Bildirim
POLİSLİĞE BAŞVURUDA BULUNDUM.POLİS ABİLERİMDEN TAVSİYE BEKLİYORUM (11. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Vayyyy kardeşime bak.
helal olsun hiç acıma kız milletine. -
ya şimdi yavas yavaş hayallarim suya düşmeye başladı bu dolgu işi nedir ya benim 5 den fazla var dolgum birde göz numarası demişsiniz kac numaradan üstünü almıyorlar biraz daha bilgi istiyorum lütfen -
saol cvp için
EmR_3153 bu kızla takılırsan fln yakın çevredekilere ismini söyleme bende bi ara böyle değişik isimli bi kızla konuşuyodum millete eğlence malzemesi çıkıyodu sırf isimden
bu arada bir kız kendinden küçük bir erkeğe iş oluyosa amaç bellidir genelde kaçırmamak lazım
-
quote:
Orijinalden alıntı: net_katil
Vayyyy kardeşime bak.
helal olsun hiç acıma kız milletine.
abi walla şaşkınım şaka gibi 86 lı ya çıkalm mı diyebilr mi ya ama sen şuu göz sorma cevap wer yne de
-
konunun tamamini okuyamadim ama okudugum kadariyla bazi arkadaslar soyle olursa atarlar boyle olursa almazlar vesaire biseyler atip tutmus ben 2003 kolej girisliyim suanda akademi 3 bitti seneye son ins..okula giris degilde sonrasi icin ozellikle merak ettikleriniz varsa yardimci olayim sorabilirsiniz kafaniza takilanlari -
quote:
Orijinalden alıntı: -BoZ-
saol cvp için
EmR_3153 bu kızla takılırsan fln yakın çevredekilere ismini söyleme bende bi ara böyle değişik isimli bi kızla konuşuyodum millete eğlence malzemesi çıkıyodu sırf isimden
bu arada bir kız kendinden küçük bir erkeğe iş oluyosa amaç bellidir genelde kaçırmamak lazım
kaçmaz
-
quote:
Orijinalden alıntı: majesticman
ya şimdi yavas yavaş hayallarim suya düşmeye başladı bu dolgu işi nedir ya benim 5 den fazla var dolgum birde göz numarası demişsiniz kac numaradan üstünü almıyorlar biraz daha bilgi istiyorum lütfen
Bi cevap yazarsanız bana cok yardımcı olursunuz emin olun suan acaip üzülmeye basladım ama madem böyleyse yapacak bisi yok vatan saolsun -
quote:
quote:
ya şimdi yavas yavaş hayallarim suya düşmeye başladı bu dolgu işi nedir ya benim 5 den fazla var dolgum birde göz numarası demişsiniz kac numaradan üstünü almıyorlar biraz daha bilgi istiyorum lütfen
Bi cevap yazarsanız bana cok yardımcı olursunuz emin olun suan acaip üzülmeye basladım ama madem böyleyse yapacak bisi yok vatan saolsun
yav arkadas dolgudan atilma gibi bi durum falan yok nerden millet uyduruyo bu tarz seyleri hayret valla giriste saglik kontrolunde bakarlar dislere ama cok ekstra bi durum olmadikca dolgu var diye eleme gibi bi durum olmaz kolay kolay..telas yapmayin boyle kucuk seylerden
-
quote:
Orijinalden alıntı: berataktepe
quote:
quote:
Bi cevap yazarsanız bana cok yardımcı olursunuz emin olun suan acaip üzülmeye basladım ama madem böyleyse yapacak bisi yok vatan saolsun
yav arkadas dolgudan atilma gibi bi durum falan yok nerden millet uyduruyo bu tarz seyleri hayret valla giriste saglik kontrolunde bakarlar dislere ama cok ekstra bi durum olmadikca dolgu var diye eleme gibi bi durum olmaz kolay kolay..telas yapmayin boyle kucuk seylerden
Tam olarak telasım geçmiş değil yorumunuz için teşekkür ederim birde 2.50 göz numaram var num lens kullanıyorum bir görme problemim yok lenslerle eminimki bir sorun olacaktır kac num yukarısı alınmıyor ?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Tam olarak telasım geçmiş değil yorumunuz için teşekkür ederim birde 2.50 göz numaram var num lens kullanıyorum bir görme problemim yok lenslerle eminimki bir sorun olacaktır kac num yukarısı alınmıyor ?
valla derece olarak tam bilmiyorum ust sinir kac..okulda gozu 2den yukari olan cok adam var ama giriste hangi seviyeye kadar tolere ediyolar bi fikrim yok..
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
valla derece olarak tam bilmiyorum ust sinir kac..okulda gozu 2den yukari olan cok adam var ama giriste hangi seviyeye kadar tolere ediyolar bi fikrim yok..
tek göz için 2 dereceden yukarısı sağlık raporunda eleniyor iki göz en fazla 4 derece oluyor ayrıca çizdirirsen ve makinada anlaşılırsa direk elenme sebebei çizdireceksen işi bilen bi' doktora yaptır belli olmayacak bi' şekilde olsun arkadaşım çaktırmadan geçmişti
-
Bende geçtim mülakattan.Sondan bir önceki gruptaydım son çıkanlardan birisi oldum. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: UnLimiteD.
quote:
Orijinalden alıntı: EmR_3153
quote:
Abla mı?
Ben 23 yaşında iken 39 yaşında biri bana kafayı takmıştı.
27 yaşında biri ile çıkmıştım. bir ara
kız iyi hoş komik falan da adı şehriban ya bi de koskoaca kız çock gibi şu yazşmalara bak ya çıkarız dedi ya ağlıcam
dağa falan gidelim demiş kaçırma valla
bugn öptm boğaz ameliyatı hesabı
-
yarın sen derste çalışırsın.
Önce üslü sayılar
sonra köklü sayılar -
quote:
quote:
Okula kapağı attıktan sonra öyle dişten falan kolay kolay atılmazsın. Önemli olan 1. sınıfa başlıyabilmek. Kimse kimsenin ekmeği ile oynayamaz öyle kolay kolay. Bizim okulda yeri geldi Amirler Doktorlar ile konuştu birebir ne işleri halletiler.
bu arada Emre boşuna öyle göz möz deme Oku okulunu. Yapacağın ilk iş kızın çağrılarına cevap ver. Bak bu olayı takip edecem. O kızı sen değerlendirme her hafta fake bir üyelik açıp konu dışında seni reklam ederim
ya bn o kızla konuşuyorm da öylesne bnm zaten çıktığım war ki 2 yıldır ayrıca kız ablam yaşnda nasıl bana baktı hala anlamadm
kitapdan çalışıyodum diyosun ,hukuk fakültesi diyosun ,daha ne olsun bide neden bana baktı diyosun hocam senin kafa bu işlere pek çalışmıyo anlaşılan senin şu kitapdan bi tanede ben alıp otobüs seyahatlerinemi başlasam napsam
arkadaşlar bide haberlerde izledim bu sene 20bin polis alınma ihtimali falan varmış tamda anlayamadım yetişemedim tv ye diğer odadaydımda şimdi normal ünilerdeki gibi bi ek kontenjan olayı olurmu yada daha önce hiç oldumu?
-
quote:
Orijinalden alıntı: a|i
quote:
quote:
Okula kapağı attıktan sonra öyle dişten falan kolay kolay atılmazsın. Önemli olan 1. sınıfa başlıyabilmek. Kimse kimsenin ekmeği ile oynayamaz öyle kolay kolay. Bizim okulda yeri geldi Amirler Doktorlar ile konuştu birebir ne işleri halletiler.
bu arada Emre boşuna öyle göz möz deme Oku okulunu. Yapacağın ilk iş kızın çağrılarına cevap ver. Bak bu olayı takip edecem. O kızı sen değerlendirme her hafta fake bir üyelik açıp konu dışında seni reklam ederim
ya bn o kızla konuşuyorm da öylesne bnm zaten çıktığım war ki 2 yıldır ayrıca kız ablam yaşnda nasıl bana baktı hala anlamadm
kitapdan çalışıyodum diyosun ,hukuk fakültesi diyosun ,daha ne olsun bide neden bana baktı diyosun hocam senin kafa bu işlere pek çalışmıyo anlaşılan senin şu kitapdan bi tanede ben alıp otobüs seyahatlerinemi başlasam napsam
arkadaşlar bide haberlerde izledim bu sene 20bin polis alınma ihtimali falan varmış tamda anlayamadım yetişemedim tv ye diğer odadaydımda şimdi normal ünilerdeki gibi bi ek kontenjan olayı olurmu yada daha önce hiç oldumu?
anayasa hukukuna kitaptan başka nerden çalışacağım 20 000 polis alımı pomem'den olur,pmyo'dan değil.pomem'e girmek için 4 yıllık bir üniversite mezunu olmanız lazım.2 yıllıklar olmuyor.açıköğretim bile okursanız pomem'e girebilrsnz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNneCtinG_04 -- 29 Mayıs 2010; 0:30:12 >
-
Emre olayı özetlemiş. Zaten PMYO ların belirli bir kapasitesi var he yıl alınan aşağı yukarı sabit. Ama POMEM lerde sayılar değişiyor. Kesin POMEM dir onlar -
EmR_3153 ,net_katil
teşekkürler arkadaşlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X