Şimdi Ara

Polis yaşım tuttuğu halde sigara içiyorum diye beni zorla arabaya bindirdi.. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
4
Favori
43.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
328 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Artistlik yapmadım , polis at lan elinden diyince direk sakin bir dille yaşım tutuyor dedim. Tabi polisler mot olunca agresiflestiler. Onlar direk intikam alıp müdüre goturduler. İntikam soğuk yemen yemek , az soğumasını bekleselermiş iyiymiş çünkü benim bu konuyu kafaya takmayacagimi düşündüler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geng G kullanıcısına yanıt
    Evet o gün esrar kullandiysam aylarda geçse saç telinden bile kanitlaniyor diye biliyordum. Zaten başka suç atamazlar çünkü okul dilekçesinde" sigara içerken yakalandı, polis eşliğinde getirildi" yazıyor.

Teşekkürler alakanız için. Konunun düzmece olmadığını yarın müdür dilekçesini atarak kanitlayacagim.

• quote:

Orijinalden alıntı: nquney1

Teşekkürler alakanız için. Konunun düzmece olmadığını yarın müdür dilekçesini atarak kanitlayacagim.
    Müdürün ismini karalayarak at, bunu sakın atlama.
  • setokaibaadnan S kullanıcısına yanıt
    Ben teşvik etmiyorum hocam yanlış anlamışsın. Ben polisin haksizligini anlattim. Bu olayi diğer ulkelerle karıştırma. Ona kaldıysa Amerika da esrar serbest. Hukuksal olarak Türkiye'de hakliyim. Pakistan'mi, Turkmenistan'mi hatirlayayamadim başka bir ülkede olsam(sigara içmek yasak o ülkede) polis hakli. Türkiye'de sigara içmek yasakmi , değil. O zaman kim haklı onu söyle. Polis mi ben mi. Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'na gore tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nquney1 -- 23 Ekim 2019; 22:38:30 >
    Evet öyle yaparım.

• quote:

Orijinalden alıntı: setokaibaadnan

siyasetle hiçbir işim olmaz ama dün dü galiba zaplarken kılıçdar oğlunun erdoğana sallamasını gördüm sigaraya teşviklerce konuşuyordu. ya ben anladım sigara zehirse,sağlığa zararlıysa ozaman esrar,kokain gibi satanada alanada bulunduranada ceza versene! Kılıçdaroğlu da diyor sigara içmezse ne kadar açık çıkar biliyor musun? esas sen ne dediğinin farkında mısın?
    Senin konuya gelince, polis aslında az yapmış gözümün önünde orta okula giden çocuk bakkaldan sigara alıyor polis çocuğun sigaraını yakıyor. Suç değil mi dediğimde herkez içiyor ne yapalım diye kontra veriyor. Aldığı maaaş bir yerinde sıkışsın o polisin. İskandinav ülkelerinde sigara içmek kademeli olarak yasaklanıp 2025te ülkede sigara bulundurulması tamamen yasak ve uyuşurucu muamelesi yapmaya başlıyacakken burda için diye teşvik birde sen gelmişsin şikayet edecem diyorsun.
    SİGARA İÇMEYİN!
    Neyin kafasını yaşıyorsun sen kardeşim, boş boş yorum yapmaktan öteye gitmemişsin, mantık kırıntısı bulamadım.

Ben de içki içilmesinden rahatsız oluyorum o zaman, polis 19 yaşında içki içen kızları, erkekleri de karga tulumba götürsün.

Ya da kimse kanunları saymasın, kafasına göre sigara içme, içki içme, burada dolaşma des,n, herkes mafya olsun, güçlü olan güçsüzü ezsin, orman kanunları çalışsın, kanunları kafamıza göre koyalım, sigaradan rahatsızım, gel karakola, gel ekip arabasına, vay be.

Azıcık mantıklı yorum yazmayı öğrenin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 23 Ekim 2019; 22:44:34 >

• Kardeş lisede aynısı benim başıma gelmişti ama ben 12. Sınıfta 18ime girmemiştim daha :D Haliyle gittim özür falan diledim ailede öğrense karakolda yatmak daha kârlı :) ama senin durum farklı boşver kamera mamerayi git savcılığa orda örnekler var doldur ordan dilekçeni gir sıraya hallet işini ama herifin isim soyismini bulman lazım en azından ki 5 sene sonra duruşmaya çağırılmayın, hem sana tecrübe de olur liselisin boş zamanda boldur kendin uğraş ana babanı yorma bu sebeplere
    Hiçbirsey olmasa bile onun evine tebligat gidip duruşmaya gelmesinin işi kaybetme korkusu bile yeter merak etme. Mahkemedede sıradan, hakim yemek molası bekliyor uğraşmaz öpüşün barışın der :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynen hocam :D sadece dava edicem , ceza almasada olur . Ve haksızlık yaptığını öğrenecek. Sonra adliyenin önüne koşarak gidip bir sigara daha yakicam . Onlarda geçerken beni görecek. Ve birdaha araya baskin yaptıklarında bana birşey yapamayacak. zaten ceza almalarını istemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5993D5759

Lise 6 yıl mı oldu?
    Arkadaşlar lise son, 18 yaşında bitiyor zaten. Konu sahibi için söylemiyorumda ben mi yanlış hatırlıyorum kalmadan 4 yıl okuyan üniversite sınavına girerken zaten 18 yaşında oluyordu. Siz 16 yaşında falan mı mezun oldunuz yoksa arkadaş 3. sınıfta veya 2. sınıfta mı?
  • Umarım herkese cevap verebilmişimdir. Beni polisleri karalayan sempatizan sananlarada ;

Polislere saygım sonsuz. Biz rahat yaşayalım diye şehit olan polis ve askerlerimizin ruhu şad olsun. Kaç tane babası veya annesi şehit olan öksüz,yetim var. Onların hakkını ödeyemeyiz. Bu yazdıklarım polis teşkilatını karalamak için değil aksine devletin verdiği yetkileri bilmeyen polisler yüzünden polis teşkilatının adının halka karşı karalanmasını sağlayan polislere. Umarım anlatmak istediğimi anlamışsınızdır. Herkese iyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: nquney1

Öncelikle konuyu dikkatli okumanızı öneririm.Ülkemizin polisiyle ve askeriyle bir sıkıntım yok. Onlar sayesinde rahat bir şekilde yasayabiliyoruz(böyle durumlar hariç). Ürünün hayal ürünü olmadığını kanitlayacagim ve yarın staj gördüğüm kurumdan izin alıp, okula gidip dilekçenin fotoğrafını sizlerle paylaşacağım. Okul çevresinde değildim anlattığım gibi. Oraya buraya salça olmuyorum bilmeden konusmasaniz daha iyi olur. Manitacilik peşinde kosmuyorum hayatımda hiç kız arkadaşım olmadı ve olma ihtimali varken. Tabi hoslandigim kizlar oldu. Ders saatinde okuldan kaçmadım dikkatli okursanız okul ders saati başlamadan ictigimi yazdığımı belli etmişim. Lise hayatımda da kavgaya karışmadim. Hiçbir sucumda kabahatimde yok. Kötü örnek oluşturuyorum, gidin onu öğretmenlere söyleyin okulun kapısında içiyorlar. Ben arada sigara içiyordum ve kötü örnek alacak kimse yoktu. Zaten o araya gelenler sigara içmeye geliyor. Konuyu dikkatli okuyun görme kaybınız yoksa. Veya gözlük numarasını büyütün.Polise ihtiyacımız olduğu zamanlarda oldu saolsunlar yardımcı olup işini yaptılar . Basimin üstünde yerleri var. Bence siz beni elinde sigara bi elinde tesbih olan ergenlerle karistirdiniz. Gayet saygılıyım hocalarıma karşı ve hocalarim beni sever. Öyle zibidi biri olsam konuyu kapatıp işime bakardım. Bu olayı kafama bile takmazdim, millete polis beni aldı, polise dingillik, artistlik yaptım diye herkese anlatırdım. Bu ülkenin polisine askerine saygım sonsuz tabiki görevlerini düzgün yaptıkları sürece. İsterseniz internetten araştırabilirsiniz kötü polisleri. Veya gençleri döven polisleri. Benim öyle polislere saygım yok maalesef. İlerde dallama bir polise denk gelirseniz konuyu okuyup +1 lemeniz dileğiyle.
    bak ergen kardeşim madem anlattığın gibi ak,pak,efendi tabiri caizse tik tok ergenlerinden olmayan bir delikanlıysan o zaman oraya gelen polis abilerin sigarayı at ve burdan uzaklaş dediği zaman ikiletmeden yapacaktın.Ama yapmadın aksine davrandın ve burda milleti galeyana getirip kolluk kuvvetlerine karşı yüzlerine söyleyemediği lafları tetikliyorsun.Şimdi anlattığın olayda polis değilde ciğeri beş para etmez serserinin biri gelipte at lan elindeki sigarayı deyip suratına şamarı yapıştırsaydı acaba bu kadar gücüne gidip böyle kendince hakkını arayacak mıydın ? yüzde yüz hayır.İşte o polisler sen suratına şamarı yeme diye orda, sana uyuşturucu vb. madde vermesinler diye orayı basıyor, okula giden bacına dışardan gelen serseriler sarkıntılık yapmasınlar diye orda, sana tek başına 10 kişi dalıp dayak yeme diye ordalar... diye bir sürü örnek sunabilirim.Şimdi biraz kafanı önüne eğ ve bir daha düşün. onlar seni tanımaz sana kin gütmez yani gururuna yediremeyecek bir şey yok.Asıl oraya gelmeyip kontrol etmezlerse, okul etrafında dönen her türlü olumsuzlukları görmezden gelirlerse sıkıntı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

Arkadaşlar lise son, 18 yaşında bitiyor zaten. Konu sahibi için söylemiyorumda ben mi yanlış hatırlıyorum kalmadan 4 yıl okuyan üniversite sınavına girerken zaten 18 yaşında oluyordu. Siz 16 yaşında falan mı mezun oldunuz yoksa arkadaş 3. sınıfta veya 2. sınıfta mı?

Alıntıları Göster
    Ocakta 19 yaşına giriyor. Şuan son sınıf. Lise 18 yaşında bitiyor. Cevabı kendin vermişsin.
  • Konudan pis kokular gelmeye basladi
    Allah allah kim geldiyse artik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ascomba

bak ergen kardeşim madem anlattığın gibi ak,pak,efendi tabiri caizse tik tok ergenlerinden olmayan bir delikanlıysan o zaman oraya gelen polis abilerin sigarayı at ve burdan uzaklaş dediği zaman ikiletmeden yapacaktın.Ama yapmadın aksine davrandın ve burda milleti galeyana getirip kolluk kuvvetlerine karşı yüzlerine söyleyemediği lafları tetikliyorsun.Şimdi anlattığın olayda polis değilde ciğeri beş para etmez serserinin biri gelipte at lan elindeki sigarayı deyip suratına şamarı yapıştırsaydı acaba bu kadar gücüne gidip böyle kendince hakkını arayacak mıydın ? yüzde yüz hayır.İşte o polisler sen suratına şamarı yeme diye orda, sana uyuşturucu vb. madde vermesinler diye orayı basıyor, okula giden bacına dışardan gelen serseriler sarkıntılık yapmasınlar diye orda, sana tek başına 10 kişi dalıp dayak yeme diye ordalar... diye bir sürü örnek sunabilirim.Şimdi biraz kafanı önüne eğ ve bir daha düşün. onlar seni tanımaz sana kin gütmez yani gururuna yediremeyecek bir şey yok.Asıl oraya gelmeyip kontrol etmezlerse, okul etrafında dönen her türlü olumsuzlukları görmezden gelirlerse sıkıntı.

Alıntıları Göster
    Bak güzel kardeşim, klavye delikanlılığı ile olmaz bu işler, belinde silah olan 3 4 polise sen dayılanabiliyorsen sen dayılan tek başına, polis mafyalık yapmaz, polislik yapar, güçsüze artistik yapmak kolay, dayısı olana yapacaksın artistliği, bu çocuğa değil.

• Cavşırı C kullanıcısına yanıt
    Ne boş bir yorum bu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ascomba kullanıcısına yanıt
    Bir arkadaşa cevap verdim bu konuda. Neyse sana da yazayım. Polisler her zaman geliyor ve at sigarayı , uzaklaş burdan , daha öncede arkadaşımla "yaşımız tutuyor" dediğimizde de kafanizi kırarım gibi cümleler duyduk. Artık canıma tak etti ve düşündüm. Bu benim anayasal hakkım mı? Hakkım. Yaptığım suç mu? Değil. Okuldan uzak miyim ? Uzağım. Eeee. O zaman niye atayım sigaramı yere. İşte bu olayda böyle patladı. Örnek verdiğin serseri şamar atsaydi da , şikayetçi olurdum tabiki. Hatta önce kendimi savunup nefsi müdafaa derdim. Benim zaten babamı şikayet ettiğim için babamla bile 5-6 mahkemem var. Yanlış anlama ama . Sorun bende değil. Babamın psikolojik sorunları , alkol , uyuşturucu bagimliliklari var. Yani içinden diyorsun bu çocuk ta herkesi şikayet ediyor. Durum öyle değil. Annemle , ablamla,halamla ,amcamla ,teyzemle, babamın amcasiyla ve dışardan 2-3 kişiyle daha da mahkemeleri var babamın. Yakında staj gördüğüm hasteneyide şikayet edicem. 9 Eylül de açıldı okul ve staj görüyorum o günden beri hala paramizi yatirmadilar. Artık bu düzen canıma tak etti. Her gün vergiler üstüne vergi alıyorlar ve hakkım olan sigaramı içmeye izin vermiyorlar. Neyse kısaca herşeye karşı hakkımı ararim. Haksizsam da cezamı çekerim. Polisler bu kanunları benden daha iyi bilipte bana böyle müdahale ediyorsa o polis suçludur. Zaten kontrol etsinler birşey demiyorum hatta üzerimi bile arasınlar ama yeter ki bana suçsuz yere suçlu muamelesi yapmasın. Elinden birşey gelmeyince müdüre götürüp de kendini küçük düşürmesin. Müdür de beni adam gibi dinlemeden polislerin her dediğine inanmasın. Bana polisin dediği ne biliyor musun müdürün yanında "ben bu arkadaşın cahilliğine veriyorum". Sizce bir insan zorla apar topar araca bindirilip , mudurun onundede bu lafı söylüyorsa bir insanın onuru ne kadar kırılır biliyor musun . İçi içini yer. Duvarları yumruklar. Ben öyle bir insanım. Neyse .

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Konudan pis kokular gelmeye basladi
    Allah allah kim geldiyse artik
    Aynen öyle oldu, 19 yaşındaki çocuğa artistik yapmışlar, burada nutuk atıyor, umarım bu şahsiyet polis değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chaveez

Ne boş bir yorum bu
    Lise 18 yaşında biter. Çocuk 19 yaşında kalmış yada böyle birşey yok.meslek lisesinde de kaldıysa vardır bir sıkıntısı. Bende meslek okudum oradaki öğrnecilerin yapılarını çok iyi bilirim. Bu olayın böyle başlayıp bitmiş olmasına imkan yok. Adamın diğer yorumlarına bak
    Babası ile mahkemelik
    Staj yerine dava açacak
    Bu forumda cbs çok açılır. İki gün Goy Goy yapılır kapanır.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.