Şimdi Ara

POLİSLİĞE BAŞVURUDA BULUNDUM.POLİS ABİLERİMDEN TAVSİYE BEKLİYORUM (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
603
Cevap
3
Favori
65.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

Benimde bir sorum var;

Elektrik Öğrt. okuyorum. 4 yılı bitirince 6 ay eğitim tamamlama vs. varmış. Bilgisayar bilgim de oldukça iyi. Ne yapabilirim, ne olabilir veya eğitim tamamlama vs. bilgi verir misiniz?

Pomem'den başvuru yapacaksınız. Üniversite bitince başvuru yapıyorsunuz gerekli şartları taşımanız halinde 6 ay eğitim alıyorsunuz. Kpss sınavında baraj puanı oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin16

quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

Benimde bir sorum var;

Elektrik Öğrt. okuyorum. 4 yılı bitirince 6 ay eğitim tamamlama vs. varmış. Bilgisayar bilgim de oldukça iyi. Ne yapabilirim, ne olabilir veya eğitim tamamlama vs. bilgi verir misiniz?

Pomem'den başvuru yapacaksınız. Üniversite bitince başvuru yapıyorsunuz gerekli şartları taşımanız halinde 6 ay eğitim alıyorsunuz. Kpss sınavında baraj puanı oluyor

Altını çizdiğim yeri anlamadım. KPSS'ye girmek mi gerekiyor? Gerçi Eylüldeki sınava gireceğim ama?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

kalıcı dövme yaptırmak çok yanlış.
    sakın böyle şeyler yaptırmayın, hayatınızın neresinde karşınıza çıkacağı belli olmaz.

artik cok gec
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

Benim sol kulak zarında bir yırtılma var, ameliyat ile tamamen halledilebilir bir sorun birazcık işitme kaybı var ama dediğim gibi ameliyat ile halledilebilir çok rahatlıkla.

Sizce elenir miyim sağlıktan ?
  • quote:

quote:

Benim sol kulak zarında bir yırtılma var, ameliyat ile tamamen halledilebilir bir sorun birazcık işitme kaybı var ama dediğim gibi ameliyat ile halledilebilir çok rahatlıkla.

Yan koğuştan bir arkadaşında buna benzer bir problemi vardı ameliyat falan oldu şu an yanımızda. Biraz uğraştı ama elenmedi. Şansını dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1923

quote:

quote:

Yan koğuştan bir arkadaşında buna benzer bir problemi vardı ameliyat falan oldu şu an yanımızda. Biraz uğraştı ama elenmedi. Şansını dene.

Bulunduğum il izmir, brada Tepecik hastanesinde gerekli kişileri tanıyorum acaba orada muayene olup atlattırmanın şansı olabilir mi ?

• quote:

Bulunduğum il izmir, brada Tepecik hastanesinde gerekli kişileri tanıyorum acaba orada muayene olup atlattırmanın şansı olabilir mi ?

Okulu kazanman halinde başka ilde okuyacaksın ve sağlık raporunu oradan alıcaksın. Yani İzmir'de tanıdık değil okuyacağın ilde olması önemli. Ayrıca iyi bir muayene olup geçme şansın olabilir.

AurorAbeam

Kpss'ye üniversite diplomasını aldıktan sonra girmeniz gerekiyor. Önce mezun olacaksınız sonra kpssye gireceksiniz. Bu sene sınavdan önce mezun olacaksanız eğer başvuru yapabilirsiniz diye biliyorum bir sitede okumuştum. Eylülde yapılacak olan sınavdan mı alınıyor onu bilmiyorum ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyinn31 -- 31 Mayıs 2010; 7:57:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMoJo

quote:

Orijinalden alıntı: Qu4k3r

ben yunus olmak istiyorum, kalici dövme sorun olurmu??

polisliğe giriş şartlarında dövmenin yasak olduğu yazıyor ama bence çok saçma bişey.

nesi saçma? özgürlükler ülkesinde mi yaşıyoruz yoksa
  • Polis ve Asker Devletin silahlı gücünü oluşturuyor. Devletin yansımasıdır, Polis veya Asker birşey yaptımı şahıstan ziyade tüm camiyaya mal ediliyor. Size soruyorum sokakta uygulama yapan kolunda yılan dövmeli bir polis ne kadar resmi ve ciddi olabilir.

Hayatta bazı dönüşü olmaz kararlar vardır. Bunları alırken dikkatli olmak gerekli
  • mülakatı geçtik şimdi ne yapacağız peki :) para yatırmak dışında
  • quote:

Orijinalden alıntı: splendour.rrr

mülakatı geçtik şimdi ne yapacağız peki :) para yatırmak dışında

Geriye tek birşey kalıyor o da ders çalışmak.
  • peki giriş kartımız bize nasıl gelecek bilgi vermediler orda :)
  • quote:

peki giriş kartımız bize nasıl gelecek bilgi vermediler orda :)

Ön başvuru sırasında verdiğiniz adrese yollanıcak ösym tarafından.Aynı ygs,lys.............................gibi.
  • Kütüğüm Çorum da ancak 18 senedir izmir de oturuyorum, izmir çıkma olasılığı nedir
  • quote:

Kütüğüm Çorum da ancak 18 senedir izmir de oturuyorum, izmir çıkma olasılığı nedir

bütün olasılıklar %50
  • quote:

Orijinalden alıntı: onr4249

quote:

Ön başvuru sırasında verdiğiniz adrese yollanıcak ösym tarafından.Aynı ygs,lys.............................gibi.

Teşekkürler :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onr4249

quote:

Teşekkürler :)

yani gidip 2. bir sınav kaydı yapmıyoruz değil mi polis sınavı için? ben mülakatı geçtim 1 hafta önce bankaya parayı yatırdım dekontu aldım ama öyle duruyor. gidip biryerde kayıt fln yaptırmam gerekiyor mu? kafamı kurcalamaya başladı bu durum

• Mülakatlarda elendim.
  • quote:

Mülakatlarda elendim.

neyden?
  • pomemli iken maaş veriliyomu
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.