Şimdi Ara

Polis yaşım tuttuğu halde sigara içiyorum diye beni zorla arabaya bindirdi.. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
4
Favori
43.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
328 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Genç degildi ikisinde 40 yaş uzeriydi. Evet genç olanlar daha saygılı çünkü daha öncede sahilde bankta sigara içerken yaş tutuyormu dedi , evet dedim ve kimliğime bile bakmadan nazik bir şekilde gittiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nquney1 N kullanıcısına yanıt
    Mobeseleri alamazsın dilekçende belirt X okulu girişini gören mobese kameraları vardır diye savcılık ister onu, etraftaki esnaf dükkan felan varsa anca ondan alırsın kendin

• Deneyimsiz Adam D kullanıcısına yanıt
    Evet okul önlerinde , üniversite önlerinde içmek yasak.

• quote:

Orijinalden alıntı: nquney1

Evet bugün savcılıktan aldığım şikayet dilekceni getir sözünün üstüne , kamera kaydını arastiricam. MOBESE kamerası var okulun önünde arabadan inerken kayıt var ama o kaydı nasıl alabilirim.
    Sana yardım edeceğim, ama sonuçlarına katlanırsın. Savcılığa gideceksin, şikayet dilekçeni vereceksin. Şikayet dilekçende olayı olduğu gibi yorum katmadan anlatacaksın, kamera görüntülerinden de bahsedeceksin, savcı soruşturma açarsa bütün kamera görüntülerini alır, senin uğraşmana gerek yok, polisleri ifadeye çağırır, onların da ifadesini alır, tabi soruşturma açmaya gerek görür, takipsizlik vermezse.

Yapacağın şey şikayet dilekçeni düzgün ve muntazam yazmak, gerisini bekleyeceksin.

Not: Kamera görüntülerini temin edebilirsen dilekçene ek yapacaksın, kamera görüntüleri ekte diyeceksin, böyle yaparsan daha sağlam bir dilekçe olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 23 Ekim 2019; 21:21:51 >

• kronik kullanıcısına yanıt
    fbi!!! open the door

• mtanhu kullanıcısına yanıt
    Ama durmadan araya sivil polisler geliyor. Ben artık her sivil geldiğinde elimden sigarayı atmak istemiyorum. Geçen senede 18 bitirdiğim ilk zamanlar polisler gelip at sigarayı dediler arkadaşımla bana. Atmayinca bağırdılar . Kafanızı kırarım sizin dediler . Bizde birşey yapmadan gittik. Artık canımıza tak etti. Yaşımız küçük , sigara içmek iyi birşey değil ama tak etti. Hocaları felan gördüğümüz zaman saygıdan sigarayı saklayan adamlariz. Ama 2 kendini bilmez polis yüzünden ekip otosuna zorla terörist gibi muamele görüp bindirilen gerçekten onurumu kırdı. Ben küçük ama benim için büyük olan davamin arkasında durmayı düşünüyorum.

• narrator12 kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsun zararlı abi ama alıştık. Ama ben bunca zaman ailemden harçlık almadım. Hep yaz tatilinde çalışarak aldım ihtiyaclarimi. Zaten sigaraya da adam akıllı başlayalı 3 yıl oldu. Onuda kendi paramla alıyorum. Bu arada sarma iciyorum (paketi 5 TL) veya otlakcilik yapıyorum param olmadığı zaman. Yani senin dediğin gibi degil abi.

• geng G kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler fikriniz ve yardımınız için.

• quote:

Orijinalden alıntı: realitych

Bu mesaj silindi.
    Siciline ne işleyecekler sigara içtiğini mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müdürünü sırasıyla ilçe il milli eğitim müdürlüğüne şikayet edebilirsin. Oradan muhtemelen bir şey çıkmaz, bakanlığa da şikayet edersin. Şahsen gidersen daha yüksek ihtimalin olur. Ama okul dışında sigara içmek diye bir disiplin suçu olduğunu sanmıyorum; hele ki üniforma da üstünde yoksa. Muhtemelen seni korkutmaya çalışmışlar. Bizim m.yard. bana "üniformayla okul çevresinde içme, şikayet oluyor eşraftan" diyordu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Okul gününde gitmeme yok . Ders başlamadan oldu olay. Ve okula gitmesem bile haklıyım. Çünkü yönetmelikte her öğrencinin özürsüz devamsızlık hakkı olduğu yazıyor.

• quote:

Teşekkürler fikriniz ve yardımınız için.
    Önemli değil, ama sana tavsiyem bu konuyu unutman olur, biliyorum çok rencide etmişler, karga tulumba götürmüşler, yolda da nutuk atmışlardır, böylelerinin cezasını Allah verir, bu dünyada vermezse öbür tarafta verir, ben de bedduamı gönderdim bu zalim kişilere, zayıfa değil, güçlüye sesleri çıkması lazım, onların görevi Devletin verdiği yetkiyi kanunlara uygun çerçevede kullanmak, külhanbeyliği yapmak değil, tabi olayı % 100 doğru kabul ederek yazıyorum bu yorumları, onu da ekleyeyim.

inan bana, unut gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 23 Ekim 2019; 21:41:45 >
  • kronik kullanıcısına yanıt
    Haklısınız ama dik başlı olmazsan onları cesaretlendirirsin nasıl olsa bir halt olmaz deyip saldırmaya devam ederler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • shankssan kullanıcısına yanıt
    Hocam 18 yaşından küçük olsam haklısınız. Yaptığım matrah birşey değil zaten. Sigara içmek yuzunden olduğu için polis sucsuzmuz gibi davranıyorsunuz. Sigara değilde mesela haklı bir konu olsa bu konu hakkında fikrinizin değişeceğine eminim. Bende zaten konuyu açarken" lise öğrencisi nasıl sigara icer, nasıl ogrencisin , polis at dediğinde aticaktin" mesajları kafamda canlandı. Fakat haklı oldugum bir olaydan suçlu düşüp , polisin haksız oldugu bir olayı hakki varmış gibi müdüre iletmesine göz yumamam.

• quote:

Hocam 18 yaşından küçük olsam haklısınız. Yaptığım matrah birşey değil zaten. Sigara içmek yuzunden olduğu için polis sucsuzmuz gibi davranıyorsunuz. Sigara değilde mesela haklı bir konu olsa bu konu hakkında fikrinizin değişeceğine eminim. Bende zaten konuyu açarken" lise öğrencisi nasıl sigara icer, nasıl ogrencisin , polis at dediğinde aticaktin" mesajları kafamda canlandı. Fakat haklı oldugum bir olaydan suçlu düşüp , polisin haksız oldugu bir olayı hakki varmış gibi müdüre iletmesine göz yumamam.
    Sence polisler ifadeleri bu şekilde mi verecekler, onu bir düşün, sigaradan başka şeyler eklemeyeceğine emin misin, esrar içiyordu, hırsızlık yapacaktı, şunu taciz edecekti vs vs demeyeceklerini garanti edebilir misin, polisler yapmaz deme, bu şekilde davranan ve polislik mesleğini karalayanlar herşeyi yapar, bunlara hazırlıklımısın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 23 Ekim 2019; 21:49:30 >

• Sigara içtigim için bana destek vermeyebilirsin. Ama isterse Cumhurbaşkanı olsun sigara içiyorum diye beni gerekçe olmadan zorla arabaya bindiremezler. Birgün haksız yere elini kolunu tutup arabaya alırlarsa seni ne yaparsın . Öyle düşün. Hadi sigaradan olmadı diyelim bu olay başka bir sebepten oldu. Kimi desteklerdin o zaman.

• Konuya son mesajım, geçmiş olsun kardeşim, Allah mazlumun yanındadır, unutma, ne karar verirsen ver, olay böyle ise ve haklı isen yanındayım, yanındayız, Allah yardımcın olsun.

İyi akşamlar.
  • siyasetle hiçbir işim olmaz ama dün dü galiba zaplarken kılıçdar oğlunun erdoğana sallamasını gördüm sigaraya teşviklerce konuşuyordu. ya ben anladım sigara zehirse,sağlığa zararlıysa ozaman esrar,kokain gibi satanada alanada bulunduranada ceza versene! Kılıçdaroğlu da diyor sigara içmezse ne kadar açık çıkar biliyor musun? esas sen ne dediğinin farkında mısın?
    Senin konuya gelince, polis aslında az yapmış gözümün önünde orta okula giden çocuk bakkaldan sigara alıyor polis çocuğun sigaraını yakıyor. Suç değil mi dediğimde herkez içiyor ne yapalım diye kontra veriyor. Aldığı maaaş bir yerinde sıkışsın o polisin. İskandinav ülkelerinde sigara içmek kademeli olarak yasaklanıp 2025te ülkede sigara bulundurulması tamamen yasak ve uyuşurucu muamelesi yapmaya başlıyacakken burda için diye teşvik birde sen gelmişsin şikayet edecem diyorsun.
    SİGARA İÇMEYİN!
  • Ascomba kullanıcısına yanıt
    Öncelikle konuyu dikkatli okumanızı öneririm.Ülkemizin polisiyle ve askeriyle bir sıkıntım yok. Onlar sayesinde rahat bir şekilde yasayabiliyoruz(böyle durumlar hariç). Ürünün hayal ürünü olmadığını kanitlayacagim ve yarın staj gördüğüm kurumdan izin alıp, okula gidip dilekçenin fotoğrafını sizlerle paylaşacağım. Okul çevresinde değildim anlattığım gibi. Oraya buraya salça olmuyorum bilmeden konusmasaniz daha iyi olur. Manitacilik peşinde kosmuyorum hayatımda hiç kız arkadaşım olmadı ve olma ihtimali varken. Tabi hoslandigim kizlar oldu. Ders saatinde okuldan kaçmadım dikkatli okursanız okul ders saati başlamadan ictigimi yazdığımı belli etmişim. Lise hayatımda da kavgaya karışmadim. Hiçbir sucumda kabahatimde yok. Kötü örnek oluşturuyorum, gidin onu öğretmenlere söyleyin okulun kapısında içiyorlar. Ben arada sigara içiyordum ve kötü örnek alacak kimse yoktu. Zaten o araya gelenler sigara içmeye geliyor. Konuyu dikkatli okuyun görme kaybınız yoksa. Veya gözlük numarasını büyütün.Polise ihtiyacımız olduğu zamanlarda oldu saolsunlar yardımcı olup işini yaptılar . Basimin üstünde yerleri var. Bence siz beni elinde sigara bi elinde tesbih olan ergenlerle karistirdiniz. Gayet saygılıyım hocalarıma karşı ve hocalarim beni sever. Öyle zibidi biri olsam konuyu kapatıp işime bakardım. Bu olayı kafama bile takmazdim, millete polis beni aldı, polise dingillik, artistlik yaptım diye herkese anlatırdım. Bu ülkenin polisine askerine saygım sonsuz tabiki görevlerini düzgün yaptıkları sürece. İsterseniz internetten araştırabilirsiniz kötü polisleri. Veya gençleri döven polisleri. Benim öyle polislere saygım yok maalesef. İlerde dallama bir polise denk gelirseniz konuyu okuyup +1 lemeniz dileğiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nquney1 -- 23 Ekim 2019; 22:21:28 >

• Bu durum başımdan geçen bi olayı hatırlattı orta okula giderken 14 yaşında felandım öğle arasında dışarı çıkmıştım okula dönerken polis çevirdi üzerimi felan aradı sonra dönüp üzerinden hiç bişey de mi olmaz dedi sizce bu tutum neye yorumlanır .

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.