
    kendi ulkemin polisinden, kanun adamindan nefret edip korkar olduk arkadas
    yatacak yeriniz yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Magandalık in
    İnsanlık out
  • MANGUTAY kullanıcısına yanıt
    Hiçbir manipülasyon yok. 18 i bitirdim ocakta 19 um. Yani ocakta 20 den gün almış ölüyorum ve diğer ocakta askere çağrılıyor um. Yaşım tutuyor yani. Polis beni daha öncede uyardı sadece elimde sigara vardı attım. Artık bende daha atmayacağım yaşım tutuyor ve okuldan uzağım diye bu sefer atmadım ve bu olaylar oldu. Ve adamlar ilk başta kimlik felan sormadan arabaya attı ve arabada kimliğini ver dedi. Bende verdim. Baktılar yaşım tutuyor ve bana karşı yapacakları birşey yoktu. Okul çevresinde olsam ceza yazarlardi. Direk beni okula müdürünün yanına götürüp disipline sevk ettiler. Kimlikten GBT ye bile bakmadılar. Hiçbir şekilde diklenmedim ama sınırlı bir şekilde arabaya binince buna hakları olmadigini anlattım. Hiçbir de zorluk çıkarmadım sadece elinden sigarayı at dedi bende atmadım çünkü yaşım tutuyordu. Adamda arabadan inip elimi sıktı at sigarayı lan dedi.

Zaten yanına çağırıp yaştan önce direk sen ogrencimisin dedi. Yani olaylar olduktan sonra öğrenciyim demedim. Zaten okula gitmeyip sigara tutturme derdinde degilim. Her sabah okulda ders başlamadan önce evden erkenden çıkar disaria sigaramı içip okula öyle giderim. Sigara icicem diye okula gitmemezlik yapmıyorum. Bu arada ailevi sıkıntılarım oldu ve annem babam biliyor. .
    Senin ergen lise sıkıntıları değil yani. Annem babamla çok bir ilişkim yok. Babam cezaevinde ve annemle bosanacaklar . Annemlede problemim var. Ama olayla alakalı hiçbir etkisi yok. İnsanlarda ne hali varsa görsün kıvamına getirmedim. Hocalar beni sever. 2 disiplin suçum var sigara icmekten o da tuvalette yakalandigim için ve haklılar. Ama suanki yaşadığım haksız bir durum. Kimseyi karalamaya çalışmıyorum . Bence sen bu olayda haksız benim ama kendimi haklı çıkarmaya çalışıyor gibi anladın lakin olay anlattığım gibi.

• Lisede sigara içmek yasak ceza alırsın

• geng G kullanıcısına yanıt
    Okul önünde araçtan inerken kamera kaydı kesin var çünkü 3 MOBESE var. Ve polis kolumdan tutuyordu. Müdürün yazdığı sigara içiyor dilekçesinde var.

• nquney1 N kullanıcısına yanıt
    Bağlı olduğun ilçedeki adliyeye savcının yanına gideceksin. olayı düzgün şekilde anlatacan polis ve okul müdürünün hakkından onlar gelir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Öyle birşey yok. Sadece okula tütün sokamazsin . Yaşın tutuyorsa içersin. Ben okula gitmediğim gün dışarda sigara içsem ve sivil olsam polis napicak. Beni muduremi götürecek. Belki o gün okula gitmiyecektim nerden biliyorlar benim okula gidicegimi. Belki arkadaşı görüp eve geri donucem. Direk arabaya atıp okula götürdüler. Yaşım tutmasa neyse. Daha önce yakalanan öğrencileri (18 altı) işlem yapıyorlar. Bana yapamadılar tabi müdüre götürdüler.

• Evet yarın gidicem. Dava etmeden önce öyle mi yapılıyor. Önce savcılikla mi goruseyim.

• “Evimin önünde toplanıp küfür edip, gürültü yapıyorlardı o yüzden 155’i aradım diyecek birisini bulur polisler ortada kalırsın. Ne güzel iş lan işinize gelince Avrupa’ya güzellemeler yapıp işinize gelmeyince ortadoğulu oluyorsunuz. Tamam haklısın da senin meselen bence okul müdürüyle olmalı.

• nquney1 N kullanıcısına yanıt
    Yapacak olan adam devamsızlıktan gine yapar rapor aldın mı veya izin aldın okulla gitmemek için ?
    Lise de okul müdürü raporu almadı diye şikayet etdim geldi okul müdürü benden özür diledi yoksa görevden alıyorlardı şikayet niye çektim çocukları var onlar icin

• x2yk X kullanıcısına yanıt
    1 saat sonra adliyeye savcının yanına gidicem. Adliyenin resmini atarım . Elimde belge olursa onuda aticam . Okuyanların yarisi inanmıyor.

• Charles Bartowski kullanıcısına yanıt
    Doldurdum 30.01.2001 liyim. Ocakta 19 doldurup 20 den gün alicam.

• Hayır polislerin muamelesi ve suçsuz birini zorla arabaya bindirmeleri. Ellerinden birşey gelmeyince okul müdürüne şikayet etmesi.

• smart0201 kullanıcısına yanıt
    Rapor almama gerek yok. 10 gün özürsüz devamsızlık hakkı var. Olmadı hastaneye gidip saat 9:00 ister 12:00 ister 13:00 olsun. Rapor alabilirim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.