Şimdi Ara

POLİSLİĞE BAŞVURUDA BULUNDUM.POLİS ABİLERİMDEN TAVSİYE BEKLİYORUM (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
603
Cevap
3
Favori
65.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pokemon olmayın derim ben her zaman ezikliğini hissedersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: waRRioR

pokemon olmayın derim ben her zaman ezikliğini hissedersiniz

Niye eziklik hissederler ki kardeş ?
  • EmR_3153 4 yıllık acıkögretim okuyan pomem e girebiliyor mu yani 4 yıllık örgün ögretimden mezun olanlar gibi mi giriyorlar polislige :S ilk defa duydum ben.. anlatır mısın?
  • lazer ameliyatı olsam anlama durumu nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: axi___

EmR_3153 4 yıllık acıkögretim okuyan pomem e girebiliyor mu yani 4 yıllık örgün ögretimden mezun olanlar gibi mi giriyorlar polislige :S ilk defa duydum ben.. anlatır mısın?

Zaten POMEM den polis olmak için 4 yıllık Fakülte mezunu olman gerekli. Açık öğretim yada başka birşey farketmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin16

quote:

pokemon olmayın derim ben her zaman ezikliğini hissedersiniz

Niye eziklik hissederler ki kardeş ?

pokemon olmak başlı başına bir sebep
  • Bu arda Pokemon dan kastınız nedir ya. birşeyi kaçırdım ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: net_katil

Bu arda Pokemon dan kastınız nedir ya. birşeyi kaçırdım ama

şubede pokelerden yok sanırım pomemler var ya hani şu mezun olunca komiser yardımcısı olacaklarını sanan prematüre memurlar onlardan bahsediyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbaps3

polislerin aldığı maaşı doktorlar almıyor be...

Polis=maaş+(duruma göre rüşvet)

Doktor= Maaş+Özel muayene+ ilaçcıların verdikleri+Döner sermaye+(uzman isen [ amaliyat başı para.])...vb
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: net_katil

Bu arda Pokemon dan kastınız nedir ya. birşeyi kaçırdım ama

şubede pokelerden yok sanırım pomemler var ya hani şu mezun olunca komiser yardımcısı olacaklarını sanan prematüre memurlar onlardan bahsediyoruz

Anladım şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: fethiyeli1988

quote:

Orijinalden alıntı: nbaps3

polislerin aldığı maaşı doktorlar almıyor be...

Polis=maaş+(duruma göre rüşvet)

Doktor= Maaş+Özel muayene+ ilaçcıların verdikleri+Döner sermaye+(uzman isen [ amaliyat başı para.])...vb

tapu memuru alıyo zabıta alıyo öğretmen alıyo doktor alıyo polis alınca millete zenci gibi batıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: evcârâ

lazer ameliyatı olsam anlama durumu nedir?

Ya bunu bende merak ediyorum tamam en iyi doktor hangisiyse gidelim ama cakarlarsa sorun olur sizce ameliyat olup sınavlara girmek mi daha iyi yoksa hic girmemek mi ?

Ya kolay gelmiyo cocukluğundan beri istediğin bir mesleği olamayacağını kabullenmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @Majesty -- 30 Mayıs 2010; 2:10:25 >
  • Mülakatı geçip, yazılı sınavıda kazanıp Kazandığı polis okulunda gözünden ameliyat olduğu için elenen 2 kişi görmüştüm. Buna rağmen benim en yakın arkadaşımdan bir tanesi Gizli lazer ameliyatı oldu ve şuan kendisi memur. Kontrolde anlamadılar
  • Benim sol kulak zarında bir yırtılma var, ameliyat ile tamamen halledilebilir bir sorun birazcık işitme kaybı var ama dediğim gibi ameliyat ile halledilebilir çok rahatlıkla.

Sizce elenir miyim sağlıktan ?
  • @net_katil; Ben mülakata girdim amirin karşısına geldim, anlat dedi. Bende dedim ne anlatayım, oda dedi anlat, başladım esk de oturuyom şurda okuyom felan, sonra kafayı başka yere çevirdi bana yine döndü soru çekti bana gösterdi okudum ama yarım yamalak sonra aldı elimden kağıdı, soru şöyleydi; Türkiyede kaç il var , fiziki olarak en büyük il nedir diye bir soru çıktı o an aklıma kaç il olduğu gelmedi yemin ediyorum , bende kıvırmaya başladım en büyük il fiziki mi nufüs olarak falanmı diye kağıdı kaldırdı bir daha baktı fiziki yazıyormuş Konya dedim. Bana dedi ; daha soruyu okumamışsın bile çık ! dedi. Bu arada hiç bir spor hareketi yaptırmadı, şınav mekik falan bende bir korku başladı, sınav kayıdı olasaya kadar inanamadım geçtiğime sence bu amir benim hakkımda ne düşünmüştür, şahsen ben bile nasıl böyle bir aptallık yaptığıma inanamadım.

• net_katil size bikaç sorum olacak bilgi işlemci olmakla alakalı yardımcı olursanız?

Ben bayburt pmyo da 1. sınıfım.Bilgi işlemci olmak istiyorum.Bilgisayarım gayet iyidir ve ingilizcem de iyi.Bi sene lisede 1 senede üni de olmak üzere 2 hazırlık sınıfı okudum.Bilgisayar konusunda kendimi nasıl göstermem lazım bilgi-işlem ci olabilmek için?Siz nasıl oldunuz?Mezun olur olmaz bilgi-işlemci mi oldunuz yoksa çevik den mi geçtiniz?
  • ben yunus olmak istiyorum, kalici dövme sorun olurmu??
  • Benimde bir sorum var;

Elektrik Öğrt. okuyorum. 4 yılı bitirince 6 ay eğitim tamamlama vs. varmış. Bilgisayar bilgim de oldukça iyi. Ne yapabilirim, ne olabilir veya eğitim tamamlama vs. bilgi verir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qu4k3r

ben yunus olmak istiyorum, kalici dövme sorun olurmu??

polisliğe giriş şartlarında dövmenin yasak olduğu yazıyor ama bence çok saçma bişey.
  • kalıcı dövme yaptırmak çok yanlış.
    sakın böyle şeyler yaptırmayın, hayatınızın neresinde karşınıza çıkacağı belli olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.