Şimdi Ara

POLİSLİĞE BAŞVURUDA BULUNDUM.POLİS ABİLERİMDEN TAVSİYE BEKLİYORUM (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
3
Favori
65.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheMoJo

quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: net_katil

Polis ve Asker Devletin silahlı gücünü oluşturuyor. Devletin yansımasıdır, Polis veya Asker birşey yaptımı şahıstan ziyade tüm camiyaya mal ediliyor. Size soruyorum sokakta uygulama yapan kolunda yılan dövmeli bir polis ne kadar resmi ve ciddi olabilir.

Hayatta bazı dönüşü olmaz kararlar vardır. Bunları alırken dikkatli olmak gerekli

dövmenin resmiyeti veya ciddiyeti bozacağına inanmıyorum.bazı bağnaz düşüncelerden kurtulmamız lazım artık millet olarak.

hiç bozar mı dövmenin resmiyeti ciddiyeti kesinlikle bağnazlık canım.sen resmi bir kurumda kaba sakal gezen bir insan gördün mü.dövmenin yasak olması bağnazlıksa o zaman polisler saç da uzatsın,küpe de taksınlar,hatta yetmesin piercing falan da taksınlar.yazlık bir üniforma giyiyor polisler.fakat kolunda örnek veriyorum kurukafa dövmesi,ya da yanarlı dönerli alev dövmesi,ne denli yakışık kalır.o şerefli üniformaya yazık değil mi her karış toprağı şehit kanıyla sulanmış ay yıldızlı bayrağımızı, vatanı korumakla görevli bu insanlar öyle dövme peşinde artistik peşinde bir anlık zevk için gösteriş için yapılmış dövmeyle zaten giymezler o üniformayı.tabi bu benim kişisel görüşüm.
    biz millet olarak bu bağnaz düşüncelerden kurtulmamız gerekiyor ya,bence sen bağnaz düşüncelerinden kurtul.bizler şehit torunlarıyız.bu vatanı bize emanet eden atalarımızın kemikleri sızlar insaf ya.kimlere bıraktık biz bu memleketi diye.sen dövmenin yasak olmadığı bağnaz yasakların bulunmadağı mesleklerde çalış

way be ne alaka kurdun helal walla.şehitlerimiz bayrağımız falan. Ben demiyorum ki saçma sapan dömeler yapsınlar alevli yılanlı. Zaten onları yaptırcak adam bu mesleği seçmez. Adam gibi kendine yakıştıracak şekilde bişeyler yaptırabilir. Bağnazlıktan kastım, milletin, saçını sakalını kesip ceketini kravatını giyinene adam gözüyle bakması,itibar göstermesi sanki diğerler serseriymiş gibi.saç sakal kravatla adam olunmuyor.

şerefli türk milletini temsil eden bir üniformanın altında dövmenin istenmemesi bağnazlıksa bağnaz kalalım.herşey serbest olsaydı resmi daire ne derece resmi olurdu.düşün bakalım beyaz yakalı kesim sana neyi ifade ediyor.illa ki saygın olacaksın devletin kurumunda.gerekirse kravatını takacaksın.adam olmak sadece düşüncelerle olmuyor.her yönünle adam olacaksın.saçınla sakalınla kravatınla üniformanla duruşunla.zaten sana kravat takan adam olur denmiyor.devletin resmi kurumundasın.onu temsil ediyorsun diye o yönetmelik getiriliyor.billmem anlatabildim mi.ha sen sisteme mi karşısın sistem de senin için ölmüyo.beyaz yakalı gömlek giymeyeceğin ,kravat takmayacağın,saçını sakalını uzatabileceğin,ama adam olabileceğin özgür mesleklere yönel.buradaki tepki sadece tepki benim değil yukarıda sana yazılanları okudun da hepsine cevap veremedin bana sadece cevap verme gereği duydun.demek ki o kadar kişiden tepki aldıysan sorun kimde acaba,benim düşüncelerimde mi senin bağnaz diye gördüğün düşüncelerde mi...

• quote:

şerefli türk milletini temsil eden bir üniformanın altında dövmenin istenmemesi bağnazlıksa bağnaz kalalım.herşey serbest olsaydı resmi daire ne derece resmi olurdu.düşün bakalım beyaz yakalı kesim sana neyi ifade ediyor.illa ki saygın olacaksın devletin kurumunda.gerekirse kravatını takacaksın.adam olmak sadece düşüncelerle olmuyor.her yönünle adam olacaksın.saçınla sakalınla kravatınla üniformanla duruşunla.zaten sana kravat takan adam olur denmiyor.devletin resmi kurumundasın.onu temsil ediyorsun diye o yönetmelik getiriliyor.billmem anlatabildim mi.ha sen sisteme mi karşısın sistem de senin için ölmüyo.beyaz yakalı gömlek giymeyeceğin ,kravat takmayacağın,saçını sakalını uzatabileceğin,ama adam olabileceğin özgür mesleklere yönel.buradaki tepki sadece tepki benim değil yukarıda sana yazılanları okudun da hepsine cevap veremedin bana sadece cevap verme gereği duydun.demek ki o kadar kişiden tepki aldıysan sorun kimde acaba,benim düşüncelerimde mi senin bağnaz diye gördüğün düşüncelerde mi...

bir tek sana cevap werdim çünkü en sert tepkiyi sen verdin ve bi dövme konusunu nerelere çektin.bu tartışmadan sonra size hak verdim ama ben yinede kendimi tatmin etmek için görünmeyen bir yerime dövme yaptıracağım.tartışmayı fazla uzatmayalım konu başlığından çıktık.bu mesleği de mecburen seçtim(maaş ve garanti iş). sonradan pişman oldum biraz ama başka yol ve dönüş yok.ama bu mesleği bir profesyonel olarak en iyi şekilde yapacağıma eminim ona şüpheniz olmasın.

• quote:

quote:

bir tek sana cevap werdim çünkü en sert tepkiyi sen verdin ve bi dövme konusunu nerelere çektin.bu tartışmadan sonra size hak verdim ama ben yinede kendimi tatmin etmek için görünmeyen bir yerime dövme yaptıracağım.tartışmayı fazla uzatmayalım konu başlığından çıktık.bu mesleği de mecburen seçtim(maaş ve garanti iş). sonradan pişman oldum biraz ama başka yol ve dönüş yok.ama bu mesleği bir profesyonel olarak en iyi şekilde yapacağıma eminim ona şüpheniz olmasın.

neyse boşverelim polis oldunuz mu ya da kazandınız mı.ben mesela bu sene hukuk fakültesinden çıkıp akademiye geçmeyi düşünüyorum.

• Nerde hukuk okuyosun? Eğer ankara daki devlet üni. Lerinden birinde okuyosan FYO olabilirsin. Hem polis hem hukukçu olursun. Bizim okulda 4. Snf. Müdür var hukuk fakültesi mezunu.
  • mankenlerden betersiniz haaaa
  • quote:

Nerde hukuk okuyosun? Eğer ankara daki devlet üni. Lerinden birinde okuyosan FYO olabilirsin. Hem polis hem hukukçu olursun. Bizim okulda 4. Snf. Müdür var hukuk fakültesi mezunu.

ankara hukuk ama fyo hakkında hiç bilgim yok
  • millet

giriş belgesi gelen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BoZ-

millet

Sınavdan önceki haftaya anca gelir pmyo sınav giriş belgesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sah!n

quote:

Orijinalden alıntı: -BoZ-

millet

Sınavdan önceki haftaya anca gelir pmyo sınav giriş belgesi.

bekleyelim o zaman.
  • seneye ygs ye çalışıp giricem artık kafamda şekillendirmeye başladım
    şöye bi soru olucak 91 doğumluyum yaşım seneye pmyo ya girmem için bi sorun oluşturmaz değilmi kaç yaşa kadar alıyolar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: a|i

seneye ygs ye çalışıp giricem artık kafamda şekillendirmeye başladım
    şöye bi soru olucak 91 doğumluyum yaşım seneye pmyo ya girmem için bi sorun oluşturmaz değilmi kaç yaşa kadar alıyolar?

ekimden önce doğduysan 2013 e kadar hakkın var
  • 2 haftalık tatilden yeni döndüm neler yaptınız bakalım
  • quote:

quote:

eylül doğumluyum varmış daha o zaman oh iyi ya
  • quote:

quote:

quote:

eylül doğumluyum varmış daha o zaman oh iyi ya

iyi çalış hacı bu sene 280 alamayanlar oldu.baştan iyice çalış kazanman garanti olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: net_katil

2 haftalık tatilden yeni döndüm neler yaptınız bakalım

çalışıyoruz abi bol boll ne yapalım yaa:d hedef Pöh bakalım inşallah gerçekleştiririm :) bide bu dövme işini sorucam ben bir tane görmüştüm adam pöh onun kolunda bir tane PÖH ün ablemindeki kartal var ya onu yaptırmıştı ama kimse bişey demedi? o nasıl oluyo? Bide küpe falan takan polislerde var sivillerde? bunları açıklarsan selçuk abi sevinirim
  • Kolay gelsin. Vallahi dövme işi ters iş. Yazlık kıyafet giydiğinde görülüecek bir yerde dövme olmaması lazım. Zaten mülakatta yarı çıplak giriyorsun. Bir tek genital bölgene falan bakmıyorlar. kısacası dövme varsa sen bu işi unut.

Var benimde küpeli arkadaşlarım. Asayiş sivilde isen küpede takarsın at kuyruğuda yaparsın kimse birşey demez. Zaten amaç polis olduğunu kimsenin anlamamasıdır.
  • yok abi bende dövme falann :D :D ilerdee belkiiiii :D sadece merak ettiğim için sordumm...Saolasınnn cevabın içinn..

Birisi var öyle tem de aynı dediğin gibi küpeli at kuyruklu birisi:D
  • Terör
    İstihparat
    Asayiş
    Kaçakçılık
    Organize v.b hepsi full sivil. At kuyruğu kirli sakal, küpe

Sorular serbest istediğiniz kadar sorabilirsiniz. Ben ve diğer arakdaşlar seve seve elimizden geldiği kadar cevaplamaya çalışacağızdır
  • abi bir sorum daha olucak bnm malum gözden dolayı ameliyat olucam bana belli olmazsa gecersin dediniz

pomem mi pymo mu daha uygun bnm icin elemeler falan var ya hani gözden ameliyat olucaz tabi de anlasılma fln
  • Gizli lazer araştırman gerek. Pomem olsun PMYO olsun aynı sağlık yönetmeliklerine sahip. Bak normal lazer ameliyatı anlaşılıyor ve acımadan eliyorlar hiç şansın yok ona göre.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.