Şimdi Ara

POLİSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sherlock Holmes serisini bitirdim.Agatha nın kitaplarını beğenmiyorum kitabın başında herkesi tanıtıyo heyecan kalmıyor.Sherlock tarzı kitap önerebilirmisiniz?

• Arsen Lüpen oku
    Edit bide Ahmet Ümitin beyoğlu rapsıdisi kitabını öneririm başlarda biraz sıkabilir ama sonu mükemmeldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aprın Çor Tigin -- 24 Ağustos 2014; 14:18:10 >
  • Sherlock gibi olmayabilir pek ama tess gerritsen ve grange deneyebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler Deneyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doctoree -- 24 Ağustos 2014; 15:14:15 >
  • Agatha kitabin basinda tanitiyor da ne degisiyor sadece o iki sayfadan katili bulabiliyorsan hela olsun . karakterlerin. meslekleri nereli olduklari felan yaziyor .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam basinda meslekleri soyluyor az cok tanitiyor tabi katili bulmuyosun dedigin gibi ama sherlock da sucluyu tanimak icin cabalari cikarimlari hosuma gidiyor benim fikrim budur.

• Biraz hatalari olsa da john verdon iyidir. Esasinda ben yeniyim polisiye de ama jv'nin akici bir dili var. Sonlara dogru 200 sayfa okunabiliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Watchmen Çizgi Roman PDF
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Farkli olarak Harlan Coben.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polisiye önerirken sadece bir arkadaşımız Ahmet ÜMİT ismini vermiş.Böyle değerli bir yazarımız varken ne gerek var yabancılara.Önce ahmet ümiti okuyun sonra yazar çok yabancılarda.
  • Ben de Ahmet Ümit diycem. İstanbul Hatırası nı okudum çok iyiydi.
    Yabancı olarak da Mark Billingham-Ölüme 5 kala okumuştum güzeldi
  • Bende Ahmet Ümit okunmasından yanayım Kavim adlı kitabını okudum, beğendim. Sana da tavsiye ederim.

POLİSİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8. Jüri Üyesi -- 30 Ağustos 2014; 0:27:19 >
  • Agatha Christie'ye biraz ön yargı ile yaklaşmışsınız gibi. Bana göre Sherlock Holmes serisi ile yarışır kitapları vardır. En başında tanıtması bana göre ayrı bir hava katıyor kitaba. Sizin de en başta düşünebilmenizi sağlıyor.
  • Grange bu türün en iyisi.
  • Ahmet Ümit oku. Edgar Allan Poe'ya da bir bak. Bir de Grange var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilal0

Agatha Christie'ye biraz ön yargı ile yaklaşmışsınız gibi. Bana göre Sherlock Holmes serisi ile yarışır kitapları vardır. En başında tanıtması bana göre ayrı bir hava katıyor kitaba. Sizin de en başta düşünebilmenizi sağlıyor.

Evet hocam Sherlock Holmes kadar başarılı olmasa da Agatha Christie de çok iyidir. Özellikle gerilim seviyesi daha yüksek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carter Dickson ( John Dickson Carr) önceliğin, Van Dine sonralığın olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.