Şimdi Ara

Polis yaşım tuttuğu halde sigara içiyorum diye beni zorla arabaya bindirdi.. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
4
Favori
43.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
328 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ascomba

bir tane ergen 1 kuyuya taş atıyor çoğunlukta içinde hazmedemediği bütün pislikleri dışarı kusuyor burda. Konuyu açan şahıs kendine göre belkide hayal ürünü olan bir durumu burda yazıyor ve sizlerde gaza geliyorsunuz. Okul çevresinde sigara içip oraya buraya salça olan okuluna bile gitmemiş dersten kaçmış sivil kıyafetiyle manitacılık yapmaya gelmiş yahut kavga için gelmiş bu ergenin hiç mi suçu kabahati yok. Okuldaki daha küçük sınıflardaki öğrenci çocuklara olumsuz örnek oluşturmuyor mu? Yani hiç mi hırsızın suçu yok :) İnşallah polis hakkında olumsuz yorum yapanların polise en kötü durumda ihtiyacı olur, inşallah çocukları olanlar ve ilerde olacakların evlatları okul kenarlarındaki bekleyen zibidilerin bütün kötü huyları, alışkanlıkları ve bağımlılıklarını örnek alırlar diyecektim ama demiyorum. Çünkü sizler kadar insafsız değilim :) Olm bu ülkede asker polis olmasa ne yaparsınız ? 2 yüzlülük riyakarlık yapıpta tanımadığınız insanların günahlarını almayın.
    Askere laf yokta polis olmasa hiçbir şey değişmez. En son ne zaman siren çalarak olaya giden bi polis gördün? Donut yerine çay simit yapıyo bizimkiler de kuru pasta partisi veriyo

• quote:

Orijinalden alıntı: geng

Sence polisler ifadeleri bu şekilde mi verecekler, onu bir düşün, sigaradan başka şeyler eklemeyeceğine emin misin, esrar içiyordu, hırsızlık yapacaktı, şunu taciz edecekti vs vs demeyeceklerini garanti edebilir misin, polisler yapmaz deme, bu şekilde davranan ve polislik mesleğini karalayanlar herşeyi yapar, bunlara hazırlıklımısın ?

Alıntıları Göster
    Kardeşim bu ülkenin hakim ve savcıları da salak değil herhalde dimi? + kamera var
  • quote:

Orijinalden alıntı: nquney1

Yok ya orta yakışıklı bir tipim var. Bazıları çok yakışıklısın sana vermeyen ölsün felan diyor. Yani at hırsızı gibi tipim yok.
    yakışıklılık da zaman gibi izafi bir kavram. ss isteriz
  • yalnız olay galiba sayın Erdoğan sigara haramdır dedikten sonra gerçekleşmiş eğer öyleyse niye polisin öyle yaptığı açık ve net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-74F84D677 -- 24 Ekim 2019; 1:37:29 >
  • Donanımhaber çoluk çocuk doldu. Bende birşey oldu sanıp dikkatlice okuyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • command_4 kullanıcısına yanıt
    Kimligimin ve fotoğrafının açığa çıkmasını istemiyorum. Sonra polislere fotoğrafımı dagitirlar bu çocuk torbacı diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • necomix kullanıcısına yanıt
    Begenmediysen çıkış yap butonunu boşuna koymamışlar. Çoluk çocuk dediğin adam benim. Ve forumda 2013 den beri takılıyorum. 2015 ten beri de üyeyim

• nquney1 N kullanıcısına yanıt
    Çıkış yapıp yapmayacağıma sen mi karar vereceksin. Yorumundan şunu anlıyorum ki çok güzel bir tespit yapmışım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • necomix kullanıcısına yanıt
    Ben karar vermeyeceğim iyi oku önce yazdığımı. "Begenmediysen çıkış yapabilirsin anlamimda" yazıyor mesajda. Yada direk sekmeyi kapatabilirsin , yada başka bir konuya geçiş yapabilirsin. Bana göre ,senin yorumuna dayanarak, donanım haberi yaş olarak büyük ama zeka olarak -167 iq ler doldurmuş.

• Su olayı eksiksiz anlatsana delikanlı. Ayrıca ben 19 yaşında üniversitedeydim

• adamın derdine bak yarın anan baban nerede bu devlet der batağa düşsen..
  • bu muhteşem bir yorum gerçekten.. az daha zeki olsaydın gerizekalı olacaktın.
  • Adama serseri, velet falan demişsiniz de buradaki birçok kişiden daha düzgün yazıyor, daha olgun ve sakince mesajlar atıyor. Bu benim dikkatimi çekti. Serseri tipte biri olsa bu kadar sakin ve kibar cevaplar vermezdi gibime geliyor. Hemen tanımadığınız etmediğiniz insanları yaftalamayın.

Ayrıca sadece sınıfta kalanlar 19 yaşında liseli olmuyor ezbere konuşmayın. Mesela ben de yaşıtlarımdan 1 sene geç başlamıştım okula. Bir de doğum gününüzün tarihine göre de yaş-okul durumu değişiklik gösterebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 24 Ekim 2019; 6:20:20 >
  • Ortaöğretim kurumları yönetmeliğini okuyunuz. Okulda ya da okul dışında tütün mamullerini kullanmak ya da bulundurmak kınama cezası gerektiren bir davranıştır. Bknz.Madde 164/1-ç
    Yaşınızın tutması burada bir şey ifade etmiyor. Size tavsiyem hatalı olduğunuzu kabul edip, aynı davranışı tekrar yapmayacağınız konusunda okul idaresini ikna etmeniz olacaktır.

• _ 50 sene içtim bu zaman içerisinde +- 29.000 paket ve sıkı dur +- 350.000 Tl. nakit yapıyor.
    _ Fazlası var eksiği yoktur, geçen anjio oldum bu meret yüzünden, karar senin.
    _ Ana Baba parası ile içiyor isen sıkıntı, otlakçı isen daha daha sıkıntı adamları sömürüyorsun.

ha olumlu yanı yok var tabi ;

" Güzem Yılmaz Ertem’in sorularını cevaplayan Akın’ın sigara ve alkolun bütçeye katkısının ciddi olacağını ve eğer 2 buçuk TL’lik zam yapılırsa, sadece tütünün yaklaşık 6,7 milyar TL’lik bütçeye katkısı olacağını düşündüğünü söyledi. "

-bu da emekli maaşımın ana sponsoru :)
    BloombergHT
    Sigara ve alkoldeki vergi artışının bütçeye katkısı
    https://www.bloomberght.com/sigara-ve-alkoldeki-vergi-artisinin-butceye-katkisi-2227838

• Toplu taşıma araçlarında, okul, üniversite önlerinde, ibadethane, cami, kilise, mescit vb. içlerinde, bahçelerinde sigara içmek yasaktır.

Öğrencilerin görebileceği yer ve ortamlarda kesinlikle sigara içilmeyecektir.

Kısaca suçlusun. Hiç bir itirazda da bulunamazsın. Bulunsan da kazanamazsın. En iyisi sigarayı bırak huzur bul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realitych

Bu mesaj silindi.
  • Ben liseyi 16 yaşımda bitirmiştim.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.