Şimdi Ara

Polis yaşım tuttuğu halde sigara içiyorum diye beni zorla arabaya bindirdi.. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
4
Favori
43.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
328 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okul çevresinde siğara içmek yasak sana içme deme hakkı var.Ama okuldan baya uzaktaysan bişe diyemez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 32aslan kullanıcısına yanıt
    Savcının yanına gittim ,anlatırken durmadan eeee , eee , eee nolcak dedi. Olayı anlatmam bitince ee ne olcak dedi. Cevap vermedim o zaman bende. Sonra dilekceni getir şikayetçi ol dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Okul çevresinde içmedim. İçsem bile ceza yazar gider. Benden önce o öğretmene ve okul müdürüne demeli çünkü okul kapısının önünde içiyorlar.

• dgnkdr kullanıcısına yanıt
    Suphelendiyse önce benim üzerimi arardi ve karakola götürürdü. Okul müdürü bakmıyor torbacilara. Böyle bir savunma yaparsa aynı bunu derim.

• IO kullanıcısına yanıt
    Evet bakan bir kamera var.

• Sana şöyle söyleyim aynı olay bir arkadaşın başına geldi polis in kimliğini Vs sormuştu o ama sen olayı da anlatsan bulurlar onu. Cimer den adam gibi acikliyorsun olayı şikayet ediyorsun. Hatta abart mmk. Sonra o polislerin üstü arayıp özür diyeip agladilar. Dava açarsan birşey çıkmaz. Adam dövmenin bile cezası eğer tedavi olabilecek kadar dövdü isen para cezası olarak devlete ödeniyor. Adamlar memur dava açarsan adli dava sifstinda işlem görür. Sana ordan birşey çıkmaz adamlar ceza alsa bile.

• ferrari091 kullanıcısına yanıt
    30.01.2001 doğumluyum. Ocakta 19 bitecek. 18 i doldurdum yani geçen ocakta. Hastane de fiş alırken de yaş kısmında 18 yazıyor. Olayın saygıyla alakası yok çünkü her zaman geliyorlar ve yaşı tutmayanlari almak için. Elimden sigarayı atsam bile kaçmak zorundayım çünkü yine aynı şeyler olacaktı. Yani elimden sigarayı atıp yaşım tutuyor diyemezdim. Çünkü gördüler. 19 yaşında sigara icicem diye kacamazdim.

• selocanq S kullanıcısına yanıt
    Ya bana birşey çıkmasın Yeter ki yaptiginin yanlış olduğunu anlasınlar. Hem cimere sikayet edicem hem de dava acicam.

• Ulen ne komutanlar cimere şikayet yazdılar diye er'in karşısında el pençe divan duruyordu peşine geziyordu adamın hahahahahaha

Dipnot : polis, bekçi partinin kölesi olmuş gruplardır ciğerleri beş para etmez yarısının fakiri fukarayı ezerler zengin varlıklılar karşısında suspus olurlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeçerkenUğradı -- 23 Ekim 2019; 15:57:58 >
  • nquney1 N kullanıcısına yanıt
    Cimerden yardır geç dava işine girme. Bunlar memur sıkıntı çıkar. Gider biri boynunu çizer bana böyle yaptı der uğraşır durursun. Polisler bu ülkede böyle. Bizimkini merdivenden yuvarladilar darp raporu ile dava aldı ben gördüm çocuk elini bile belinin üstüne çıkarmadı bunlarda birbirine vurmuş çizmiş bize vurdu diye darp raporu aldılar çocuğun başı yanacakti az kalsın. Benden söylemesi

• quote:

Orijinalden alıntı: nquney1

Doldurdum 30.01.2001 liyim. Ocakta 19 doldurup 20 den gün alicam.
    Daha 18 yaşındasın.Sigara içmen zaten yanlış.Okulda veya dışarda olman bir şeyi değiştirmiyor.
  • 19 yaşında neden liseli olamasın ? Ben 18 de anca bitirebildim.

• 3-5 gönüllü kişi çıksada şunlara dava açsa bi ibret olsa herkese... Bazı duyar kasıcılarda umarım siciline işlenir yazmış... Ne yazıcak silicinde? Bu kişi sigara mı içiyor yazıcak. Boş konuşmayın yav. sanki esrar içmiş. Altı üstü sigara içiyor. Satışı olan, vergisi verilen, yaşı kurtaran, içiminin yasak olmadığı yerde yapılan bir şeyin cezası O-LA-MAZ.
  • Kime göre yanlış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dorukbisakinles

Kime göre yanlış?
    Bana göre ve tıpa göre
  • ferrari091 kullanıcısına yanıt
    Yaşı büyük olan herkes saygıyı hak mı ediyor? O işler öylemi işliyormuş? :) Herkese karşı saygılı olunmalı yaşın bir önemi yok. Sigarayla saygı olmaz.
  • olay csb değilse lütfen şikayetçi ol , uğraş
  • kardeşim adam içip içmeyeceğini sanamı sorcak 18 yaşında ve yaşı yetiyor sigaraya kadar vergisi alınıyor polis gelip elinden alıyor sigarayı hayırdır yaşını sorması gerekirdi öncelikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskobaredits

kardeşim adam içip içmeyeceğini sanamı sorcak 18 yaşında ve yaşı yetiyor sigaraya kadar vergisi alınıyor polis gelip elinden alıyor sigarayı hayırdır yaşını sorması gerekirdi öncelikle
    Okulda sigara yasak.Yaşının bir önemi yok.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.