Şimdi Ara

POLİSLİĞE BAŞVURUDA BULUNDUM.POLİS ABİLERİMDEN TAVSİYE BEKLİYORUM (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
3
Favori
65.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

eminim

ne ye eminsin ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mctig3r -- 22 Haziran 2010; 23:43:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mctig3r

quote:

eminim

ne ye eminsin ??

yok birşey hadi git şimdi polis ol.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

eminim

ne ye eminsin ??

ss mi aldın ?
    olamam ki zaten. bu saaten sonra... bunlar sadece hayal.

tamam

• quote:

quote:

quote:

eminim

ne ye eminsin ??

ss mi aldın ? bu kadar emin bir şekilde hadi polis ol diyosun.
    olamam ki zaten. bu saaten sonra... bunlar sadece hayal. ama senin olman için dua ederim

• Ya beyler neyin kavgasını yapıyorsunuz ?

Beni devriye gezdirmezlermiş demişsin kardeş neden devriyeye çıkarmasınlar. GÜneydoğuyu iyi bilirim , insanları yüzünden okurum. Bu kadar iyiysen istihbarata geçersin (tabi bu da kolay değil) yine sokaklarda olursun. Yani dışarıda ya da içeride olacağına sen karar vermiyorsun.

Ayrıca derslerim iyi demişsin o zaman fem'de ki tanıdıklar neyi halledecekti ? Ne için torpil yapacaklardı ?
  • Pomem başvuruları kpss açıklandıktan sonra eylül ayında başlar. Askerliği yapmayanlar için yaş 28'e yükseltildi. Başvuru tarihi itibariyle 28 yaşından gün almamış olmak. Askerliği yapanlar için ise 30 oldu
    Kpss puanı 2 yıl geçerli, yani 2009 kpss ve 2010 kpss (p3 )puanları ile başvuru yapılacak. 2009'da baraj 60'dı bu sene ne olur bilinmez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leone_510

Pomem başvuruları kpss açıklandıktan sonra eylül ayında başlar. Askerliği yapmayanlar için yaş 28'e yükseltildi. Başvuru tarihi itibariyle 28 yaşından gün almamış olmak. Askerliği yapanlar için ise 30 oldu
    Kpss puanı 2 yıl geçerli, yani 2009 kpss ve 2010 kpss (p3 )puanları ile başvuru yapılacak. 2009'da baraj 60'dı bu sene ne olur bilinmez..

60'ı alan polis mi oluyordu ya.
  • quote:

Evet mülakatı geçtin mi sorun kalmıyor. Pomem alımlarıda çok fazla pmyo'ya göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin16

quote:

Evet mülakatı geçtin mi sorun kalmıyor. Pomem alımlarıda çok fazla pmyo'ya göre

kusura bakmayın ben hukuk 1.sınıfım ama kpss p3 falan diyor.bu p3 dedikleri sınavın soru örneklerini alabilmem mümkün mü sizden.
    çünkü bir sürü kpss var.ortaöğretim,önlisans,lisans.p3 dediği lisans mı oluyor.
  • Emre sen aslında güzel bir dayak hakediyorsun biliyormusun.

POLİSLİĞE BAŞVURUDA BULUNDUM.POLİS ABİLERİMDEN TAVSİYE BEKLİYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: net_katil

Emre sen aslında güzel bir dayak hakediyorsun biliyormusun.

POLİSLİĞE BAŞVURUDA BULUNDUM.POLİS ABİLERİMDEN TAVSİYE BEKLİYORUM

merak ettim sorularını abi kızma hemen. kuzenim olmazsa pomeme yönlendireceğim ondan.ama bende akademiden başka hiçbir yer sıcak gelmiyor.seviyorum bu mesleği napıyım

• quote:

kusura bakmayın ben hukuk 1.sınıfım ama kpss p3 falan diyor.bu p3 dedikleri sınavın soru örneklerini alabilmem mümkün mü sizden.
    çünkü bir sürü kpss var.ortaöğretim,önlisans,lisans.p3 dediği lisans mı oluyor.

Sorular konusunda yardımcı olamayacağım çünkü bende bilmiyorum.
  • Soruları merak et onda problem yokta. Akademi bile olsa boşver salla. herşey öyle dışarıdan göründüğü gibi değil.

Kalbin seni bugün mutlu eder mantığın ise yarın.

Mantık Okuluna devam edip, akademinin yanından geçmemen yönünde.

Bizim alt katta muhabere var ve ordaki başkomiser bile 12/24 çalışıyor. 12/24 çalışmanın nasıl birşey olduğunu biliyorsun değil mi?
  • quote:

Soruları merak et onda problem yokta. Akademi bile olsa boşver salla. herşey öyle dışarıdan göründüğü gibi değil.

Kalbin seni bugün mutlu eder mantığın ise yarın.

Mantık Okuluna devam edip, akademinin yanından geçmemen yönünde.

Bizim alt katta muhabere var ve ordaki başkomiser bile 12/24 çalışıyor. 12/24 çalışmanın nasıl birşey olduğunu biliyorsun değil mi?

tamam abi dediğin gibi olsun ne diyim

• Şimdi git ve şu komşu kızına özel ders ver
  • quote:

Şimdi git ve şu komşu kızına özel ders ver

yarıldım ya gülmekten

• Konunun açılması çok iyi olmuş , cevap veren abilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz

Gözlerim bozuk olduğu için bu sene başvurmadım , inşallah seneye kadar lazer ameliyatı olucam ( inş. kontrolde

farkedilmeyen türden olur )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furi -- 23 Haziran 2010; 17:36:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin16

Ya beyler neyin kavgasını yapıyorsunuz ?

Beni devriye gezdirmezlermiş demişsin kardeş neden devriyeye çıkarmasınlar. GÜneydoğuyu iyi bilirim , insanları yüzünden okurum. Bu kadar iyiysen istihbarata geçersin (tabi bu da kolay değil) yine sokaklarda olursun. Yani dışarıda ya da içeride olacağına sen karar vermiyorsun.

Ayrıca derslerim iyi demişsin o zaman fem'de ki tanıdıklar neyi halledecekti ? Ne için torpil yapacaklardı ?

devriyeden kastım şehir içindeki devriyelerdi yanlış yazdım. :S biliyorsun g.doğuya her isteyeni veriyorlarmı bilmiyorum özellikle benim gibi 16 yıldır g.doğuda kalan biri için ama işimi garantiye almak için bi kaç rütbeliye tayin için söylerim. g.doğuda çok şehir dolaştım. bilirim heryerini. ondan söyledim.

özel harekat önceliğimdir.

• quote:

devriyeden kastım şehir içindeki devriyelerdi yanlış yazdım. :S biliyorsun g.doğuya her isteyeni veriyorlarmı bilmiyorum özellikle benim gibi 16 yıldır g.doğuda kalan biri için ama işimi garantiye almak için bi kaç rütbeliye tayin için söylerim. g.doğuda çok şehir dolaştım. bilirim heryerini. ondan söyledim.

özel harekat önceliğimdir.

Kardeş devriye dediğim karakol ekipleridir. Kendi mıntıkalarında araçlarda olaylara müdahale ederler. Kendi isteğine bakmıyorlar. Şu ekipte çalışacaksın dediler mi orada çalışıyorsun. Ayrıca tayin için kimseye söylemene gerek yok. Şark görevin geldi mi zaten seni gönderiyorlar.

Özel harekatada her isteyeni almıyorlar. Şartların uyması gerek , kursu bitirmen gerek.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.