Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Polis yaşım tuttuğu halde sigara içiyorum diye beni zorla arabaya bindirdi.. (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
4
Favori
43.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
328 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    (Değişik: RG 16/9/2017-30182) Disiplin cezaları
    Disiplin cezasını gerektiren davranış ve fiiller
    MADDE 164- (1) Kınama cezasını gerektiren davranışlar ve fiiller şunlardır:
    a) (Değişik:RG-1/7/2015-29403) Okulu, okul eşyasını ve çevresini kirletmek,
    b) Yapması gereken görevleri yapmamak,
    c) Kılık-kıyafete ilişkin mevzuat hükümlerine uymamak,
    ç) (Değişik:RG-1/7/2015-29403) Tütün ve tütün mamullerini bulundurmak veya
    kullanmak,
    d) Başkasına ait eşyayı izinsiz almak veya kullanmak,
    e) Yalan söylemek,
    f) (Değişik:RG-28/10/2016-29871) Okula geldiği hâlde özürsüz eğitim ve öğretim
    faaliyetlerine, törenlere, sosyal etkinliklere ve okul pansiyonlarında etüde katılmamak, geç
    katılmak veya bunlardan erken ayrılmak,
    g) (Değişik:RG-28/10/2016-29871) Okul kütüphanesi, atölye, laboratuvar, pansiyon
    veya diğer bölümlerden aldığı kitap, araç-gereç ve malzemeyi, eksik vermek veya kötü
    kullanmak,
    ğ) Kaba ve saygısız davranmak,
    h) (Değişik:RG-1/7/2015-29403) Dersin ve ders dışı eğitim faaliyetlerinin akışını ve
    düzenini bozacak davranışlarda bulunmak,
    ı) Kopya çekmek veya çekilmesine yardımcı olmak,
    i) (Değişik:RG-1/7/2015-29403) Yatılı okullarda pansiyona geç gelmek,
    j) (Değişik:RG-1/7/2015-29403) Müstehcen veya yasaklanmış araç, gereç ve
    dokümanları okula ve okula bağlı yerlere sokmak veya yanında bulundurmak,

Mesela j maddesinde okula ve okula bağlı yerlere sokmak yanında bulundurmak diye belirtirken.
    ç maddesinde Tütün ve tütün mamullerini bulundurmak veya kullanmak, yazmış burad okul ve okul dışı belirtmemiş
    müdürler ve hocalar da buradan yürüyor genelde.

Polis olayına gelirsek eğer, yaşa bağlı olarak saygısızlık yapmış olabilirler anlatma bağlı olarak ama seni zorla arabaya bindirme hakları var mı elbette var şüpheli gördük zor kullandık diye bilirler buna bir şey diyemiyoruz maalesef. Biraz da saygı şart senin yerinde olsan at sigarayı dediğinde kimliğimi çıkarır yaşım 19 deyip ne için böyle bir talep de bulunduğu sorardım. Saygısızlık devam mı ediyor istediklerini yap zaten bırakacaklar öyle yada böyle.

• İçersen iç be ne tatava yaptın.Sanki iyi bir şey yapmış gibi dil pabuç kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-67D7F6EFB

Polis arabaya atıp mala vursa hiç şaşırmam 5 parmağın beşide bir değil.. O yüzden polis yapmaz öyle diyemem..

http://www.gazetevatan.com/gunduz-polis--gece----463475-gundem/ polis traveseti çıktı
    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/polis-banka-soydu-38370650 polis banka soydu
    https://www.cnnturk.com/turkiye/uyusturucu-saticisi-polis-cikti polis uyuşturucu satıcısı çıktı
    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/ekip-otosunda-tecavuz-dehseti-polis-memuru-tutuklandi-40778159 polis tecavüz etti

Youtubeda travestiyle polis videosu var polisin fermuar açık

• nquney1 N kullanıcısına yanıt
    Kaybedeceğini düşünmüyorum Ceza Mahkemesi bakacağı için belirli bir tutar yok. Büyük ihtimal davalı polis ödemek zorunda kalır davadan bir şey çıkmazsa da devlet karşılıyor diye biliyorum. Davanın senin lehine sonuçlanacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patatos -- 25 Ekim 2019; 1:3:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef klasik ülkemin polisi 100 polisin 98 i böyle üzülerek söylüyorum. Yazıklar olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • edit bilmem kaç :) sana yapılanı savcıya gidip şikayet et. özüre mözürede kanma lafınıda etme. Bırak onuda onlar düşünsün. Bu ülkede maalesef hiç bir şey olamayan " bari gidiyim polis oluyum " diyor. Polisden bir nebze olsun çekenelmesi gerektiğini caydırıcılığı olması gerektiğini savunuyorum. Ama bu kişiler masum kişiler değil it uğursuz sapık tayfasına keşke böyle davransalar. erzurum otogarındaki olayı biliyoruz
  • başarısız csb hiçbir polis öyle yapmaz 13 yaşındaki. bebeler içe içe polisin yanından geçiyor umursayan yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaşadığım yerde istanbulun göbeğinde meslek lisesine yakın otobüs durağında okul çıkışı otobüs bekleyen nerede ise tüm ergenlerin ağzında sigara var,görevli gibi ya da bir şeye isyan eder gibi sigara içiyorlar,öğrenci kıyafeti ile hiç hoş durmuyor çok sırıtıyor.

bu konudan bağımsız söylüyorum içmesin demem git evine üstünü başını değiştir çık sokağa ne yaparsan yap,ama okuldan çıkar çıkmaz her yer öğrenci kaynar iken ağızda sigara gezmek iş değil,polis'in tutumu zaten iktidarın bakış açısı buna böyle bakmak lazım,bu ülkede referandum yapıldı ipin ucu kaçtı gitti,neye evet dediğini bilmeden yol yaptı köprü yaptı hastane yaptı kafası ile gelinen yer burası.

evet yaptı hastaneden yazılan ilacın % 50 si her daim vatandaştan alınıyor,bu işlerin sonunda olacağı bu,sigaradan içkiden vergi alıp diyanet işleri dahil bir sürü devlet kurumuna maaş ödeniyor cami yapılıyor vs. bir ülkede olan bitenden halk sorumludur,kimse başka sorumlu aramasın.

• 1881-1938 kullanıcısına yanıt
    Elimde sigara var diye bindirdiler. Müdürün dilekçesi var yani şüpheli gördük yalanını söyleyemez. Okulun kuralları polisi ilgilendirmez. Dışarda içerken müdür görse dilekçe verir ama polis beni her gördüğünde zorla müdüre götürüp dilekçemi yazdiracak. Polis görevinin dışına çıkıyor. 18 yaşındaki birini zorla okula götürüp müdüre şikayet ediyorlar. Bu polislik değil bence. Mahkemeden bir sonuç cikmasa bile bida bu adamların bana bulasamayacağı kanaatindeyim. Okula da 100 metre mesafede istedigim yerde icebilirim yani.

• Bugün mahkeme kağıdını inanmayanlara PM aticam.

• Ulan her gün şehit vb haberler oluyor. Şu sigara mevzusu kadar forumda dikkat çekmiyor.

• adem-123 kullanıcısına yanıt
    Toplumumuzda şehit haberlerini sıradan bir şeymiş gibi karşılanıyor artık. Çünkü senelerdir her gün veya her hafta şehit vermeye başladık.

• Adam diyor ki okuldan en az 100 metre uzaktaydım. Siz hala okul çevresinde sigara içmek yasak diyorsunuz. Evet yasak ama 100 metre diyor adam. Hadi olmazda maksimum 5 metre yasak olsun. Ne evler var okullarla dip dibe ne yapsın o evde yaşayan insanlar. Okul binalarının kamu binalarının çevresine bant çekilir sigara içilmeyen alan diye. Onun dışında içiliyor. Adam 100 metre diyor hala okul çevresinde içmek yasak diyorsunuz. 100 metre la 100.

• Yaşım tutuyor diyip durmuşsun da ben 18 yaşından küçük birinin sigara içmesini illegal olduğunu söyleyen bir şey okumadım hiç. Satmak suç orası ayrı.

İçene en fazla yazık günah o genç vücuduna dersin o kadar.

Hakkını araman konusunda seni tebrik ederim kardeşim.

• Iyi yapmis bnce yasi tutmayanlara kotu ornek okul cevresinde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nquney1 N kullanıcısına yanıt
    Bir şeyi yanlış biliyorsun. Okul içerisinde ve okul giriş çıkış ile çevresinde sigara içmek, bunu alışkanlık haline getirmek ve diğer öğrencilere kötü örnek olmak Kabahatlar kanununca yasak ve idari yaptırım cezası gerektirir. Bu durumun tespiti ile disipline vermekde okul yönetiminin işidir. Yaşının büyük olması, sivil olman ailenin bunu bilmesi diğer öğrencilere kötü örnek olmana mazeret olamaz. Burda ki ergen tiplerin yorumlarına bakarak gaza gelme. Bir kanunun varlığını bilmemek seni bu durumdan kurtarmaz. O polislerin sana Kabahatlar Kanunu-Emre Aykırı Davranıştan 259 TL da ceza yazmaları gerekirdi. Yani görevlerimi eksik yapmışlar :))

• Sigara içmek yasakmı haram ama pardon

• Helal olsun, hakkını ara kardeşim.
  • Ülkemin polisine de inancim kalmadi ..Bir yerden ceza kesmek icin vatandasa firsat kollar olmuslar ki gercek olmadigi halde gercekmis gibi yazip gönderiyorlar..

Geçen yasadigim bir olayda arabamizin kapisini yamulttular sonra biz trafik polisi cagiracagiz deyince de sen burda cadde uzerinde durmussun soyle boyle cagirirsan bi dunya cezayi geceriz dediler kisaca ..Sustugumuzla kaldik ..Ki kendilerini hakli cikarmak icin yalandan da ceza yaziyorlar nereden geciririz diye bakar olmuslar ..Biri de aynami kendi kirip arabamiza carptin diye ceza yazdiracagim sana demisti ya .
    Polise olan inancim sıfir artik ...
    Umarim hakkinizi bulursunuz.

• Bacak kadar bebeler sigara içiyor kimse almıyor.
    Sizi neden aldı acaba?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.