Şimdi Ara

Polis yaşım tuttuğu halde sigara içiyorum diye beni zorla arabaya bindirdi.. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
4
Favori
43.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
328 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence de katılıyorum gayet güzel tavsiye olmus. Şuna buna şikayet et dava et diyenleri boşver bazen tamam deyip geçmek gerekiyor her ne kadar yanlış da olsa çünkü vakit kaybı bu vakti daha iyi şeylerle değerlendirebilirsin . Sonuç çıkabilecek bir olay değil. En iyi ders ülkene hayırlı bir insan olmaya çalışmak. Gayet güzel bak sağlık lisesinde okuyorsun güzel meslekler elde edebilirsin birgün olur o sana kötü davranan insanlar senin yardımına ihtiyaç duyarlar o zaman sen onlara iyi davranarak insan olmayı gösterirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ascomba kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz gibi de olabilir evet. Ama burada insanı sinirlendiren polisin keyfiliği. Yarın başka bir konuda başka bir keyfi hareket yapmayacakları ne malum. En nihayetinde karşındaki insan üniforma giymiş, iş bulamadığı için polis olmuş sıradan bir vatandaş. Üniforma giyince yapacağı işlerin hukuki bir dayanağı olmalı. Aksi eşkıyalık olur.

Bazen minibüs bulamayınca korsan minibüs ile şehirlerarası yolculuk yapıyorum. Araç polise yakalandığı zaman bazen şoför "bilmem ne abinin selamı var." deyip yoluna devam ediyor. Bakın benim yaptığım yanlış zira korsanı teşvik etmiş oluyorum. Ancak "bilmem ne abiden" rüşvet alan polis çok daha büyük yanlış içerisinde. Üniformayı hak etmeyen insanlara gereken ceza verilmezse yozlaşma giderek artar.
  • Bu dandik düz polislerin kendini doğuda özel harekat polisi zannetmesi beni benden alıyor

Çocuklar üzerinde egolarını tatmin ediyolar.Doğuya 2 yıl zorunlu verip adam etmek lazım aslında hepisini.
  • Amerikadaki gibi hepsinin üzerinde daima kayıtta olan bir kamera olması gerekiyor. Motorsikletli kuryeler, sporcular, youtuberlar, çoluk çocuk bile bu kamerayı kullanırken poliste yok. Olmak zorunda. Birinin eline silah veriyosan takipte edeceksin. Biz vatandaş olarak kamerayla gezecek değiliz heralde. Amwerikan polis sistemini komple burada uygulamak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Bu dandik düz polislerin kendini doğuda özel harekat polisi zannetmesi beni benden alıyor

Çocuklar üzerinde egolarını tatmin ediyolar.Doğuya 2 yıl zorunlu verip adam etmek lazım aslında hepisini.
    her polis zorunlu doğu görevi yapıyor zaten konumuna göre 3-5 sene arası. doğuya giden adam mı oluyor veya gitmeyince adam değil mi? ne saçma :D
  • Polis geldiği zaman sigarayı at dediği anda atacaksın ki dediğini yapmış olacaksın işte ama hikaye bayağı karışık okul gününde okula gitmiyorsun 100 metre ötede sigara içiyorsun sonra polis gelip yakalıyor sanki okul içinde içilmiş gibi ceza kesiliyor ne alaka anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak benim sınıftaki herkes sigara içiyor ben hariç millet ne yaşıyor da sigaraya başlıyor ben anlamıyorum accuk iradeye sahip çıkın
    Bugün sokaktaki bir banka oturdum yanıma bir adam oturdu tanımadığım ama içtiği sigaranın kokusu çok iyidi parfum gibiydi

• --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokuba -- 17 Aralık 2020; 16:2:28 >
  • Okul önü ve çevresi, üniversite onu çevresi, cami bb. Yerlerde sigara içmek yasaktır. Diklenmek yerine özür dileyip atsaymissiniz. Hem 19 yaşında nasıl bir lise talebesi bu. Ben o yaşta askere gittim daha 20 olmamıştım. Kimileri de yasa kanun hukuk bilmeden yok şikayet et, yok avukat tut motunden kan al, yok şunu yap o bunu yap. Çok matah bırsey yapmışsın gibi birde hakkımı nasıl ararım demen yok mu 😀😀 Senin yüzünden diğer talebeler de sigara içmeye ozeniyorlar. Bir daha içmezsin.

• 19 yaşıma gireceğim dediğine göre şu an 18in içindesin buda 18i doldurmayıp 17'yi doldurduğunu düşündürtüyor bana. yani aslında yaşın tutmuyor. 17 yaşındasın ve 18i doldurman gerekiyor.

kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nquney1

Okul çevresinde degildim. Okuldan 100 metreden fazla uzak 2-3 bina arasında geniş bir yerdeyim. 19 yaşında sigara ictigim sicilime islense ne olur.
    Seni 100 metre ötede okulun yakınında dahi yokken hemde bina arasında nasıl dek getirmiş, kistirmis, öğrenci misin diye sormak aklına gelmiş, sonra otoya bindirmis ilginc. Benimde başıma gelmişti okuldan çıktım hemen okulun önünde bir araba vardı. Kesinlikle bilerek yapmadım ama fena balgam gelmişti balgam ı fırlatınca şak diye otomobilin camına geldi. Anam cam açıldı içinde iki sivil polis temizle lan şurayı pislik dedi. Kravatım la silmiştim hiç unutmam 😀 Demek silmesem beni de götürecek ti camlara balgam atıyor diye. Ama bilerek yapmadım cidden. Lak etti biraz daha tanzikli göndersem büyük ihtimal bir çatlak olustururdum cam da. Çünkü balga mi çok içten çekmiştim. Şimdi yaşlandık o kadar sert atamıyoruz. Saygılar. Bırsey olmaz endişeye mahal vermeyelim. Yalnız şunu hiç unutma. Benim yerimde sen olsa idin o balgami orada bırakıp banane yaa mi derdin yoksa Kravatın ile temizler mi idin.

• Afferim sana...

• Verticall V kullanıcısına yanıt
    Hayır, doğum gününden sonraki gün yaşını doldurursun. Yani mesela bugün 17 olduysan, yarın 17'yi doldurursun ve 18 den gün almaya başlarsın.

• nquney1 N kullanıcısına yanıt
    İlk öncelikle PC’de suç duyurusu formunu indirip gerekli yerleri doldur. Olayı çok detaylı bir şekilde ve düzgün bir dille oraya da yaz. Deliller kısmına seni kayda alan kamera görüntülerini söyle ve şikayetçi olmayacaksan müdürü de yaz. Sonra savcılıkta da durumu anlatıp, anlaşmayacam dersin. Böylelikle avukatsız Soruşturma yerler o polis bozuntuları.

• polis yüzünden disiplinlik olmadın :) din adına fetva veren birisi tarafından hedef haline getirildin sadece.
  • Verticall V kullanıcısına yanıt
    bravo hocam mantığını...

• fake and gay

• hakkını aramaya calısman güzel, bu yaşta bunu düşünmen çok güzel. ama yasadıgın ülkeyi unutoyrsun, malesef sen bir ordadoğu ülkesi vatandaşısın. Burası amerika değil. özgürlüğün yok denecek kadar az. Amerikada bir polis bırak seni ekip otosuna bindirmeyi kimliğini bile isteyemez, adını bile soramaz ama sen ona sorabilirsin. yoksa ceviremez bile, ha cevirir göz altındamıyım dersin evet derse ve şüphelendiği olay ne ise ispatlayamazsa esas sen ondan kan alırsın. memurların atılma korkusu yok ki bu ülkede, en fazla sürülür oda en fazla diyorum yani oy verdip bir tarafını yaladığı millet vekili felan yoksa oda...

hiçkimseye karışmadan hayatını sürdürmelisin bu ülkede, o polisi mahkemeye versen, o polisde psikoıpatın biri cıkıp sen vursa deseki bana saldırdı, psikolojimi bozdu, tehtid etti bilmem ne, en fazla yatacağı 3 sene, ama sen artıktık dünyada yoksun. bu sadece polis içinde değil, yoldan gecen biri seni vursa en fazla yatacağı 12 sene. lafın özü fazla dik başlı olma bu ülkede yaşamak zorundaysan.

• quote:

Orijinalden alıntı: nquney1

Okul önünde araçtan inerken kamera kaydı kesin var çünkü 3 MOBESE var. Ve polis kolumdan tutuyordu. Müdürün yazdığı sigara içiyor dilekçesinde var.
    Dertsiz başına dert alma, boşver, Allah'a havale et gitsin, sonuç alman çok zor, inan bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 23 Ekim 2019; 21:8:13 >
  • ibrahmanıl İ kullanıcısına yanıt
    Evet bugün savcılıktan aldığım şikayet dilekceni getir sözünün üstüne , kamera kaydını arastiricam. MOBESE kamerası var okulun önünde arabadan inerken kayıt var ama o kaydı nasıl alabilirim.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.