Şimdi Ara

Polis yaşım tuttuğu halde sigara içiyorum diye beni zorla arabaya bindirdi.. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
4
Favori
43.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
328 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nquney1

Bir arkadaşa cevap verdim bu konuda. Neyse sana da yazayım. Polisler her zaman geliyor ve at sigarayı , uzaklaş burdan , daha öncede arkadaşımla "yaşımız tutuyor" dediğimizde de kafanizi kırarım gibi cümleler duyduk. Artık canıma tak etti ve düşündüm. Bu benim anayasal hakkım mı? Hakkım. Yaptığım suç mu? Değil. Okuldan uzak miyim ? Uzağım. Eeee. O zaman niye atayım sigaramı yere. İşte bu olayda böyle patladı. Örnek verdiğin serseri şamar atsaydi da , şikayetçi olurdum tabiki. Hatta önce kendimi savunup nefsi müdafaa derdim. Benim zaten babamı şikayet ettiğim için babamla bile 5-6 mahkemem var. Yanlış anlama ama . Sorun bende değil. Babamın psikolojik sorunları , alkol , uyuşturucu bagimliliklari var. Yani içinden diyorsun bu çocuk ta herkesi şikayet ediyor. Durum öyle değil. Annemle , ablamla,halamla ,amcamla ,teyzemle, babamın amcasiyla ve dışardan 2-3 kişiyle daha da mahkemeleri var babamın. Yakında staj gördüğüm hasteneyide şikayet edicem. 9 Eylül de açıldı okul ve staj görüyorum o günden beri hala paramizi yatirmadilar. Artık bu düzen canıma tak etti. Her gün vergiler üstüne vergi alıyorlar ve hakkım olan sigaramı içmeye izin vermiyorlar. Neyse kısaca herşeye karşı hakkımı ararim. Haksizsam da cezamı çekerim. Polisler bu kanunları benden daha iyi bilipte bana böyle müdahale ediyorsa o polis suçludur. Zaten kontrol etsinler birşey demiyorum hatta üzerimi bile arasınlar ama yeter ki bana suçsuz yere suçlu muamelesi yapmasın. Elinden birşey gelmeyince müdüre götürüp de kendini küçük düşürmesin. Müdür de beni adam gibi dinlemeden polislerin her dediğine inanmasın. Bana polisin dediği ne biliyor musun müdürün yanında "ben bu arkadaşın cahilliğine veriyorum". Sizce bir insan zorla apar topar araca bindirilip , mudurun onundede bu lafı söylüyorsa bir insanın onuru ne kadar kırılır biliyor musun . İçi içini yer. Duvarları yumruklar. Ben öyle bir insanım. Neyse .
    Sen hiçbir yere şikayette bulunmayacaksın, şikayette bulunacak adam dakika başı yorum atmaz, şikayette bulunursan çok hata yapacaksın, yazdığın yorumlardan belli, seni bir dakikada yerler zaten, şikayetini edeceksen et, yarın gel, burada yaz, paylaş, aynı şeyleri yazmaya gerek yok.

• Cavşırı C kullanıcısına yanıt
    Hadi bu konuyu geçtim benim canımı sıkan nokta şu; Siz her sınıfta kalan veya okulu geç bitiren kişilere böyle mi bakıyorsunuz?

Serseri, bir baltaya sap olalamamış, keş vb.

Bu mudur insanların bakış açısı? Bu resmen cehalet ve cahilliktir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    aynen öyle bende adam yerine koyup bişeyler anlatıyorum.tıpkı bu elemanın gazına gelip vay efendim sana nasıl böyle yaparlar, vay efendim şuraya şikayet et oraya olmaz buraya şikayet et diyen tipler gibi. Hade bana eyvallahh..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim dönemimizde öğretmenler mesela az buçuk iyi döverdi. Şimdi bakınca şiddet diyorlar ama bazı durumlarda bu yanlış değil. Ömür boyu sana zarar verecek birşeyi yapmana bir polis kızıyorsa iyi birşey yapıyordur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chaveez kullanıcısına yanıt
    Evet haklısınız. Beni karalayanlara ise; Sınıfta kaldım fakat okuldaki en basarılısı bile benim gibi haklarını bilmez. Kimse tarih dersinde 2. Dünya savaşı liderlerini sayamaz veya benim gibi felsefe dersinde felsefe yapamaz. Sınıfta kaldık diye it, kopuk olduk. Kendimi övmüyorum ama burda bana bı haksızlık var. Beni dışardaki baliciler, köşebaşı torbacilar, kız düşkünü , serseri yaptınız. Ağzımı bozmamaya çalışıyorum ama, zorluyorsunuz biraz. Serseri olsam niye konu açayım. Polise 2-3 şamar atıp karakolluk olurdum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ascomba kullanıcısına yanıt
    Reşitim demiş, elindeki sigarayı bileğini sıkarak yere düşürmüşler, kimliği görmelerine rağmen sivil ve okuldan uzakta olan birini okula götürüp cahil diyip tutanak tutturmuş ve disiplinlik yapmışlar. Burada anlatılanlar çerçevesinde bu gencin suçu nedir? Polisin işi inada bindirdiği ve yasal işlem yapamadığı halde davranışları doğru mudur?

• nquney1 N kullanıcısına yanıt
    Ne yazdığımı ve kime yazdığımı okumanı tekrar tavsiye ederim. Dikkatlice tekrar bak ve hangi mesajı da alıntıladığımı kontrol et.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ascomba

aynen öyle bende adam yerine koyup bişeyler anlatıyorum.tıpkı bu elemanın gazına gelip vay efendim sana nasıl böyle yaparlar, vay efendim şuraya şikayet et oraya olmaz buraya şikayet et diyen tipler gibi. Hade bana eyvallahh..
    Forumda delikanlı olun bari, buradayım, aklın yetiyorsa yaz cevabını, okuyalım.
  • J.McNulty kullanıcısına yanıt
    Bana zaten bu konuda öğütler veriliyor. sigara bırakma hatları kurulmuş. Polis iyi niyetli olsa adam gibi anlatırdı. müdüre goturmezlerdi , lanli lunlu konuşmazlardı. Bak bazı iyi bekcilerle sohbetim var , arada sahilde muhabbet ediyoruz . Ama bu polisler o iyi niyetli polisler değil.

• Chaveez kullanıcısına yanıt
    Hayır ilk başta haklısınız yazdım ya. Ondan sonrasını Diğerini o bana it kopuk diyene yazdım hocam. Yazımda Anlatım bozukluğu varsa dikkate almayın.

• nquney1 N kullanıcısına yanıt
    Anladım aslında benim hatam, umarım hakkını doğru bir şekilde arayabilirsin

• İranlandın

• retrocr kullanıcısına yanıt
    Ben sigaraya odedigim vergiyle hastaneyi satın alırım. Senin ne hakkın olacak. Konuyu nereye taşıyorsun.

• Bir bitmediniz KÖTÜLÜK SEVİCİLER

Evet ailevi, kisisel sıkıntilarim, vardı. Senin okuduğun meslek değil benimki sağlık meslek. Babamla mahkemelik oldum ve haklı çıktım kaç kere. Staj paramida yatirmiyolar napim , devlet bana başka bi secenek sunmuyor dava etmek haricinde. Hastanenin önünde halaymi çekeyim , grevmi yapayım.

• tipin eşkal ise normaldir
  • command_4 kullanıcısına yanıt
    Yok ya orta yakışıklı bir tipim var. Bazıları çok yakışıklısın sana vermeyen ölsün felan diyor. Yani at hırsızı gibi tipim yok.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.