Şimdi Ara

Polis yaşım tuttuğu halde sigara içiyorum diye beni zorla arabaya bindirdi.. (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
4
Favori
43.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
328 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Müdüre verdiği dilekçe yeterli. Okul dışında, üniforması olmadan sigara içmiş sadece.
  • asadem kullanıcısına yanıt
    Evet okul öğrencisinin dışarda kullanımı yasakmış. Ama polislerin o gün öğrenci olduğumu bile bilmiyorlardı ve zorla beni okula götürdüler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her gün onlarca araba soyuluyor bu polisler o zaman nerede acaba?
  • Abi ben birakicam tütün bıktırdı artık zaten. Eski zevki alamıyorum. 40 yıllık tiryaki gibi konuştum ama alamıyorum.

• ahmetdu kullanıcısına yanıt
    Haklıyım çünkü polisin görevi orada sigara içmek yasaksa ceza kesmek. Beni okula zorla götürmek değil. İkincisi görevi kötüye kullanma var çünkü okul önünde öğretmenler sigarayla Fink atıyor.

• nquney1 N kullanıcısına yanıt
    Aç dava sonucu paylaşırsın inşallah yanılırım. Ayrıca hangi hal ve tavırla davrandığını da bilmiyoruz 😃

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Long Nightt kullanıcısına yanıt
    Hayır polisler okul yakınında içsem ceza yazardı. Polislerin görevi okul yakınında sigara icenleri müdüre goturmekmi. Ceza yazsa adam gibi eyvallah.

• ahrimar kullanıcısına yanıt
    O zaman polis sigara icenleri dovsun. Olay bu değil , olay yapılan haksızlık. Sigara sağlığa zararlı diye polisler haklimi şimdi.

• Semih Güzey kullanıcısına yanıt
    2001 Ocak.

• cmpunk01 kullanıcısına yanıt
    Okulun yanında değil , polisin de yanında değil. Polis içerken yanıma geldim

• Mertcanoa kullanıcısına yanıt
    Lise normalde 18 yaşında bitiyor. Bende 30 gün devamsızlık hakkını astım ve sınıfta kaldım. Sınıfta kalma diye bir şey sadece 1 kereye mahsus. Oda başarı notu 50'nin altında olan öğrenciler ve özürsüz 10 gün , özürlü 20 gün devamsızlık yapan öğrenciler o yıl başarısız sayılır. Kimliğinde uzerimdeydi arabaya attıktan sonra istediler.

• press-tij kullanıcısına yanıt
    Uyarı "at lan elindeki sigarayı" şeklinde olmuyor. Okuldan uzağım ve hiçbir yerde sigara içilmez yazmıyor. Ve sivilim. Orada içmek yasak değil . Yasak Olsaydı "yaşım tutuyor" dediğimde bana "burada içmek yasak" derdi. Hem yasak olsa ne olacak. Cezamı yazar gönderir.

• Yanlış bir durum göremedim polisin uygulaması bence doğrudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 24 Ekim 2019; 20:23:34 >
  • Avukat tutsan da sonuç aynı olur. Burda ekstrem bir durum yok. Sigara içilmeyen yerde içmişsin. Seni okuluna götürüp bildirmişler.
    Veya müdür şikayet etti de geldiler. Orasını bilemem ama burda gayri resmi birşey yok idari bir yaptırım adli bir olay değil. Mahkeme yoluna gitsen en fazla okul tarafından yapılan yaptırım iptal olur.
    Sonuçta olay suç değil kabahat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paco de Lucia kullanıcısına yanıt
    Yaşım küçük değilmi okuluma götürüp bildiriyorlar. O zaman ben birini bıçaklayım yine müdüre götürsünler. Orada içmek yasak sa yasak desinler. Yaşı küçük olanları yakaladiklari zaman merkeze götürüyorlar çünkü aynı sınıftan 1-2 kişiyi götürdüler. Bana işlem yapmaya haklari yok. Orada içmek kesinlikle yasak değil yani. Neyse benim için ceza almasa karda olur yeterki haklı çıkayım.

• Başlık altında yapılan yorumlarda polislere hakaret, küfür içerikli yorumlar yapılmış. Tüm polisler bir tutulmuş. Öncelikle olaya önyargıyla yaklaşıp csb yazıp gitmek istemiyorum fakat bu tür olaylar başınızdan geçtiğinde hukuki süreç başlatma fikrindeyseniz lütfen gerekli forumlara yazıp bilgi alın. Sizin buraya yazmanızdaki amacı ben anlamıyorum. Ha şöyle düşündüm belki onu akıl edememiştir, danışma ücreti vermek istemiyordur vs ancak yazınızda avukat arkadaşlar yardımcı olabilir mi diye not da göremedim. Burada konuşulacak olanlar (gördüğüm birkaç yorum dışında) boş. Ardı yanık yorumcu arkadaşlara da tavsiyem problemi, problem yaşanırken çözün. Televizyondan gördüklerinizle, insanların anlattıkları olaylarla galeyana gelip polislere sallamayın.

• Apartman arasında siğara içen bir öğrenci.... Ne kadar masumane Kötü örnek olduğun 14 ündeki garbanlarıda unut hakkını ara kardeşim, unutma kartel bir numara

• bordoklavyeliadam B kullanıcısına yanıt
    Evet polisler aslında iyi polis olabilir ama bana tutumu kötüydü. Polislere sallamaya gerek yok. Hukuki süreçten önce müdürle yarın görüşucem. Polislerin benle görüşmesini sağlayacağım.

• Evet arkadaşlar dilekçemi çizgili kağıda yazdım. Yarın A4 e geciricem. Neyse yapacağım ilk adım müdürle görüşmek ve haklı olduğumu anlatıp polislerin benden özür dilemesini isteyeceğim. Yoksa dilekçemi adliyeye vericegimi söyleyeceğim.

Dilekçenin içeriği ise;
    TCK Md. 109 (kişiyi huriiyetinden yoksun bırakma)
    TCK Md. 257 (görevi kötüye kullanma)
    TCK Md 125 (hakaret sucu (küçük düşürme için))

Yarın detayları aktaracağım size.

• bakıyorum da birbirinden salak birbirinden saçma yorumlar var, konu sahibi okuyorsa git kardeşim aç davayı, ama davayı kaybedeceğin için mahkeme ve avukat ücretini de ödeyeceğini söyleeyim, şimdi bu ergenin sorunu sigarayı içmesi değil, sigarayı içmemesi gereken bir yerde içmiş, hatta polis arkadaşlar yanlış yapmış, müdüre söylemek yerine karakola götürüp kabahatler kanunundan ceza yazmaları gerekiyordu, o zaman gelip burda ergen ergen konuşup başlık açarmıydı merak ediyorum, neyse bundan sonra senin gibi ergenlerle karşılaşırsam uyarmam alır götürür işlemini yaparım
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.