Şimdi Ara

Polisin suçluyu bulması imkansız değil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi bir tane adam düşünelim,halil,kamyon şoförlüğü yapıyor.karpuzları tedarikçiden yükledi ve yola koyuldu.yolda çok uykusu geldi ve küçük bir köyün kenarında arabasını sağa,boş bir alana çekti ve uyumaya başladı.

halil uykudayken,bir adam çıkageldi,şerefsiz kahpe bir adam.bu adamın adı cafer.

cafer,halil uyurken kamyonun kasasında en köşede kalan ve ulaşılabilen karpuzlardan sadece bir tane karpuza şırıngayla bir zehir enjekte etti ve siktir olup gitti sessizce.

bu şoför halilin uyuduğu yerde hiçbir kamera yoktu ve olayı gören kimse olmadı . Halil uyandı yola devam etti. 1 gün yolda geçtikten sonra karpuzları teslim edeceği şehre vardı ve teslim etti.

sonra pazarcı bu karpuzları alıp pazarında satmaya başladı.o gün pazara çıkan cenabet berkcan da bu zehirli karpuzu aldı.eve gitti ve akşam karpuzu gömdü,daha bitiremeden öldü.yalnız yaşadığı için cesedi ancak 6 gün sonra,apartmanda oluşan kötü kokular nedeniyle komşuları tarafından polise ihbar edilmesiyle bulundu.polisler araştırmayla ölüm nedeninin karpuzdaki zehirden olduğunu anladılar.

cenabet berkcanı caferin koyduğu zehir öldürmüştü.

ama bu karpuzdaki zehri kim koymuştu?suçlu kimdi? Pazarcı mı koydu? Pazarcının aldığı adam mı koydu? Şoför mü? Şoförün tedarikçisi mi? Çiftçi mi?

polis hepsini sorguya çekti ama hepsi inkar etti. Asla bilmedikleri ve asla bilemeyecekleri şerefsiz kahpe cafer koymuştu.cafer adam öldürdü ama cezasını çekmedi.kamera ve kimsenin olmayışı caferi bilinmez yaptı.

karpuz yerken dikkat edin,şerefsiz kahpe cafer’e kurban olmayın.o hala dışarıda ve kimse bunları onun yaptığını bulamıyor.

• Cafer KGB ajanı mı ?
  • Bu ne lan ceza hukuku sorusu gibi

• nereden aklınıza geliyor böyle şeyler hocam

• bida karpuz yemem :D

• Yarın gel arka sokaklara bölüm yazmaya başla 😂
  • microsoft1998 kullanıcısına yanıt

Karpuz yerken aklıma geldi , böyle bir şey olsa acaba polis bulabilir mi diye düşündüm ama bulamaz galiba.benim kafa sıkıntılı biraz garip şeyler düşünüyorum.

• bulması dediğin gibi imkansız. tırcılar uyumak için iki yer kullanıyor benim bildiğim

1-benzinciler

2-yol kenarı

ee bu cafer salak olmadığına göre yol kenarındaki tırcıya gider yani yakalanmaz.

birde şeyde yapılabilir. evde domatese zehri enjekte eder pazarda domates tezgahında domates alırken el çabukluğuyla tezgaha bırakılır. eğer akşamüstü pazar canlıyken giderseniz zaten işiniz çok daha kolay olur.

• crux07 kullanıcısına yanıt

Evet, öyle de büyük ihtimal yakalanmaz. Bana bu şeyler çok garip geliyor,insanların hayatını bitirmek bu kadar kolay olmamalı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.