Şimdi Ara

Polis yaşım tuttuğu halde sigara içiyorum diye beni zorla arabaya bindirdi.. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
4
Favori
43.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
328 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-F31FE8CB4

Gerçekten ailen içtiğini biliyorsa ve maddi durumunuz yerindeyse kaliteli bi avukat tutup mötünden kan alın o polisin
    Ne saniyosunuz siz bu ülkeyi hatasini yapan cezasini ceker ve herkes hata yapar, uslubuna dikkat et
    Ayrica yaptigi kotu davranisa tepki verenlere alkis tutan yok bir gun cocuklariniz bunun gibiler yuzunden kotu aliskanliklara baslarsa o zaman görürüz seni..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F5A160BAB -- 24 Ekim 2019; 8:20:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-67D7F6EFB

Polis akşama kadar yatıyor canı sıkıldığı için zamanını seninle öldürmeye çalışmış..

Sigara içebilirsin kimse birşey diyemez ailen dışında.

Geçen benide durdurdu yaşım 29 bana kimliktekine benzemiyorsun diye karakola götürdü hem zamanı çaldı hemde hastaneye gidemedim mmaksat zaman dolsun çoğunluğu böyle ama köşe başında çatışma çıksa çoğu topuklar..

Kısacası takma kafaya sigarayıda bırak gitsin.
    Ne guzel dunya be klavye basindan aksama kadar yatiyor demek. Her polisin bir okulda gorevlendirildigini, senin benim cocuklarima bir zarar gelmesin diye gorevi ile ilgili ziyaret ettiklerini, bir cocugun ogrenci olmadigini dusunerek okul öğrencilerine zarar verebilecegini dusunmesi ve mudahale etmesi cok mu zoruna gitti. Yazik

• Sigara İçme Yasağı ve Cezası 2019

Toplu taşıma araçlarında, okul, üniversite önlerinde, ibadethane, cami, kilise, mescit vb. içlerinde, bahçelerinde sigara içmek yasaktır. Hastanelerde, sağlık merkezlerinde, kapalı alanlarda, ofislerde, devlet dairelerinde, çocuk parklarında, fabrikalarda, arabalarda, otobüslerde, trenlerde, uçaklarda sigara içmek yasaktır. Toplu yaşam alanlarında sigara içme yasağı bir süredir uygulanmaktadır. Sigara içme yasağı yapılan zamlarla birlikte oldukça caydırıcı olmuştur. Peki sigara içme yasağı nedir? Sigara içme yasağı 2019 ne kadar? Sigara içmenin cezası kaç TL? Sigara içmenin cezası var mı? Sigara içmenin cezası nereye ödenir 2019? Sigara içmenin cezası nasıl ödenir? Sigara içmenin cezasına nasıl itiraz edilir? Sigara içmenin cezası ödenmezse ne olur?

• Sanırım okul çevresinde sigara içtiğin için sana işlem yapmışlar.Artık okul ve çevresinde sigara içmek yasak diye biliyorum.Mesela buraya bakabilirsin;

''Toplu taşıma araçlarında, okul, üniversite önlerinde, ibadethane, cami, kilise, mescit vb. içlerinde, bahçelerinde sigara içmek yasaktır. Hastanelerde, sağlık merkezlerinde, kapalı alanlarda, ofislerde, devlet dairelerinde, çocuk parklarında, fabrikalarda, arabalarda, otobüslerde, trenlerde, uçaklarda sigara içmek yasaktır.''

Zaten müdürde seni disipline ''Okul dışında sigara kullanmak'' gerekçesiyle disipline sevketmiş.Yani yaşın tuttuğu halde böyle bir muameleye maruz kalmamışsın.Okul çevresinde sigara içtiğin için başın derde girmiş...

• olum bu kadar derdi çekmek yerine ağzındaki sigarayı atmak daha mı zor geldi sana .. bunlarla uğraşılırmı su deresine götürür de susuz getirir , park halinde içenlere bile ceza keser bunlar
  • nquney1 N kullanıcısına yanıt
    Yüzüne yapmaz sırtına yapar hemen morarmaz zaten geç farkettim der ne bileyim 19 yaşındasın biz bunları çok gördük polis amir savcı Vs tanıdık birşey halleder o onu rahat ol sen. Doktor rapor yazdıktan sonra gerisi bahane. Benden demesi karar senin. Benim kuzen polis ordan biliyorum anlatıyor. Neler neler dönüyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir gun o polisler icin keske beni dove dove o sigarayi biraktirsaydilar diceksin. Kemoterapi ne kotu birsey bir bilsen.

• sen dua et sigarayı attırmayıp arabaya bindirip ardından arabada sigara içmekten ceza yazabilirlerdi.
  • Ocakta 19 yaşına gireceğim demişsin. Kanun senin doldurmuş olduğun yaşa bakar. Burada belirleyici unsur doğum yılın olacaktır. Sen şu an 17 yaşını doldurmuşsun. Ocakta 18 yaşını doldurup 19 yaşına gireceksin anladığım kadarıyla. Yani polis haklı oluyor eğer öyleyse. 2001 doğumluysan haklısın, 2002 doğumluysan polis doğru yapmış.
  • Konu gerçekten çok uzadı.
  • Yasa yok ki, Tayyip sigara düşmanı olay bu, poliste müdürde akpli

• quote:

Orijinalden alıntı: IO

Kardeşim bu ülkenin hakim ve savcıları da salak değil herhalde dimi? + kamera var

Alıntıları Göster
    Güzel kardeşim, bu arkadaş çok tecrübesiz, bir dakikada yerler çıtır çıtır, çok hata yapar, yorumlarından belli.

Şikayet edecek adam dakika başı foruma mesaj atmaz, gider, eder şikayetini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 24 Ekim 2019; 11:23:29 >
  • Rahatlığa bak ya hem okulun önünde hemde polisin yanında sigara içmiş suçum yok diyor.Topuğuna sıkmadığına şükret bence.

• boşuna demiyorlar sigara her türlü zararlı diye
  • talsuv61 T kullanıcısına yanıt
    siğara üreticileride kemal abi bu durumda.
  • Siz harbiden ya okumuyorsunuz ya da okuduğunuzu idrak edemiyorsunuz,
    1)19 yaşına gireceğim diyor yani 18 bitmiş 19u bekliyor(reşit yani)
    2) okuldan 100 metre uzakta bir apartman arası demiş(yani okul etrafında değil)
    3)elimi sıkarak sigarayı düşürttüler demiş(bu suç değil mi?)
    4) reşit olduğumu söyledim buna rağmen beni salmayıp okula götürdüler ve disipline gönderildim demiş(görevi kötüye kullanma)
    Olayın aslı nedir bilmiyorum ama bu anlatılanlar ışığında farklı çıkarım yapmak nasıl bir zihniyettir.
    (sigara içmiyorum, kardeşimizin bırakmasını da çok isterim ama kolluk kuvvetlerinin bunu yapma şekli doğru değil kanun dışı.)

• Yaa yalan abi inanıyormusunuz buna LİSELİ 19 YAŞINDA :)) sınıfta kalma diye birşey yook hikayeee 19 yaşında adam üstün de kimlik taşımaz mı yaşım tutuyor dedigin de kimligini isterler bakarlar tutuyorsa yol verirler yaşı tutup da kimligi de üzerinde degilse ne olur ? KiMLİGİ YOK DİYE PARA CEZASI KESİLİR !!!
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.