Şimdi Ara

Polis yaşım tuttuğu halde sigara içiyorum diye beni zorla arabaya bindirdi.. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
365
Cevap
4
Favori
43.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
328 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskobaredits

Lan herif okulda içmiyor
    Öğrenciyim demiş.Söylemeseydi.Memur yaşını bilemez.Kimlik taşısın yanında.Üslubunu da düzeltirsen sevinirim.
  • Öğrenciyim demis belki universite ogrencisi yalanmi soylesin bu ulkede dogru soylenemiycekmi

• quote:

Öğrenciyim demis belki universite ogrencisi yalanmi soylesin bu ulkede dogru soylenemiycekmi
    Lisede ara sokakta ne öğrencisi olabilir ?
  • Okuldan baya uzaktayim diyor konuyu okuyormusun lise kapisinin onunde olsa kac yazar bizim okulun onunde okula.girmeden herkes sigarasini iciyor oyle giriyordu

• quote:

Okuldan baya uzaktayim diyor konuyu okuyormusun lise kapisinin onunde olsa kac yazar bizim okulun onunde okula.girmeden herkes sigarasini iciyor oyle giriyordu
    18 yaşında ergenin sigara içmesini desteklemiyorum.
  • Liseli halinizle şu sigara içmeyi erkeklik sanıyorsunuz sağlığınıza zararı geçtim ailenizin parasına yazık çok arkadaşım vardı sigara içmesin diye ailesi para vermezdi 3 kuruş kahvaltı minibüs paralarını sigaraya yatırırlardı aç aç gezip otostopla, yürüyerek eve giderlerdi. Şu gencecik yaşınızda saçma sapan şeyleri yapmayın abi tavsiyesi benden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir tane ergen 1 kuyuya taş atıyor çoğunlukta içinde hazmedemediği bütün pislikleri dışarı kusuyor burda. Konuyu açan şahıs kendine göre belkide hayal ürünü olan bir durumu burda yazıyor ve sizlerde gaza geliyorsunuz. Okul çevresinde sigara içip oraya buraya salça olan okuluna bile gitmemiş dersten kaçmış sivil kıyafetiyle manitacılık yapmaya gelmiş yahut kavga için gelmiş bu ergenin hiç mi suçu kabahati yok. Okuldaki daha küçük sınıflardaki öğrenci çocuklara olumsuz örnek oluşturmuyor mu? Yani hiç mi hırsızın suçu yok :) İnşallah polis hakkında olumsuz yorum yapanların polise en kötü durumda ihtiyacı olur, inşallah çocukları olanlar ve ilerde olacakların evlatları okul kenarlarındaki bekleyen zibidilerin bütün kötü huyları, alışkanlıkları ve bağımlılıklarını örnek alırlar diyecektim ama demiyorum. Çünkü sizler kadar insafsız değilim :) Olm bu ülkede asker polis olmasa ne yaparsınız ? 2 yüzlülük riyakarlık yapıpta tanımadığınız insanların günahlarını almayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Muhtemelen polise artistlik yapmışsındır yaşın tutuyor diye polisde senden intikam almak için müdüre götürmüştür seni

• quote:

Orijinalden alıntı: Ascomba

bir tane ergen 1 kuyuya taş atıyor çoğunlukta içinde hazmedemediği bütün pislikleri dışarı kusuyor burda. Konuyu açan şahıs kendine göre belkide hayal ürünü olan bir durumu burda yazıyor ve sizlerde gaza geliyorsunuz. Okul çevresinde sigara içip oraya buraya salça olan okuluna bile gitmemiş dersten kaçmış sivil kıyafetiyle manitacılık yapmaya gelmiş yahut kavga için gelmiş bu ergenin hiç mi suçu kabahati yok. Okuldaki daha küçük sınıflardaki öğrenci çocuklara olumsuz örnek oluşturmuyor mu? Yani hiç mi hırsızın suçu yok :) İnşallah polis hakkında olumsuz yorum yapanların polise en kötü durumda ihtiyacı olur, inşallah çocukları olanlar ve ilerde olacakların evlatları okul kenarlarındaki bekleyen zibidilerin bütün kötü huyları, alışkanlıkları ve bağımlılıklarını örnek alırlar diyecektim ama demiyorum. Çünkü sizler kadar insafsız değilim :) Olm bu ülkede asker polis olmasa ne yaparsınız ? 2 yüzlülük riyakarlık yapıpta tanımadığınız insanların günahlarını almayın.
    Bak adam akıllı yorum yapan birisi çıkmış nihayet

• Okul çevresinde öğrencilerin sigara içmesi yasak, kazık kadar adam olmuşsun ama hala o okulun öğrencisisin. Suç sende
  • Iyi olmus keske agzini burnunu kirsaydi. Reis muslumanligi guncelledi sigara haram diye. Polisler sigara icenler icin ozel tim kurmali bence.

Sigara İcenleri Darp Timi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iç kardeşim kime ne. aksırıncaya tıksırıncaya kadar iç. kan kusuncaya kadar iç bana ne. kanser oluncaya kadar iç. katran kusuncaya kadar iç bize ne. koah oluncaya kadar iç. akciğerlerin ağzından gelinceye kadar iç. bi gün bi hastane odasında tümorlerin yüzünden kendi balgamında boğul istersen bize ne. helal olsun arkandayız. şimdide arkandayız cenazeni taşırkende arkandayız. ama o çok sevdiğin sigaran yüzünden hastanelerde sürünürken benim parasını ödediğim ilaçları sigortadan ücretsiz alırsan sana haram olsun. istersen kan kusuncaya kadar sigara iç burda kimsenin umrunda olmazsın. öldüğünde de kimse üzülmez. ama hasta olduğunda tedavine veya ilacında benim 1 liram harcanırsa arkanda bıraktıklarından çıksın inşallah. senden çıksın demiyorum çünkü ne dirinin ne ölünün benim için değeri var. hadi bi sigara daha yak bunun şerefine.

• Ben göz korkutmak adına böyle uygulamarı bu yaştaki insanlar için doğru buluyorum.Polise kızmayın bence.

• Arabada kucaklarına oturtmadıklarına şükret

• Ben öyle parklarda , çocukların yaninda ve kızlarla felan içmiyorum. Olursa yanımda bir arkadaşım olur. Kimseyi rahatsız etmeden içiyoruz gidiyoruz. Senin anlattığın tıp ortamım yok. İciyorsamda öğrenci olduğumu belli etmiyorum. Zaten tip olarak (büyük gösteriyorum) çocuk , öğrenci gibi görünmüyorum.

• bir olayda polis ve sivil varsa, ve zorla diye ifade geçiyorsa polis haksızdır.
  • selocanq S kullanıcısına yanıt
    Yalan konusamazlar , çünkü öyle bir olay olsa müdüre anlatırlardı ve beni karakola gotuup işlem yaparlardı. Yüzünde darp felan olmadığını müdür felan gördü.

• Kimliğini verdim zaten ama yaş ama arabaya apar topar attıktan sonra.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.