Şimdi Ara

POLİSLİĞE BAŞVURUDA BULUNDUM.POLİS ABİLERİMDEN TAVSİYE BEKLİYORUM (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
3
Favori
65.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -BoZ-

ya kardeşim birisi bir cevap versin artık.......... içime dert oldu bu konu

quote:

gidip 2. bir sınav kaydı yapmıyoruz değil mi polis sınavı için? ben mülakatı geçtim 1 hafta önce bankaya parayı yatırdım dekontu aldım ama öyle duruyor. gidip biryerde kayıt fln yaptırmam gerekiyor mu? kafamı kurcalamaya başladı bu durum

hyr arkadaşım kayıt falan yok öss gibi evine kağıt gelecek sadece hangi okulda gireceğine dair

• quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

quote:

Orijinalden alıntı: -BoZ-

ya kardeşim birisi bir cevap versin artık.......... içime dert oldu bu konu

quote:

gidip 2. bir sınav kaydı yapmıyoruz değil mi polis sınavı için? ben mülakatı geçtim 1 hafta önce bankaya parayı yatırdım dekontu aldım ama öyle duruyor. gidip biryerde kayıt fln yaptırmam gerekiyor mu? kafamı kurcalamaya başladı bu durum

hyr arkadaşım kayıt falan yok öss gibi evine kağıt gelecek sadece hangi okulda gireceğine dair

sonunda bi cevap alabildim ya...

sağolasın

• geçmiş olsun boz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witch_King_

geçmiş olsun boz

eyvallah...
  • beyler&bayanlar bu yemek işi nasıl oluyor.Malum 12 saat demek en az 2 öğün demek
  • quote:

beyler&bayanlar bu yemek işi nasıl oluyor.Malum 12 saat demek en az 2 öğün demek

Yemek işi derken?

Okulda 3 öğün yemek çıkar. Bilmem bunu mu soruyorsun
  • yoo normal memur olunca nasıl oluyor.Sanırım 12 saat çalısıyorlar
  • Mülakatı sorusuz, sorunsuz geçtim. Bakalım şimdi sınav var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schurzenjager -- 6 Haziran 2010; 15:21:58 >
  • quote:

yoo normal memur olunca nasıl oluyor.Sanırım 12 saat çalısıyorlar

Hehe Pardon :)

Evden çıkmadan önce doyur karnını çık , işteyken acıkıncada birşeyler söyler yersin. Aç kalmazsın
  • Okul süresinde tatiller normal okul tatili gibi mi ?
    Pmyo larda 3 aylık yaz tatili var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armatö®

Okul süresinde tatiller normal okul tatili gibi mi ?
    Pmyo larda 3 aylık yaz tatili var mı?

Şimdi şöyle kardeş. Sömestır tatili var bildiğimiz 14 gün, yaz tatili var. Bizim okul 15 Temmuz'da bitecek mesela gerçi bütünleme falan 1 hafta daha duracağım galiba 2 Ekim'de döneceğiz 2. sınıf olarak.

2,5 ay yaz tatili var ama bu tatilin içinde staj var.

Ayrıca bu sene yılbaşı ve 23 nisan cumaya geldiği için 3er günde izne gitme şansımız oldu

• staj kaç gün sürüyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armatö®

staj kaç gün sürüyor ?

9 Ağustos 17 Eylül arası staj var. Eğer 2 grup olarak staj yaptırılırsa 19 gün falan olacak. Tek grup olarak yaptırırlarsa 38 gün. Pazar günleri izinlisin stajdada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: net_katil

Polis ve Asker Devletin silahlı gücünü oluşturuyor. Devletin yansımasıdır, Polis veya Asker birşey yaptımı şahıstan ziyade tüm camiyaya mal ediliyor. Size soruyorum sokakta uygulama yapan kolunda yılan dövmeli bir polis ne kadar resmi ve ciddi olabilir.

Hayatta bazı dönüşü olmaz kararlar vardır. Bunları alırken dikkatli olmak gerekli

dövmenin resmiyeti veya ciddiyeti bozacağına inanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMoJo -- 17 Temmuz 2010; 10:14:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMoJo

quote:

Polis ve Asker Devletin silahlı gücünü oluşturuyor. Devletin yansımasıdır, Polis veya Asker birşey yaptımı şahıstan ziyade tüm camiyaya mal ediliyor. Size soruyorum sokakta uygulama yapan kolunda yılan dövmeli bir polis ne kadar resmi ve ciddi olabilir.

Hayatta bazı dönüşü olmaz kararlar vardır. Bunları alırken dikkatli olmak gerekli

dövmenin resmiyeti veya ciddiyeti bozacağına inanmıyorum.bazı bağnaz düşüncelerden kurtulmamız lazım artık millet olarak.

hiç bozar mı dövmenin resmiyeti ciddiyeti kesinlikle bağnazlık canım.sen resmi bir kurumda kaba sakal gezen bir insan gördün mü.dövmenin yasak olması bağnazlıksa o zaman polisler saç da uzatsın,küpe de taksınlar,hatta yetmesin piercing falan da taksınlar.yazlık bir üniforma giyiyor polisler.fakat kolunda örnek veriyorum kurukafa dövmesi,ya da yanarlı dönerli alev dövmesi,ne denli yakışık kalır.o şerefli üniformaya yazık değil mi her karış toprağı şehit kanıyla sulanmış ay yıldızlı bayrağımızı, vatanı korumakla görevli bu insanlar öyle dövme peşinde artistik peşinde bir anlık zevk için gösteriş için yapılmış dövmeyle zaten giymezler o üniformayı.tabi bu benim kişisel görüşüm.
    biz millet olarak bu bağnaz düşüncelerden kurtulmamız gerekiyor ya,bence sen bağnaz düşüncelerinden kurtul.bizler şehit torunlarıyız.bu vatanı bize emanet eden atalarımızın kemikleri sızlar insaf ya.kimlere bıraktık biz bu memleketi diye.sen dövmenin yasak olmadığı bağnaz yasakların bulunmadağı mesleklerde çalış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNneCtinG_04 -- 6 Haziran 2010; 19:01:10 >

• pomem başvuraları ne zaman başlıyorki arkadaşlar mülakatlar ne zaman hangi ay oluyor?
  • quote:

quote:

dövmenin resmiyeti veya ciddiyeti bozacağına inanmıyorum.bazı bağnaz düşüncelerden kurtulmamız lazım artık millet olarak.

ben zaten çalışırken kapri giyiyorum ayağıma halhal takıyorum üzerimde askılı t-shirt kollar desen zaten hertarafı dövme kulaklarda küpeler o biçim saçlarım belimde ama resmi tören olursa örüp gidiyorum bilekliğimi hayatta çıkartmam sakalıda sıcaklardan dolayı kısa kesiyorum işte bizim resmi ekiplerde böyle canım

• quote:

Orijinalden alıntı: waRRioR

quote:

quote:

ben zaten çalışırken kapri giyiyorum ayağıma halhal takıyorum üzerimde askılı t-shirt kollar desen zaten hertarafı dövme kulaklarda küpeler o biçim saçlarım belimde ama resmi tören olursa örüp gidiyorum bilekliğimi hayatta çıkartmam sakalıda sıcaklardan dolayı kısa kesiyorum işte bizim resmi ekiplerde böyle canım

Polisden bahsediyoruz polis her zaman örnek vatandaşdır .
    Dövmeli polis mi olur hic

• Sınavlara hazırlanıyo musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153
    quote:

quote:

hiç bozar mı dövmenin resmiyeti ciddiyeti kesinlikle bağnazlık canım.sen resmi bir kurumda kaba sakal gezen bir insan gördün mü.dövmenin yasak olması bağnazlıksa o zaman polisler saç da uzatsın,küpe de taksınlar,hatta yetmesin piercing falan da taksınlar.yazlık bir üniforma giyiyor polisler.fakat kolunda örnek veriyorum kurukafa dövmesi,ya da yanarlı dönerli alev dövmesi,ne denli yakışık kalır.o şerefli üniformaya yazık değil mi her karış toprağı şehit kanıyla sulanmış ay yıldızlı bayrağımızı, vatanı korumakla görevli bu insanlar öyle dövme peşinde artistik peşinde bir anlık zevk için gösteriş için yapılmış dövmeyle zaten giymezler o üniformayı.tabi bu benim kişisel görüşüm.
    biz millet olarak bu bağnaz düşüncelerden kurtulmamız gerekiyor ya,bence sen bağnaz düşüncelerinden kurtul.bizler şehit torunlarıyız.bu vatanı bize emanet eden atalarımızın kemikleri sızlar insaf ya.kimlere bıraktık biz bu memleketi diye.sen dövmenin yasak olmadığı bağnaz yasakların bulunmadağı mesleklerde çalış

way be ne alaka kurdun helal walla.şehitlerimiz bayrağımız falan. Ben demiyorum ki saçma sapan dömeler yapsınlar alevli yılanlı. Zaten onları yaptırcak adam bu mesleği seçmez. Adam gibi kendine yakıştıracak şekilde bişeyler yaptırabilir. Bağnazlıktan kastım, milletin, saçını sakalını kesip ceketini kravatını giyinene adam gözüyle bakması,itibar göstermesi sanki diğerler serseriymiş gibi.saç sakal kravatla adam olunmuyor.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.